Fake nails - black & silver

 
svart Claudia / mörkgrå Depend / silver IsaDora / silverglitter Lovie / klistermärken Kiss mm. / matt topcoat H&M
 
I söndags förmiddag satt jag och filade lösnaglar (alla mina storlekar var slut, så fick fila extremt mycket), målade dem och pyntade och resultatet blev dessa ovan. Jag är själv jättenöjd med hur de ser ut. Älskar att kunna styla dem hur som helst, men däremot är jag inte särskilt förtjust i att bära lösnaglar. 
 
Vad tycker ni om naglarna? Gillar ni att ha på er lösnaglar? 

30 Oktober 2012

Godmorgon! 
Sitter just nersjunken i soffan efter en stor frukost med mackor, te och jordgubbssmoothie. Himla gott! 
Jag ska alldeles strax upp och fixa i ordning mig lite, sen ska jag dra till staden för att träffa upp min fina kompis Emelie. Vi ska ta oss till ett café vid Götaplatsen för att ta en mysig fika innan hon drar till Spanien på torsdag. Nejdå, jag är inte alls avundsjuk.. 
 
efter farfars födelsedagsfirande i söndags..

Jobbar

Ikväll är det födelsedagsfirande för min fina farfar, och då jag filat ner mina väldigt slitna naglar är det lösnaglar som gäller! Sitter just nu och jobbar på dem, får hoppas att de blir bra! 
Temat är svart och silver, med lite bling bling på! 
 
Just nu. Mitt skrivbord/byrå. 

Höstlov

Äntligen höstlov! Det behövs verkligen, har längtat så mycket! 
Nu i veckan ska jag bara ta det lugnt, och försöka plugga lite. Träffa vänner och mysa. 
 
 
Några bilder som togs av mig förra, eller förrförra, hösten. 

Lycka

Trots att min sovmorgon blev förstörd pga. niornas dag, att jag stressade som en galning efter plugget och stor förlust mot Stenungsund i dagens match är jag just nu rätt glad. Är hur trött som helst, men sitter och kämpar med en animation som skulle in ikväll. Men då våran lärare i Digitalt skapande inte var i skolan idag har han flyttat fram dead-linen. Lycka för mig som är så trött att jag snart stupar. 
 
Godnatt! ♥
 
bilder från weheartit, collage av mig. Ja, jag gillar katter & att sova. 

Random fakta...


Årets skolfoto

För ett tag sedan var det dags för det allra första skolfotot på gymnasiet. Spännande... Fick hem bilderna förra veckan, men vart hemma hos pappa så såg dem för första gången igår. Och lite nöjd är jag väl ialla fall. 
 
Har ni haft skolfoto än? Har ni fått hem bilderna? Är ni nöjda? :) 
Mobilbild, därav kvalitén. 

21 Oktober 2012

Hejsan! 
Jag hoppas att ni har haft en trevlig helg, det har nämligen jag haft! Jag har varit på läger med ett grymt gäng människor. Vi har haft massa skoj och kollat på film, haft tävlingar och käkat gott. Däremot har vi inte sovit så mycket, så när jag för en stund sedan satte på Karate Kid somnade jag, hehe.. SÅ GÖTT! 
 
Nu sitter jag och kollar på 10 things I hate about you, för andra gången den här helgen. Ska fortsätta lite på en uppgift i svenskan, men sen ska jag försöka somna ganska tidigt. 
 
Hoppas att ni får en fin kväll, godnatt! 

Fredag 19 Oktober

Godmorgon! 
När jag skulle skriva rubriken var jag tvungen att kolla en extra gång på kalendern. Är det verkligen redan den 19 oktober?! Det känns som det var alldeles nyligen som skolan började. Och nu är det snart dags för höstlov etc. 
 
Hur som helst... För tillfället står jag framför spegeln och fixar mig inför veckans sista skoldag. Slutar hyfsat tidigt idag, men sen blir det en sväng in till stan för lite småshopping. 
Var där igår också, med Nadja, men glömde massa grejer så det blir en runda dit idag igen! 
 
Hoppas att ni får en härlig fredag! 
 
 
Jag för ett par dagar sedan.. 

Vrid på huvudet, vet ja!

Hej hallå!
Onsdag idag, och ledig dag. Inte ledig som i ingen skola, utan mer som i ingen aktivitet efter skolan. Dock har jag lite arbeten som måste fixas, så kvällen ska spenderas framför skoldatorn. 
 
Hoppas ni får en fin kväll, kram! 
 
Don't have a reason to smile? How about "I can!" ♥

Härlig helg

Denna helg har jag varit en riktig gottegris, på riktigt! Bara massa godis och sånt hela tiden, inte bra - men däremot väldigt gott! ;)
I fredags träffade jag upp två fina bästisar. Vi fikade lite på Espresso House, och jag köpte en mysig tröja på Cubus. Sen åkte vi hem och hängde lite hos en av dem och var allmänt galna. Jag har så himla fina bästisar! ♥
 
Choco Four på Espresso House. ♥
 
Lördagen var ganska lugn, köpte en bytta chokladglass och kollade på Glee hela kvällen! På söndagen var det lite mer fart. Vi vann en match mot Kroppskultur, och jag åkte iväg till Bollebygd för att umgås med fina klassisar. 
Nästan alla tjejer tryckte in sig i en liten stuga och käkade tacos, massa godis och annat mumsigt! 
Jag tror nog att jag har världens bästa klasskompisar! ♥
 
Cookie dough bites som Julia bakat och en hel hög med lösgodis! ♥

Pink month







 
 
nude IsaDora / vit Depend / rosa Depend / strass Kiss
 

Cupcakes

persika Depend / ljusblå Depend / mörklila Viva La Diva / vit Depend / röd Claudia
 
Nygjord nagelstyling med cupcakes, bara för att jag var så sugen på det när jag målade. 

Green screen

För ett par dagar sedan hängde vi i skolans studio och fotade stort sett hela dagen. Vi fick ta med oss något personligt, och blev fotade mot både White screen och Green screen. Det var så otroligt kul! 
Själv tog jag ut svängarna och rockade mittbena, röda läppar och mina nya klackar. Jag hade även med min gamla karaokemic som jag stod och låtsasskrek i. Så sjukt roligt! 
 
 
Vad sjutton hände med färgen? Den blev alldeles blek när jag laddade upp bilden på blogg.se 

Massa idag!