Uppdaterat designen

 
Som ni förhoppningsvis märkte när ni kikade in här idag så har jag uppdaterat bloggdesignen lite grann. Jag var så less på headern, och ville få lite mer höstkänsla så jag knåpade ihop en ny header lite snabbt och ändrade några färger. Vi får väl se hur länge jag tycker om den här, men för tillfället får den duga! Vad tycker ni om den? ♥

#31DC2013, dag 25 - INSPIRERAD AV MODE

 
Temat för dag 25 i utmaningen var Inspired by fashion, och jag hittade den fantastiska klänningen här och använde den som inspiration. Själv blev jag riktigt nöjd med dem, men sen älskar jag ju glitter också. Gillar ni? 

VAR MED OCH TÄVLA PÅ GLOSSFASHION.COM/ANNAWII

 
En av mina favoritbloggar, glossfashion.com/annawii, har varje vecka en give away med fina produkter och vem vill inte vinna det? 
 
Jag är med och tävlar, var med du också! ♥

rosa strumpor i mitt ♥

Förra helgen var jag ju iväg med bland annat min pojkvän, och då hade han med sig så sjukt mysiga strumpor som jag lånade hela tiden. Så när jag kom hem till honom i måndags så hade han köpt ett par sådana, fast i rosa, till mig. Så söt! De är jättefluffiga och mysiga och rosa, och jag älskar dem! ♥

#31DC2013, dag 24 - INSPIRERAD AV EN BOK

 
Dag 24 i utmaningen, inspired by a book, och jag valde boken jag läser för tillfället - Eragon. Den handlar om en pojke som hittar ett drakägg, och naglarna med grå bas föreställer helt enkelt en draksvans. 

#31DC2013, dag 23 - INSPIRERAD AV EN FILM

 
Utmaningens tjugotredje dag, med temat Inspired by a movie. Och självklart valde jag världens bästa Harry Potter som inspiration. 
 
Om ni inte förstår bilderna så står glasögonen samt blixten för Harry, kronan symboliserar Ronald (Weasley är vår kung), Hermione är kopplad till boken och tecknet i mitten är Dödsrelikerna, som ni antagligen sett tidigare här i bloggen. 

Skolprojekt på en lördag

Jag idag

Lördagförmiddag, jag är färdigfixad och ska alldeles strax iväg till bussen. Jag ska filma ett skolprojekt tillsammans med ett gäng kompisar. Förhoppningsvis blir det bra, jag är himla peppad i alla fall. Hörs senare! 

#31DC2013, dag 22 - INSPIRERAD AV EN LÅT

 
Dag 22 och temat Inspired by a song i utmaningen. Jag använde låten Fireworks av Katy Perry som inspiration, och motivet ska alltså föreställa fyrverkerier. Jag tycker själv att jag misslyckades kapitalt, och det ser bara kladdigt ut. Vad tycker ni? ♥

#31DC2013, dag 21 - INSPIRERAT AV EN FÄRG

 
Ännu en av de missade dagarnas tema i utmaningen, nr 21 - Inspired by a color. Jag valde bara första bästa lack bland alla mina, och fick tag på IsaDoras nr 624 Baby Blue. Med det som bas gjorde jag en enkel gradient, då jag hade så mycket tid. 
 
Och ja, pekfingernageln är av. Den gick av förra helgen. AJ! 

#31DC2013, dag 20 - VATTEN MARMORERAT

 
Nu har det gått en vecka sedan jag uppdaterade er om utmaningen. Jag har faktiskt gjort nästan alla teman, men bara glömt bort att visa er. Här är dag 20, Water Marble, och det var första gången jag använde mig av denna teknik och med facit i hand kan jag säga så här; Det var riktigt roligt, men mycket svårare än jag trodde. 
 
Jag gjorde endast på tumnageln, i brist på tid. Och ja, ni ser ju hur resultatet blev. Inte särskilt lyckat, men kommer testa på det här igen! 

Roadtrip

 
Just nu är jag och mamma på väg för att hämta upp mormor, och sen bär det ut på en lite roadtrip. Det ska bli himla mysigt faktiskt. Jag berättar mer senare. 

