27 Februari

Hej på er! 
Onsdag idag, vilket betyder att det bara är två dagar kvar till den efterlängtade helgen. Dock betyder det även pluggdag för min del, så jag ska tag i det nu. 
 
Har förövrigt varit på väldigt knepigt humör idag, så bilden nedan ljuger lite.. Har inte fånsmilat hela dagen!
 
Nu ska jag plugga! Ha det bäst! ♥
 

Tisdag

Hänger på bambarast tillsammans med mina fina vänner Emma och Emelie! Vi ska snart ha ännu en mediaklass, men sen blir det hem och plugga lite historia innan kvällens träning. Längtar så till helgen, orkar inte skolan just nu.
 
Hoppas ni har en bra tisdag, puss! ♥
 
 

Måndag igen

Hej på er!
Haft en bra måndag än så länge? Min har varit helt okey, med kort dag i skolan och sen en liten tur på stan med mina klasskompisar Emelie och Lisa!
Nu har jag tagit tag i lite historiaplugg, men ska snart iväg och träffa upp ett par kompisar för en liten filmkväll så här i början på veckan. Hoppas ni får en fin måndagskväll! ♥
 
Trotsade den lilla kylan som fortfarande hänger över Göteborg idag. Vill ha vår nu! 

Party of Five Glitters

NP08 Nordic Cap of Sweden // Silver Sparkles IsaDora // Party of Five Glitters Wet n' Wild
 
Fixade dessa glittriga skapelser i fredags. Älskar den gröna färgen, som jag fick i julklapp av min fina vän nyat! ♥
 

Söndagstrött

Hej alla nattugglor! 
Det är inte särskilt sent än, men lite sent för ett inlägg. Jag ville bara kika in en snabbis och uppdatera er lite om min helg. 
 
Fredagkvällen var hellugn, med god mat och film hos pappa. Fixade naglarna lite och försökte få någon kontakt med bästisarna som flög till London under kvällen.
 
Lördagsmorgonen spenderades, som ni fick läsa, ute på stan tillsammans med pappa och hans sambo i jakt på tapeter till mitt nya rum. 
 
lördagskvällen hängde jag hos mina "styvkusiner", för att fira två av dem. 
 
Idaghar jag spelat match och hängt hemma tillsammans lite småpyssel i form av skoputsning och städning av mitt rum. Nu är jag på väg i säng. Jag har sovmorgon i morse, men det har varit lite för lite sömn i helgen och nu väntar ännu en lång vecka i skolan. 
 
Vi hörs imorgon! ♥
 
 

Valentine's Day Nails

Natten innan Alla Hjärtans Dag satt jag och målade naglarna. Det blev väldigt enkla naglar, men jag är nöjd med resultatet.
Jag var ju med tjejerna hela dagen, så glömde bort att fota dem med min kamera men ni kan få se bilder från iPhonen här nedan istället!

NP06 Nordic Cap of Sweden //  nr 121 Lovie // nr 210 Depend


Igång med träningen igen!

Godmorgon! 
Låång sovmorgon idag, men ska snart dra mig iväg till bussen. Jag har härlig träningsvärk i stort sett hela kroppen idag, så gött! Har ju inte tränat handboll på flera veckor, då jag varit sjuk, bortrest och haft lov, så träningen igår var så härlig. 

arkivbild. 

Instagram Jokkmokk

  
Hejdå Göteborg! ♥ / Redigerar snöbilder. / Fina armband jag och kusinerna fick.

  
Träffade Foki! ♥ / Hejdå Jokkmokk! / I första klass på väg hem från Stockholm!

Sportlovet går mot sitt slut

Oj, så oaktivt det blev här i veckan. Har spenderat massor av tid med fina kompisar, nu inför skolan nästa vecka. 
Onsdagsförmiddagen spenderade jag tillsammans med fina Adelina, som jag inte träffat sen minst november! Så det var verkligen dags! Vi käkade lite lunch, tog en timmes promenad, tjötade och hade en liten fotoshot med henne som fotograf och med undertecknad som modell. Behöver bilder inför ett skolprojekt, så det var perfekt! 

från photoshoten, oredigerad

På onsdagskvällen åkte jag in till Biopalatset Bergakungen för att träffa upp bästisarna och kolla på nya fantasyfilmen Beautiful Creatures. Så bra! 
 
