Kroghäng och annat bus

 
Är det nu man kan säga att man blivit vuxen? När man haft premiär på krogen? Isåfall kan ni nu räkna mig som vuxen. Invigdes in i vuxenlivet i fredagskväll på Queen's Head tillsammans med en hel hög trevliga människor. Jag och min pojke började kvällen med lite middag på plats, och då stället ägs av britter kunde jag ju inte låta bli en tallrik fish and chips. En halvliter Somersbycider till det. Den första av tre den kvällen. Helt ok. Nä. Ganska bra faktiskt.
 
Även igår hade vi planer på att släpa oss ut och vara vuxna. Då på klubb. Kvällen startades hemma hos Emelie med lite sushimiddag och, för Emelies del, presentöppning. Hur som helst blev det lite strul och klubben fick vänta till ett annat tillfälle. Men det blev en himla bra kväll ändå. En jättebra helg helt enkelt. 

Friday

 
Fredag och jag har snart klarat av första skolveckan på mitt allra sista gymnasieår. Min första, och enda, lektion på fredagar börjar inte förrän 12.50, så jag har lite tid kvar innan jag ska släpa mig iväg till skolan för att överleva ett långt animationspass. Därefter blir förhoppningsvis ett skoköp och ikväll blir det mitt första krogbesök med grymma kompisar. 
 
Förresten, vad gillar ni den nya designen? Jag ville ha en ganska simpel design, så så fick det bli. Headern är dock bara tillfällig tills jag fotat något nytt och spännande. 

Back to the 90's

 
Skolan har börjat, handbollsträningarna är igång igen och dagarna då man klär sig alldeles för varmt för att det är svinkallt på morgonen är här! Trots först- och sistnämnda är jag glad. Bland annat för min fiiiina tattoo choker som införskaffades idag. Men också för att jag nu äntligen är igång med en ny bloggdesign så att jag förhoppningsvis får tillbaka lusten för bild- och textdelandet som bloggandet innebär. Jag har massvis av hemligheter på lur för er, nästan hela sommaren ju! Vilket, förutom att vara väldigt tryggt, ger mig lite ångest. Vart sjutton ska jag börja någonstans? Alla bilder är inlagda på datorn, utspridda och utan ordning. Så ni får ha lite tålamod med mig, för även om jag nu är redo att komma igång igen så är jag trots allt inne på sista gymnasieåret, övningskör för fullt, planerar att skaffa mig en deltidsjobb och ska mitt i allt försöka leva lite också! 
 
Hoppas ni mår fint, vi hörs snart igen!