Nailspo – Cupcakes

bildkälla.

Matematik och munsårsproblem

iPhonebild, ohja. That kvalité. 
 
Jag har nog aldrig haft såna här problem med munsår innan, det är verkligen helt otroligt. Svullnaden har gått ner en gnutta jämfört med igår, men det gör fortfarande förbannat ont och nu har de blivit öppna sår. Jag sparar er den synen.. Det är bara helt sjukt att de dyker upp såhär en vecka innan Eriks studentbal, och samtidigt som jag har fullt upp i skolan. Som att jag inte hade tillräckligt att tänka på.
Som nationellt prov i matte exempelvis. Jag borde ha pluggat tidigare, men nu ska jag ta tag i det. I morgon gäller det. Det enda som får mig att faktiskt plugga är att tänka att det faktiskt är sista matteprovet för mig. Åtminstone på gymnasienivå.
Ni håller väl tummarna för mig?   

Ettårsfirande på Tapaskällaren

 
I torsdags firade jag och Erik ett år tillsammans, och var ute och firade med middag på Tapaskällaren här i Göteborg. Mysigt ställe, men det var nästintill helt tomt, vilket kändes sådär. Trevlig personal, men tyvärr var maten inte mycket att jubla över. Tur att jag hade bra sällskap! 

Uppehåll

Arkivbild på grund av all möjlig skit. 
 
Hallihallå ni trogna läsare som kikar in här trots att det ständigt ekar tomt mellan inläggen. Jag har noll inspiration och är så stressad och skoltrött att jag helst vill lägga mig ner och gråta. Att dessutom vakna upp med tre nya munsår, innan det förra ens hunnit försvinna, så att överläppen är sin dubbla storlek vilket försvårar förmågan att äta och prata är inte heller särskilt kul. Jag vägrar att lämna huset då det ser ut som att min läpp blivit botoxmisshandlad så dagen har spenderats i sängen och jag planerar att stanna här. 
 
Jag ska faktiskt ta tag i bloggen lite nu, och fixa med några inlägg om sådant ni borde hört om ifall jag hade bloggat ordentligt. Vi får se när de dyker upp! 

Nailspo – Leo

bildkälla.

Nailspo – Flying bird

bildkälla.

En trött måndag

 
Gissa om jag var pigg i morse? Rätt svar: verkligen inte. Natten mellan lördag och söndag fick jag runt knappt fem timmar sömn och att släpa sig upp för att vara med småscouter hela dagen tog emot lite grann först, men efter en kopp te och en busstur genom ett tomt Göteborg klockan åtta på morgonen blev jag alldeles varm i kroppen, trots kyla och regnmoln som täckte hela himmelen. 
 
Dagen blev faktiskt väldigt lyckad, och det var supermysigt att promenera runt i skogen med Emma och prata med andra scouter medan våra småttingar gick spåret själva. Under bussresan hem igen kände jag dock av avsaknaden av sömn och somnade nästan ett par gånger, och väl hemma sov jag bort två timmar så fort jag la mig i sängen.
Därav blev det lite svårt att somna igårkväll, men trots det hoppas jag på att jag presterade hyfsat bra på dagens nationella prov; läs- och hörförståelsen på engelska. Inte mina starkaste grenar ens vid piggt tillstånd, och nu var det nästan löjligt svårt. Någon av er som gjorde samma prov idag? Hur gick det? 

Dark Soul

 
I natt har jag sovit bredvid min pojk, det vill säga jag har sovit som allra bäst. Vi käkade mysfrukost tillsammans och sedan åkte jag hem, bland annat för att rensa färdigt den förbannade rabatten jag började på under Valborg, och den är nu färdigrensad och jag är ett par hundra kronor rikare. 
 
Jag har precis ätit middag med familjen nu och ska strax ta tag i lite klädpyssel. Bland annat ska axelbanden på balklänningen kortas. Ett par avsnitt av One Tree Hill får spelas i bakgrunden. Det blir sängdags för mig hyfsat tidigt, för jag ska iväg på ett scoutevent i morgon.
 