Espressomys

 
Hänger på Espresso House med mina fina klassisar Lisa och Emelie. Vi har egentligen filmlektion nu, men vi är klara med det vi ska göra samt ska filma nu till helgen, så vi fick ledigt. Så nu sitter vi och fikar, snackar skit och kollar serier. Himla mysigt ju! 
 

Onsdagsmorgon

Just nu. 
Godmorgon på er. Här har det ekat tomt ett par dagar tyvärr, jag har inte haft så mycket att berätta. I måndags hängde jag i skolan samt hade filmkväll med ett par kompisar hos min pojke, som jag sedan sov hos. Jag hade studiedag igår, så dagen spenderades med lite plugg, häng i sängen och på kvällen lite besök hos miniscouterna och på Kyrkans Unga för lite fika med mysigt folk. 
 
Idag väntar skola, och senare ikväll plugg. Hörs senare. 
 

Helgmys

Två mobilbilder från helgen. Jag i fredags samt min pöjk och jag igår. 
 
Det är en ofantligt trött och hungrig Elin som nu sitter uppkurad i sängen i väntan på middag. Runt tretiden var jag hemma, och slängde mig i ett varmt skumbad direkt - och somnade! Hahah, jag förstår verkligen inte hur jag kunde göra det, men det gjorde jag i alla fall. 

Sedan dess har jag suttit i min säng, druckit te, lyssnat på härlig musik och försöker nu läsa i kapp alla blogginlägg jag missat under helgen. Snart väntar middag och därefter ska jag fixa mina naglar samt kika på några avsnitt av Teen Wolf eller någon film. 

Helgäventyr

Veckans lediga fredag började med tidig uppstigning i ett försök att få så mycket som möjligt gjort idag. Lite frukost åts samtidigt som jag kladdade ner vad som behövdes göras under dagen, och strax därefter var jag igång. 
 
Jag har packat, både upp och ner, och städat undan lite på rummet. Några tidsinställda blogginlägg har fixats, så att helgens äventyr inte gör att det börjar eka tomt här. Håkan Hellström och gamla godingar av Magnus Uggla har dunkats på högsta volym hela dagen och jag har lagat lunch i form av en god kycklinggryta, som råkade bli så stark att hela tungan samt läppar brann efteråt. 
 
Just nu är jag alldeles nyutkliven från duschen, och håller på fixa i ordning mig då jag lämnar huset för helgen om ungefär en halvtimme. Jag kommer hem igen på söndag eftermiddag, och då uppdaterar jag mer om vad som hänt om ni skulle vara intresserade. Ha en fin helg! ♥

#31DC2013, dag 19 - RYMDEN

 
Dag 19, och temat Galaxies i utmaningen. Jag har dock fuskat lite med de här, och gjorde de för ett par veckor sen då jag hittade en grym tutorial här. Det var grymt roligt att göra dem, och resultatet blev otroligt bra. Gillar ni? ♥
 

#31DC2013, dag 18 - HALVMÅNAR



Har nu kommit ikapp dagarna i utmaningen, och dagens tema är halvmånar. Jag vet inte riktigt om jag tog det lite för bokstavligt då jag verkligen målade halvmånar, men jag får kika lite på hur andra har gjort senare. Ringfingernageln blev lite kaos som ni kan se, men trots det blev jag nöjd. Jag älskar verkligen den här djupblåa färgen. 
 
 

#31DC2013, dag 17 - GLITTER

 
 
Gårdagens tema, glitter, i Chalkboardnails utmaning fixade jag sent igårkväll. Jag gjorde en ny variant på en gammal favorit och jag blev riktigt nöjd. Det känns som riktiga vinternaglar dock, men det gör inte så mycket. Vilken variant gillar ni mest? 

#31DC2013, dag 16 - STAMMÖNSTER

 
Gårdagens tema i utmaningen var Tribal Print, och genom lite inspirationssurfande på weheartit och instagram fick det bli lite aztekinspirerat. 

#31DC2013, dag 15 - ÖMTÅLIGT

 
Dag 15, vilket var häromdagen, i utmaningen hade temat Delicate Print vilket jag tolkade lite fritt till spets. Jag var lite dåligt fokuserad under tiden jag målade det här, vilket gjorde att själva spetsmönstret blev lite kasst. 
 
Jag försökte få till en lite äldre känsla med hjälp av de bleka färgerna i basen, grått och ljust rosa, vilket gjorde det hela lite bättre enligt mig. Men vad tycker ni? 

