2014, here we come!

 
Igår hade vi en riktigt mysig kväll, jag och tjejerna. Har inte träffat dem på så länge, så det blev massa tjöt och mys och god mat. ♥
 
Nu är jag hemma och mitt uppe i lite fix och packning inför kvällen. Jag ska iväg till Erik för att fira in det nya året med ett gäng kompisar, så jag ska snart iväg faktiskt. Jag ville bara kika in här snabbt och önska er ett gott nytt år. Hoppas att ni får en fin kväll. Vi hörs nästa år! ♥

Bästiskväll

Mina fina. 
 
Idag har jag varit upptagen med att passa lillebror, vi har pysslat och myst lite. Nu är jag på väg hem till bästisfestis för myskväll med pinglorna på bilden. 

Glitter tips

624 baby blue IsaDora / 603 tip white IsaDora / 651 silver sparkles IsaDora / Jo is in the house H&M /  SPA12 black Kiss Nail Art / klistermärken Kiss Nail Art 
 
Innan mina klor pryddes med juldesignen var de blåa och glittriga, och dekorerade med ett litet kors. Dock misslyckades jag rejält med klistermärkena, då lacket under inte torkat ordentligt när jag satte på dem. Det är därför de sticker ut såpass mycket som de gör.

Det tog så lång tid att bli ung

Jag idag. 
 
Just nu spelas högtalarna varma med världens bästa Hellström och jag ska, efter en lugn dag med lite pyssel och shopping i stan, sätta på en film och fixa mina naglar.
 
Jag fick faktiskt köpt lite i la stada idag också, bland annat tischan på bilden och ett litet nagelkit plus några små julklappar till bästisarna som jag ska träffa i morgon. 
 
Förresten, jag måste ta tag i redigering av bilderna på mina julklappar och shoppingen på mellandagsrean. Men det får nog vänta tills i morgon.. 

Mellandagsshopping

Hör inte hit egentligen. Tagen på julafton.  
 
Den här dagen har inte varit särskilt produktiv, bland annat på grund av att jag inte vaknade förrän vid ett. Då kikade jag färdigt på säsong åtta av How I met your mother, och vid fyra drog jag iväg till Allum för lite shopping på mellandagsrean. Jag fick faktiskt köpt lite småprylar, himla trevligt. Använde mig av ett presentkort jag fick förra julen. Har knappt använt det, men nu är det helt slut på pengar. 
 
Nu sitter jag framför teven med resten av familjen, men strax ska jag ner och klippa mitt hår, hihi. Resten av kvällen blir det simsspelande. Vad gör ni ikväll? ♥

Christmassy green

720 beetle green IsaDora / 651 silver sparkles IsaDoraSPA10 silver glitter Kiss Nail Art / strasstenar Kiss Nail Art / jo is in the house H&M
 
Just nu är mina klor prydda i favoritlacket Beetle Green, som tyvärr var från en höstkollektion som endast såldes under en viss period. Hur tråkigt?! 
 
Dessa målades mellan bingospelen i måndags på uppesittarkvällen, och jag blev riktigt nöjd med resultatet. Silver och mörkt grön är en riktigt grym kombo, och stenarna blev verkligen pricken över i. Gillar ni? ♥

Jullovet

 
Några planer jag har inför lovet. Än så länge har jag bara försökt slappna av och njuta av julen, men nu när den snart är över vill jag göra saker. Jag måste ju utnyttja all min lediga tid. Några av punkterna kan jag snart bocka av. Bland annat How I met your mother, då jag är i mitten av säsong 8 av 9. Och hårklippningen tänkte jag försöka mig på imorgon. 
 
Har du något du verkligen vill göra under lovet, eller försöker du mest ta det lugnt? Berätta! ♥

Annandagen

 
Igår hade jag en riktigt mysig dag, som började först efter en ordentlig sovmorgon och frukost framför Ronja Rövardotter. 
Eftermiddagen och kvällen spenderades hos mormor och morfar för julfirande nr. 2 tillsammans med moster och hennes familj. Det blev god mat plus efterrätt, massa skratt med kusinerna och julklappsöppning. Så himla mysigt! 
 
