Sensitive

Hejsan världen, jag lever fortfarande! 
Min blogg har sugit det senaste, och jag har verkligen ingen inspiration för tillfället - bara massa ångest blandad med lycka. Är mitt uppe i en känsloberg-och-dalbana och vet inte riktigt om jag ska dra i nödbromsen. 
Jag är glad för det mesta, men ibland då och då kan jag bli hur depp som helst utan anledning. Massa gamla tankar grötar runt i mitt huvud och ger mig huvudvärk och ångest. 
 
Annars mår jag bra! Jag har fått ett avbrott från verkligheten nu i helgen, och det behövdes. Längtar redan till nästa! 
 
 
Just keep your head up, and your middle finger even higher. 
Hoppas att ni inte tröttnar på mig, bloggningen är på G! Ge mig lite tid så kommer den, promise! Jag älskar ju trots allt att blogga! ♥
 

Posar i plugget

Jag idag: collegetröja Gina Tricot // mössa Thinsulate
 
Hej hopp! Nu är jag tillbaka på banan igen! 
Jag har inte hunnit blogga i helgen då jag varit sjukt upptagen med att leva livet (haha, eller inte.. Jag har kollat på massa serier hela dagarna). Har även träffat bästavän och hängt i stan med bästis.  Jag har inte fått mina bilder uppladdade på datorn än, men det ska fixas nu i veckan (förhoppningsvis).
 
Nu är det svenskalektion och språkriktighet som gäller. 

Kvällsuppdatering

Hej igen! 
Jag känner mig värsta duktig och glad just nu. Har pluggat massa matte och kollat på livekonsert med One Direction (jag är som sagt hjärntvättad, klaga inte på mig) så nu tycker jag att jag är värd en go natts sömn. 
Ska läsa lite historia bara, sen är det dags! 
 
Hoppas att ni haft en bra dag, imon är det FREDAG! 
 
 
Jag just nu: nergosad bland mina täcken och kuddar. ♥ saknas bara en pojke att hålla om.

Sjuklingen

Hej hopp från ett regnigt Göteborg (som för övrigt äger ändå)
Det är en fortfarande förkyld, men glad, Elin som skriver det här. Hur jag nu kan vara glad vet jag inte.. Har en hel del plugg, bland annat ett matteprov och ett historieförhör att plugga till. Jag är himla seg hela jag. Ingenting vill fastna idag. 
 
Jag vill bara hoppa omkring och göra roliga saker idag. Det känns som att det är helg. Det kan nog bero på att jag igår bytte vecka till mammas, och det brukar vanligen ske på fredagar. Hur som helst så är jag fullproppad med energi och kan därför inte sitta stilla och plugga. Himla jobbigt! 
 
 
Endast en lektion i plugget idag - medieproduktion! Vi skulle ut och fota porträtt & grimaser i grupp. Massa knas! 
 
Såhär vacker är jag! Och ja, redigeringen blev skev på andra bilden. Alldeles för varma färger. Jag är inte så röd på riktigt, hihi! 

Sneak peak

Hejsan!

Jag vet att bloggningen inte är på topp, men jag hoppas att ni stannar kvar ändå! Jag är otroligt förkyld och har massor av plugg som hindrar mig. 

Hur som helst, för ett par dagar sedan fixades det flaggor på mina naglar. Trots att de svåraste naglarna hamnade på min vänstra (odominanta) hand så tyckte jag att de blev rätt bra. 

 
Bilderna är tagna med mobilen, det dyker upp bättre bilder så småningom. Vad tycker ni? 

Weekend trip

Hello people! 
Tyst i helgen, ber om ursäkt för det! Jag åkte i väg till Bohus-Malmön tillsammans med släkten för att fira farmor och min kusin. Och jag hann inte fixa några tidsinställda, och väl där orkade/hann jag inte blogga. 
 
Hoppas att ni har haft en bra helg! Min har varit lite sisådär. Jag har blivit så fruktansvärt förkyld så jag har inte haft så mycket energi, annars har det varit bra! Jag kom hem för ett par timmar sedan och nu har jag satt på Raise your voice och tänkte fixa mina naglar. Det var ett bra tag sedan, men nu är jag lite smått taggad hihi! 
 

 
Jag är sugen på nagelstyling med flaggor, himla snyggt! 

12 september

Hejsan finisar! 
Är just nu på väg ner i sängen för att lägga mig och läsa lite i en novellbok vi fått i uppgift att läsa i svenskan. Ganska tråkigt om jag får erkänna det ( klart jag får, det är min blogg ju ). 
Förövrigt har jag inte gjort mycket alls idag, mest pluggat. 
 
 

Photoshop

Hejsan vänner! 
Inget bloggande på ett par dagar, jag vet! Sorry! Sitter mest med min Mac, och har inga bilder på den än så det känns inget roligt att blogga från den. SKA BÄTTRA MIG! :D
 
Hur som helst, på min nya älskling (dvs min mac) så är Photoshop installerat och idag fick vi i uppgift att göra en färgaffisch. Jag är verkligen inte van vid Photoshop och har fortfarande inte riktigt lärt mig allt, men det kommer nog snart! ;) 
 
Här är i alla fall slutresultatet, vad tycker ni? :)



Myskväll med bästavänner

I fredags var jag ju och myste med mina fina bästa vänner. Det blev massa mat och gott så klart, vi åkte kundvagn, kollade VMA och tjötade & skrattade - som vanligt när vi hänger med varann. 
Det var en himla mysig kväll och de är seriöst de bästa vännerna man kan ha! Så himla bra är dem! ♥
 
 
Ni är bäst! 