Tisdagsmys

 
Efter att ha överlevt skolans värsta dag och regn har jag spenderat eftermiddag med att städa på rummet samt sortera ut lite prylar på skrivbordet. Nu har jag myst ner mig bland kuddarna i sängen för att slösa resten av dagen med att måla naglarna och kika lite på Teen Wolf. Vad gör ni ikväll? ♥
 

Måndagskväll


Efter en helg med massa mys hos min pojke, två matcher i SM och firande av min kusin samt en måndag i skolan är jag helt slut. Erik har varit här ikväll och nu har jag försökt mig på lite matteplugg. Men efter att ha slumrat till till en instruktionsvideo känns det som att jag borde ta igen förlorad sömn och går därmed till sängs nu. 
Jag ligger förresten efter ett par dagar med nagelutmaningen på grund av tidsbrist, men förhoppningsvis hinner jag ta igen de förlorade dagarna imorgon. 

#31DC2013, dag 14 - BLOMMOR

 
Temat för utmaningens fjortonde dag är blommor, och jag gjorde en ganska enkel styling som faktiskt blev riktigt lyckad. Det är väl färgvalet som hade kunnat vara lite roligare, men den här funkar också enligt mig. 

#31DC2013, dag 13 - DJURMÖNSTER

 
Dag tretton och temat djurmönster, i Chalkboardnails utmaning. När naglarna skulle målas var valet enkelt - jag har länge tänkt göra leopardmönstrade naglar och nu tog jag äntligen tag i det. Jag trodde att det skulle vara krångligt, men det var oväntat lätt och resultatet blev riktigt bra trots att bilderna inte riktigt gör dem rättvisa. 

Tandläkarbesök

Är uppe med tuppen på min lediga dag för att åka till mardrömmen, det vill säga tandläkaren. Har en tid nu klockan nio, och sen ska jag iväg till pappa för att packa lite och sen dra iväg till skolan för en föreläsning. 
 
I eftermiddag ska jag möta upp bästisarna för lite häng på stan, och natten ska spenderas hos min pojke. Mysig fredag. Vad gör ni idag? ♥
 

#31DC2013, dag 12 - RÄNDER

Dag 12 i utmaningen - ränder. Det fick bli en snabb styling, när jag kom hem igårkväll, så den blev inte så rolig men jag gillar färgkombon, så den är ganska okej ändå. 

Torsdag

 
Efter en småseg vecka är det äntligen torsdagkväll och därmed är sista skoldagen för veckan avklarad. Just nu är jag i idrottshallen och väntar på att träningen ska börja. Jag stressade som bara den när jag kom hem från skolan, och när jag kom fram insåg jag att jag var en timme tidig.
 
Senare ikväll ska jag fixa naglarna och plugga svenska och kanske kolla ett och annat avsnitt av Teen Wolf.

#31DC2013, dag 11 - PRICKAR

 
Slängde ihop en snabb styling inför dagens tema i utmaningen. Nu var jag lite slarvig när jag gjorde dessa, men på lill- och ringfingret ser ni de finaste prickarna. Jag använder mig av en knappnål när jag vill få fina, jämna prickar. Jag doppar helt enkelt knapphålshuvudet i lite nagellack och duttar sedan på naglarna. 

#31DC2013, dag 10 - SKIFTNING

 
Lite sent påtänkt kom jag på att dagens naglar till utmaningen inte kommit upp här än. Dag 10, och temat gradient. Tog nästan de två första lacken jag såg i min necissär, och färgkombon kombinerat med ett matt lack ovanpå blev riktigt läckert. Vårnaglar så det bara skriker om det. 
 
Ser ni förresten hur hemska mina nagelband ser ut? Inte roligt alltså, får smått panik över hur de ser ut. Har varit så dålig på att smörja in dem, så jag måste ta tag i det nu!
 
 

#31DC2013, dag 9 - REGNBÅGE



Nionde september, och därmed dag nr 9 och temat regnbåge i utmaningen. Jag visste inte riktigt hur jag skulle göra dem, för jag hade alldeles för många idéer. Tyvärr blev det inte riktigt som jag ville men det funkar ändå. 