Idag väntar den årliga lutfiskmiddagen hos farmor och farfar, så strax efter två kommer storebror hit och då åker vi dit tillsammans. Innan dess ska jag försöka hinna fota alla mina julklappar så att jag kan visa er! Vad gör ni idag? ♥

julklänning

 
Igår dansade jag omkring i den här fina skapelsen från H&M. Jag var i väg i stan i söndags och stresshandlade den, plus några julklappar, när jag insåg att jag inte hade något vettigt att ha på mig. Den kostade 199 riksdaler, och jag är supernöjd med den för den är otroligt skön och riktigt fin på. 

Julafton!

 
Och så var dopparedagen här, som vi längtat. Ville bara svänga in här snabbt och önska er en riktigt mysig och trevlig julafton. ♥
 
Min jul ska firas i vårt radhus hos pappa, tillsammans med mina farföräldrar, fastrar med familjer och min bror. Det blir väl julmat, Kalle Anka och julklappsöppning som vanligt. Riktigt mysigt! Vad gör ni idag? ♥

Dan före dan


Julafton förra året, hos mina kusiner. 
 
Här hemma spelas julmusik på högsta volym och jag har stängt in mig på rummet för att slå in de allra sista julklapparna. Alldeles strax ska jag ta tag i dammsugning och annan tråkig städning av rummet, och därefter ska jag kika på dagens avsnitt av julkalendern och fixa mina naglar. 
 
I kväll väntar Bingolottos uppesittarkväll. Mysigt värre! Vad gör ni sista kvällen innan dagen D? ♥

22 December

 
God morgon på er! Trots sen kväll igår, med julklappsinslagning och ett x antal avsnitt av How I Met Your Mother, så är jag uppe hyfsat tidigt och har nu ätit frukost och kikat på dagens avsnitt av julkalendern. Jag ska fixa i ordning mig lite nu och sedan blir det en sväng in till stan för att komplettera några julklappar plus hitta en klänning till mig själv. 
 
I eftermiddag ska vi iväg till min styvsyster och hennes pojkvän för att fira mini-jul och spela julklappslek. Mysigt! Vad ska ni göra idag? ♥

Crosses

Bättre bilder på örhängena jag hade igår. Födelsedagspresent från Erik, köpta på Glitter. 
 
Lite nytta har jag faktiskt fått gjort idag. Förutom städandet av garderoben plus det värsta i rummet så har jag varit ute och promenerat/powerwalkat i nästan en timme och städat i några lådor i min byrå.
Tanken var att jag skulle i väg till min pöjk ikväll men han fick annat för sig så istället blev jag hemma, vilket på sätt och vis var bra för pappa och Anna hade fixat en av mina favoriträtter till middag; lamm med rotfruktsgratäng och rödvinssås. 
Resten av kvällen ska jag slå in paket och kika på film. Vad gör ni ikväll? ♥

21 December

Jag igår. 
 
Är det bara jag som verkligen inte kan förstå att det är julafton om tre dagar? Det är verkligen superskönt med lov nu, och jag utnyttjade det till fullo med en ordentlig sovmorgon i morse följt av en riktigt mumsig frukost med farmors goda bröd och julskinka framför ett litet maraton av Glee på teve. 
 
Nu ska jag ta tag i lite städning av garderoben och mitt rum, och därefter måste jag slå in alla julklappar jag köpt. Vi hörs senare. ♥

Christmas gifts on my nails

skulls and glossbones O.P.I / matte topcoat H&M / shine in the dark H&M / pulse Mary Kay / nr 386 Black OnyxSPA02 white Kiss Nail Art
 
Senaste skapelserna på mina naglar, inspirerade av Celina Rydén. Det röda glittrar mer i verkligheten, men det var jättesvårt att fånga på bild.
Över det gråa har jag använt mitt nya "Glow in the dark"-lack och det funkar faktiskt förvånansvärt bra. Det laddas i alla typer av ljus om jag har förstått det rätt, och i mörkret lyser det - lätt grönaktigt. 