Fina killar

Som nästan alla tonårstjejer så har även jag celebritycrushes. Den allra främsta är Taylor Lautner, men då mina vänner har hjärntvättat mig kan jag även räkna killarna i One Direction som medlemmar på listan över de finaste killarna.
 
Igårkväll, under våran myskväll, kollade vi på reprisen av MTW VMA. Och den var helt otrolig. Inte bara för att vi ett x-antal gånger fick se favvokillarna i 1D utan gänget från The Twilight Saga var där för att presentera Breaking Dawn part II's officiella trailer. Och då var Taylor där! Herre vilken hjärtattack jag fick, blir helt varm när jag honom hihi! ;)
 
 Favvokillarna. ♥

Purple 'n green



beige grund Depend // ljusgrön Maybelline New York // metalliclila Viva La Diva // silver IsaDora // lila glitter Kiss
 
Nuvarande stylingen är något av en nybliven favorit. Jag älskar den! Kombinationen grönt och lila är grym, och jag älskar att det lila lacket var lite metallicfärgat och inte åt det varma hållet, som jag trodde. 
Jag tycker även om själva stylingen, den blev lite tufft söt med det kantiga mot det mjuka slingriga. 
 
 
 

Myskväll

Hejsan! 
Hänger på mitt rum för tillfället, men så fort jag får kontakt med hela mitt bästisgäng ska jag iväg till bästis för myskväll med sleepover. Äntligen ska vi träffas alla fem igen, det var sjukt längesen! 
 
Har fixat ett tidsinställt som dyker upp senare ikväll, för att det ska bli lite fart på uppdateringen. 
 
Hoppas ni får en mysig fredag! 

en bild som inte alls hör hit egentligen.

Fredag 7 September

Godmorgon!
Jag är otroligt trött idag, vi hade sen träning igår och jag var inte hemma förrän vid tio. Då skulle jag självklart käka lite, fastna framför en halvdålig film som slutade kvart över elva för att därefter duscha och gå och lägga mig.

Det känns som att jag borde gått och lagt mig nästan direkt när jag kom hem.
Jag kommer nog aldrig upp ur sängen idag, hehe!

Ska prova igen, men först får ni se två bilder jag tog inne på bion häromdagen.

Hoppas ni får en fin fredag!

 


Film time!

Hejsan!
Sitter nu, lite smått ensam, i biopalatset Bergakungens entré och väntar på mamma och lillebror.
Jag har precis slutat skolan och nu ska vi se på nya Disneyfilmen Modig. Filmen börjar halv, och jag slutade alldeles nyss så jag har tur som går i skolan alldeles intill biosalongen.
Om jag har en extra lång rast någon dag kan jag ju dra och kolla på film!


Sitter i plugget

Hej hej! 
Sitter i en av skolans inglasade grupprum och hänger med två goa kompisar tillsammans med våra nya datorer. Himla nice! Jag leker lite med Photo Booth och Emelie här brevid har himla kul med sin! 
 
Himla söt tjej alltså, med glasögon i öronen och allt! 

Nya kärleken

Nu har jag äntligen fått min nya lilla bebis, det vill säga en MacBook Pro. Det är min nya skoldator, och redan vid första ögonkastet visste jag att det här var kärlek på riktigt haha! 
 
Den är himla fin alltså, med massa trevliga program på! Har dock inte riktigt undersökt allting, men det ska snart bli utforskat! 
 


Mobilbilder.. 

French Ed Hardy



Lack från Depend // Klistermärken från Kiss.
 
Senaste nagelstylingen blev en klassisk fransk manikyr med en liten twist, bestående av små klistermärken med Ed Hardy-motiv. 

Söndagskväll

Hej alla fina! 

Jag är på väg att hoppa ner i sängen, men tänkte bara droppa in här en snabbis medan datorn ändå var på för att säga godnatt! :) 
Vaknat runt sex både igår och idag, så ser fram emot sömn nu! Efter kvartsfinalen idag var vi utslagna, och sedan dess har jag bara tagit det lugnt. Fixat ny nagelstyling, tvättat lite och så bara!
Bilder på nya naglarna kommer nu i veckan, plus ett par som jag gjorde ett par dagar innan jag skulle börja plugget. 
 
 
Såhär söt är man när man är trött, bara så ni vet!

Twitter och Instagram





 
Om ni vill får ni gärna följa mig på Twitter och/eller Instagram (eller Followgram som det heter på datorn). 
Ni kan klicka på bilderna för att komma direkt till mina profiler.

Kortedala Cup

Är i Valhalla just nu och ska hänga här hela dagen då vi ska spela Kortedala cup!

Gjorde en nagelstyling för att få mig att tagga till lite..