Kalasdags

 
Ska alldeles strax dra iväg till min farmor och farfar för att fira min kusin som fyller år i veckan. Ska bli mysigt att träffa allihop, det var ett tag sedan. 
 
Idag har jag även börjat pilla lite med en ny header, den nuvarande är bara tillfällig. Har även pysslat lite med ett skolarbete, rättare sagt en film om ensamhet. Den blir nästan som en musikvideo, till Takidas låt Never Alone, Always Alone, med videoklipp från filmer, musikvideor och bilder. Riktigt roligt! Vad gör ni idag? ♥

#31DC2013, dag 8 - METALLIC

 
Dag nummer åtta i utmaningen, och temat för dagen är metallic. Jag hade lite svårt att tolka det så det fick helt enkelt sluta med att jag använde mig av guld och mitt magnetlack från IsaDora. 
 

#31DC2013, dag 7 - SVART & VIT

 
Utmaningens sjunde dag, med temat svart och vitt. Fixade dessa nu ikväll, och resultatet blev bättre än väntat. Trianglarna var dock förjävliga att måla, men det blev rätt ok ändå. De andra är gjorda som en gradient, med början från roten istället för på tippen av nageln. 
 

Fira pojken min

Jag idag.
 
Om bara några minuter ska jag iväg till bussen för att åka hem till min pojk och fira honom. Han fyllde arton nu i veckan, och ska ha lite firande idag. Mys. 

#31DC2013, dag 6 - LILA

 
Sent igårkväll fixade jag de här, inför utmaningens sjätte dag. Blev ganska nöjd med resultatet, och det var roligt med halvcirklar som variation till trekanterna jag gör på tipparna ibland. 

#31DC2013, dag 5 - BLÅ

Dags för femte dagen och färgen blå i utmaningen. Även idag blev den ganska enkel, men jag älskar de blåa nyanserna så den funkar ändå. 

#31DC2013, dag 4 - GRÖN

Idag är det dags för färgtemat grönt, precis enligt utmaningen. Det blev en riktig enkel styling på grund av tidsbrist, så jag är inte riktigt nöjd med den. 

#31DC2013, dag 3 - GUL

 
Dag 3 av chalkboardnails utmaning, och idag med temat gult. Körde på de två gula nyanserna på lack som jag har, med lite svart för att tuffa till det lite. Använde mig av ett av de nya lacken från Kiss Nail Artist, som jag fick av bästisfestis för ett par veckor sedan, med de smala penslarna. Älskar dem!

#31DC2013, dag 2 - ORANGE

 
Tema nr 2 i utmaningen, och färgen är orange. Idag körde jag på en ganska enkel styling, och jag blev inspirerad av en jag gjort tidigare. Jag är vanligtvis inget stort fan av orange, men det blev faktiskt ganska häftigt ändå, med silvret som kontrast. Gillar ni? ♥
 
 

coconut scrub & peach lotion

 
På vår långa båtresa från Rostock till Trelleborg, när vi var på väg hem från vår europa roadtrip, gjorde jag av med mina allra sista euros. Shopen var inte särskilt stor, men jag hittade de här och jag älskar dem. Body scruben luktar verkligen kokos, men favoriten är lotionen. Det var en ny doft, och den luktar persika och riktigt underbart. 

Punky pink

 
nr 35 pink punk Lumene / NP07 Nordic Cap of Sweden / party of five glitters Wet N' Wild / nr 314 BeYu' / nr 104 Depend / SPA10 silver glitter Kiss Nail Art 
 
Blev så himla inspirerad häromveckan, helt utan anledning, och fixade de här. Och jag blev riktigt nöjd med resultatet. Gradienten blev otroligt lyckad, med övergången från rosa till orange. Riktiga sommarnaglar, och jag kommer antagligen göra den igen. 
De svarta naglarna bryter av lite, och även de blev jag nöjd med. Jag älskar kombon svart, grå och silver. Gillar ni?

#31DC2013, dag 1 - RÖD

 
Dag 1 i utmaningen jag berättade om igår, och första temat är rött. Fixade dessa igårkväll, och de blev klara på några minuter, så det är verkligen en lätt styling. Upptäckte dock att mina röda lack verkligen sett sina bästa dagar så jag måste uppdatera min samling ytterliggare så snart som möjligt för rött är en av mina favoritfärger på naglarna.