Torsdag & helg

 
Åh vad jag önskar att det kunde vara så soligt som det är på bilden. Hela veckan har regnat bort, och det märks löjligt lätt på mitt humör. Jag ska snart ta mig ut i regnet utanför och åka till handbollen, så hoppas att mitt humör vänder så att jag kan prestera bra och ha roligt, för det behövs verkligen just nu. 
 
Resten av kvällen ska spenderas framför ett par avsnitt av One Tree Hill, men förhoppningsvis somnar jag snabbt ikväll då jag inte sovit så bra i veckan. Vad gör ni ikväll? Berätta! ♥

Nailspo – Pink triangles

bildkälla.

Plugg på en måndag, vadå rå?

 
Well, olyckligtvis kan jag väl inte riktigt göra som jag uppmanar er till att göra här ovan. Hycklar'n herself. Så är det när man väcks en och en halv timme innan man skulle på grund av att jag korkat nog glömde bort att dra ner persiennerna igårkväll. Kändes som jag var på väg in i ljuset i morse. Inte en trevlig tanke när man vaknar. 
 
Lyckligtvis har jag inte fått särskilt stora men för mitt misstag. Dagen har överlevts, trots muntligt nationellt prov i engelska. Och trots att jag promenerade runt halva stan och i massor av affärer i lite smått för små sneakers hårt knutna runt fötterna. Och trots att nätet inte fungerade när jag kom hem och att jag nu sitter med solen mitt i ögonen så att jag knappt ser vad jag skriver. Men äsch, bagateller! Nu: plugg för hela slanten så att jag kan gå och lägga mig med gott samvete ikväll. 

Remake - Pink Christmas

 
DÅ: Minns inte. 
NU: #41 Kubiss | #652 gold sparkles IsaDora | #86 Depend | #SPA10 silver glitter Kiss Nail Art | #629 icy purple IsaDora | #28 glitzy purple IsaDora
 
Dags för en till remake på en av mina äldsta nagelstylingar! Orginalet är från 2011 och är, som vi lugnt konstatera, inte den bästa. Den gjordes till julafton och jag var väl stressad, för så avskavt lacket är på vissa ställen kan vi bara konstatera att jag antagligen stött till naglarna innan de torkat. 
 
Den nya varianten är inte jättelik, varken i färgerna eller utformandet. Och egentligen gillar jag orginalversionen bättre då den känns lite roligare. Men rent tekniskt föredrar jag den nya. Vilken gillar ni bäst? ♥

Lördag

Extremt charmig bild på mig och min sovande bror på påskdagen. 
 
Det är så otroligt skönt med extra lång helg. Jag är ju lyxen att vara ledig varenda fredag, men ännu en dag utan skola toppar ju det! Jag passar verkligen på att njuta av ledigheten och bara tar det lugnt. Men i dag ska jag utnyttja att det inte är så roligt väder och faktiskt få lite plugg gjort. Plus försöka hinna med en övningskörning med pappa. Vad gör ni i dag? 

Valborgsfirande & en lugn torsdag

Lite småsorgligt att de enda bilderna jag har från gårdens valborgsfirande är från snapchat. Undvek att använda min mobil då den bokstavligt talat ÄTER upp batteriet nu för tiden. 
 
Hur som helst så hade jag supertrevligt igår. Jag var iväg och kollade på Chalmers Cortégen tillsammans med Erik och några av hans kompisar. Vi drog därefter iväg till Slottskogen och grillade i Azaleadalen. Hela Slottskogen var självfallet fylld av människor, men det var trots allt ganska lugnt. Men supermysigt och roligt! 
 
Natten spenderades hos Erik och i morse mumsade vi i oss american pancakes till brunch. Jag var inte hemma förrän sent på eftermiddag och då spenderade jag ett par timmar ute i solen innan mamma och resten av familjen kom hem med thaimat. Så förbannat gott! 
 
Nu ska jag testa lite olika möjliga frisyrer till balen och resten av kvällen ska spenderas med Sims. Vad gör ni ikväll? ♥