Julavslutning

Jag idag.
 
God morgon på er! Fredag 20 december idag, och därmed årets julavslutning. Är det bara jag som inte kan gå på lov utan en ordentlig avslutning innan? Jag får ingen riktig julstämning annars. Har ni redan slutat eller slutar ni idag? 

En rödhårig Elin

 
Så här fina var jag och min pojk i helgen. Erik ser väl inte så annorlunda ut egentligen, men jag däremot.. Oj, vad jag och mamma kämpade med att skaffa fram roliga kläder och jag jobbade som tusan för att få till grymma flätor, och köpte orange hårspray för att förbättra förvandlingen. I framtiden håller jag mig nog dock till mitt blonda hår, orange var inte riktigt min färg, haha. 
 
Jag ska visa er fler bilder så snart som möjligt! 

Tisdag

 
I dag känner jag mig som på bilden ovan, lite smått galen. Har sovit lite dåligt de senaste nätterna, och fick inte mycket sömn i helgen, så jag går mest runt och småfnissar åt allt eller surar. Så nu ser jag allt mer fram emot jullovet så att jag kan pusta ut lite grann. 
 
Just nu sitter jag och ska ta tag i en idrottsuppgift och sen lite städning av rummet. Dessutom ska jag försöka hinna ta en dusch innan jag lägger mig. Vad har ni gjort i dag? ♥

Tunika

 
För ett par veckor sedan var mamma och min styvpappa iväg på en liten resa till Malmö, och när dem kom hem fick jag den här mysiga tunikan (plus massa M&M's och Karl Fazerchoklad, men de är uppätna sedan länge). 
 
Jag har inte hunnit använda den, men det ska jag nog lösa snart för den är riktigt mysig och skulle passa perfekt till svarta jeans och boots. 

Adventsläger

Nu drar jag strax iväg på läger med världens mysigaste människor. 
 
Jag tar faktiskt med mig kameran, så ni får kanske se lite från helgen nästa vecka. Hoppas ni får en fin helg. ♥

Lucia

 
God morgon! Hitills i dag har jag inte fått mycket nytta gjord, mer än fixat i ordning ett par blogginlägg inför helgen. Jag ska slita mig från Real Housewifes of Atlanta nu och ta tag i lägerpackning och lite plugg. Vad ska ni göra idag? ♥

Glow in the dark

Glow in the dark, H&M 39:-
 
Jag råkade springa in i detta lacket på H&M, och bestämde mig för att testa på det. Vet massa andra märken med den här typen av lack, men jag ville testa på ifall det var min grej innan jag uppgraderar mig. Jag ska försöka testa det ikväll, så håll tummarna för att det går bra för mig! 
 

Värme och stresshopping

Jag tror nästan jag fick köpt alla julklappar jag skulle ha idag faktiskt, härligt! Efter två timmar orkade jag inte med den outhärdliga värmen och alla stressiga människor, så då gav jag upp. Resten får köpas vid ett senare tillfälle. 
 
Nu ska jag ta tag i lite plugg samt inslagning av presenter. 
 

Julklappsshopping

 
Gårdagen blev inte så hetsig som jag förväntade mig. Utvecklingssamtalet gick bra, och jag slapp stressa iväg till scouterna.
Våran lilla nobelfest blev riktigt mysig. Vi åt supergoda cupcakes och annats snacks, kollade på ett uppträdande som några av tjejerna satt ihop, dansade och blev fotade. Men det bästa var nog lapparna på ryggen, där alla skulle skriva något snällt på varandras lappar. Perfekt egoboost ju, blev alldeles glad när jag läste min lapp.  
 