Alla hjärtans dag spenderades tillsammans med bästisarna, med god mat och tjöt hos min pappa, där det nu stått tomt i tre veckor då pappa är bortrest. Sov där för att igår ta bussen hem till mamma och vara lekledare på lillebrors barnkalas. 
 
Idag händer inte alls mycket. Det var planerat att vi skulle fira lillebror idag, men mamma är rejält förkyld så det blev inställt. Istället ska jag leka i photoshop till skolprojektet som nämns ovan.

Äntligen hemma igen!

Hej på er! 
Hoppas att ni varit nöjda med mina inlägg som dök upp under förra veckan, har inte fått någon respons dock. BÄTTRA ER MED KOMMENTARER PLIIIIIIIIIS! ♥
 
Kom hem i söndags, efter en del strul med tåget. Har faktiskt inte orkat uppdatera något sen dess. Förutom inlägget igår. Vi i Fab 5, som vi fem bästa vänner kallar oss, var ute och käkade god middag på Jensens Bøfhus för att fira fina Sanna som fyllde sjutton! ♥
 
Idag har jag inte gjort mycket nytta, ska dock ta tag i lite redigering av bilder från resan och igårkväll. 
Här nedan ser ni lite hur mycket snö det var däruppe. Himla mysigt, men åh så kallt!
 

Orange dream

 
NP07 Nordic Cap // silver sparkles IsaDora // glitter gold Mavala // stay golden H&M
 
Orange och guld - en oslagbar kombo! Gjorde dessa förra veckan, så nöjd! Gillar ni? ♥

Have fun

Förra veckan lyckades jag slå sönder min favoritparfym Mysterious Woman och fick lite smått panik då jag inte har några andra goda. Så dagen efter tog jag och Emelie en liten shoppingtur i stan, där jag fick med en billig parfym från H&M. Have fun heter den, och kostar 39:-.
 

french with a twist

 
NP06 Nordic Cap // 032 Depend // dazzling acqua IsaDora // icy purple IsaDora
 
Hann göra ännu en styling i förra veckan, denna gång en fransk manikyr med en liten twist. Gjorde en s.k. gradient med två fina sommarfärger från IsaDora, och satte på lite fina stenar. Så nöjd! Gillar ni? ♥

Snömys

Hej på er!
Har 3G häruppe trots allt, så några inlägg dyker väl upp i veckan. I alla fall från mobilen.

Har hängt på en av marknaderna här i Jokkmokk idag, en väldigt liten en. Sen blev det en sväng på ett museum och lite lunch.
Nu ligger jag och vilar lite på grund av huvudvärk, men ska snart ner och käka middag.

Bjuder på ett par bilder från bussresan från Boden igår, tagna med mobilen.
Hoppas ni har det bra!


Dagen D

Hej på er finisar! 
Medan hela mitt handbollsgäng är på väg ner till SM i Åhus är jag hemma och packar det allra sista. Tyvärr har jag annat planerat. Ska ju iväg tillsammans med mamma, lillebror, kusinerna med familj och mormor & morfar. Ni får veta vart senare! Har ett tidsinställt inlägg som dyker upp när vi åker sen, runt halv fem. 
Nu måste jag verkligen packa det sista och ställa in fler inlägg inför nästa vecka. Jag vet inte om jag kommer ha något internet där, så tidsinställer så många inlägg som möjligt. 
Hoppas ni har en fin dag! ♥

fredag

Hej på er! 
Äntligen fredag igen! Sista dagen innan lovet v. 7 för min del. Riktigt gött! Åker ju iväg imorgon! Avslöjar mer senare, tillsammans med en ny grej som jag har på gång! 
 
Nu ska jag börja fixa i ordning mig för att dra iväg till bussen. Ska iväg till bästisfestis för en mysig kväll med bad och mat. Mys! Tar nog inte med kameran, men bjuder kanske på några mobilbilder senare! 
 
jag i morse.