Tyvärr blev vår filmning inställd. SF, som tidigare gått med på det, ändrade sig i sista stund då det tydligen inte var tillåtet att filma i deras lokaler. Riktigt trist, då jag hade sett fram emot att få träffa favoritfotobloggerskan Elin Kero, aka Nevnarien, som skulle vara på plats. 
 
 
Idag ska jag iväg till stan en sväng och försöka köpa så många julklappar som möjligt, plus två stycken till julklappslekar. Vad ska ni göra idag? ♥

fullt

Tisdag och jag försöker förbereda mig mentalt för en dag full med äventyr. Vi kan börja lite lätt med skoldag från tio över åtta till tjugo över fyra, följt av ett nervpirrande utvecklingssamtal. Därefter blir det hem för lite snabb middag och därefter en sväng förbi småscouternas lilla "nobelmiddag", dagen till ära. Kvällen avslutas med lite frivilligt skolarbete mitt i natten i form av filmning av musiktvåornas uppträdanden på Bergakungen inför premiären av The Hobbit. 
 
Jag har ovanligtvis en riktigt fullspäckad dag framför mig, och jag vågar knappt tänka på hur trött jag kommer vara i natt, men som tur är har jag specialschemadag imorgon - dvs; ingen skola för mig! 

Mini owls

nr 140 cobalt blue MaxFactor / skulls and glossbones O.P.I / clay H&M / NP02 Nordic Cap of Sweden / SPA02 white Kiss Nail Art / nr 657 gold sparkles IsaDora / SPA12 black Kiss Nail Art / NP07 Nordic Cap of Sweden
 
Ett par misslyckade ugglor som fick pryda mina naglar någon gång förra veckan. De blev inte jättebra, men de såg ganska mysiga ut ändå. Gillar ni? ♥

Fredagstrött

För ett par veckor sedan. 
 
Nej, jag har inte blivit insnöad och dött i Sven, jag lovar. Enda anledningarna till min senaste tystnad är lathet och trötthet. Och möjligtvis min icke-existerande kreativitet.
 
Sen senast har jag varit på möte angående vårt årliga adventsläger, bakat pepparkakor med miniscouter, haft lång sovmorgon, haft femkamp och filmat på Liseberg med härliga klasskompisar och tränat handboll.
 
I morse var jag och mamma iväg på en liten roadtrip till Emmaus i jakt på utklädningskläder och sen dess har jag kollat på film och pysslat lite. Helt plötsligt fick jag kliande fingrar, och tog äntligen tag i dalahästen jag köpte för ett par år sedan. Så den är nu färdigtäljd, slipad och grundmålad. Resten får vänta ett tag till. Vad har ni gjort idag? 
 

Småsjuk

 
Efter helgens äventyr i Lund har min kropp reagerat på alla matcher och jag har inte sovit så bra och vaknade upp med värkande huvud samt tjock hals. Så idag placerar jag mig i soffan och vilar upp mig lite i hopp om att bli helt bra tills imorgon. Jag ska sova lite och förhoppningsvis få lite plugg gjort. 
 
Jag hoppas verkligen att jag blir bra fort, för ikväll väntar scoutmys och erikmys. ♥

Dots n' grey

skulls and glossbones O.P.I / SPA02 white Kiss Nail Art / SPA12 black Kiss Nail Art / SPA10 silver glitter Kiss Nail Art / nr 684 dazzling acqua IsaDora 
 
I början av veckan fixade jag dessa naglarna, och bestämde mig för att utveckla dem vilket jag sedan ångrade. Det blev endast kladdigt och inte alls som jag föreställt mig. Det enda positiva måste jag säga är färgkombinationen, och det var tur att jag la till det turkosa för annars hade den nog blivit värre. 
 
Förresten, det är verkligen dags för mig att skaffa ett ordentligt dotting-tool, så att jag kan få till riktigt fina prickar!