Purple Crush

 
Här ovan ser ni ett av mina absoluta favoritlack just nu. Jag har alltid tyckt om lila lack, och det är även dem jag har flest av, och detta är inget undantag. Vill absolut ha denna typ av lack i fler färger! 
 
Har ni använt något Sugar Crush-lack? ♥

Chillar

 
För första gången det här lovet tog jag en ordentlig sovmorgon i morse, då jag inte har några riktiga planer för dagen. Jag ska försöka ta tag i lite plugg nu och senare i eftermiddag vill jag spela sims. Dessutom ska jag fota allt jag shoppat i oktober månad, har varit lite smådålig på att visa er. Vad ska ni göra idag? ♥

Sugar crush & All matte

 
För ett par veckor sedan var Emelie och jag i stan för en liten shoppingrunda, och då passade jag på att köpa mig ett nytt puder. Jag har länge kikat på IsaDoras Anti Shine Mattifying Powder, och hört massa bra om det så slog till på det och är hittills riktigt nöjd. Jag blir ofta blank i T-zonen, men pudret håller huden matt hela dagen. 
 
Förutom pudret köpte jag även med ett nagellack från IsaDora - nämligen ett Sugar Crush-lack i färgen 104 Purple Crush. Jag har provat det en gång sen jag köpte det och är helt förälskad. Ni får se hur det blev imorgon. 

Pizzamys

Bilder från i somras. 
 
Det blir automatiskt segare att blogga på lov, vilket känns lite skumt då jag egentligen har så mycket tid till det. Fast för det mesta hittar jag ju på massa roligheter istället för att sitta framför datorn. Som igår då jag först var på ett kort möte och sedan hade pizzadejt med goingen ovan. Galet vad jag tycker om den bruden alltså! ♥
 
Idag ska jag träffa upp min fina Emelie i stan för lite skyltfönstershopping då jag inte har så mycket pengar just nu. Tur att jag får studiebidrag imorgon! Vad ska ni göra idag? ♥
 

Skogsmullen är hemma igen

Arkivbild från i somras. 
 
Jag har haft en rysligt mysig helg, det är något som är säkert. Jag har njutit av varenda sekund ute i skogen tillsammans med härliga människor och jag planerar att visa er lite bilder från telefonen imorgon. 
 
Idag är jag på bra humör, trots ordentligt svullen underläpp då tre stycken munsår invaderat den, för efter frukost drar mamma och lillebror med mig ut på en liten utflykt. Vi ska till Frölunda torg för lite shopping och fika, och efteråt blir det troligtvis ett besök hos mormor och morfar. Kvällen ska dessutom spenderas hos Erik, mys! Perfekt måndag! 

I ♥ Moustaches

 
Jag fick ju massor av fina smycken av Erik för ett par veckor sedan, och halsbandet ovan är ett av dem. Som ni redan vet älskar jag mustacher, och då även det här. Perfekt för att piffa upp massa outfits i vinter. ♥
 
Finns på Glitter. 
 

Höstlovsmorgon

 
Morgonen började med en varm dusch för att vakna till och nu har jag precis ätit supergod frukost. Jag ska ta tag i packning inför lägret strax men först ska jag kika genom några bloggar. 
Jag kommer inte blogga något i helgen men jag har några tidsinställda inlägg som dyker upp. Hoppas att ni får en fin helg. ♥

Höstlov

arkivbild. 
 
Ä N T L I G E N har jag höstlov! Det är verkligen efterlängtat! Ska njuta av det här till hundra procent och planerar att varva mysiga händelser med massa chill, och jag börjar med ett halloweenläger med småscouter nu till helgen. Det ska bli så mysigt! 
 
Resten av veckan ska jag mysa med Erik, gå på ett möte, plugga lite, vara parkeringsvakt på en mässa, förhoppningsvis ha myskväll med mina fina tjejer, dra ut och fota samt spela massor av sims. Vad ska ni göra på lovet? Berätta! ♥

Trött på en onsdag

 
Jag har varit i skolan två dagar den här veckan, och jag längtar redan som tusan till helgen. Idag har jag genomfört två superlånga lektioner i film och svenska, och nu sitter jag hemma med lätt huvudvärk och ska ta tag i lite plugg. Senare idag ska pappa ta med mig ut och övningsköra lite igen, och ikväll ska jag kika på några avsnitt av Teen Wolf. Vad gör ni idag? 

#31DC2013, dag 31 -HEDRA NAGLAR DU ÄLSKAR


 
Sista dagen i utmaningen var Honor nails you love, och jag hade så himla svårt att välja. Jag följer så många grymt duktiga tjejer på instagram som inspirerar mig så mycket. Tyvärr är många av stylingarna lite för svåra för mig, så jag valde en lite enklare styling som Kyxhi har gjort, här. Det som var så intressant med den här var att jag vanligtvis inte tycker om halvmånestylingar, men den här kändes inte som en sån. 

Måndagsmorgon

 
För tillfället sitter jag nerkrupen i soffan och äter en superfrukost och kikar lite på nya säsongen av Glee. Jag hade tänkt börja dagen med en kort promenad innan frukost men jag vaknade upp till spöregn och beslöt att avstå. Men jag släpa mig iväg till apoteket om en stund hade jag tänkt, så jag får röra på mig lite. Därefter blir det plugg resten av dagen samt myskväll med fina kompisar ikväll. Vad gör ni idag? ♥
 

Ingen söndagsångest

arkivbild. 
 
Sov ut ordentligt i morse och har precis smällt i mig lite frukost och planerat morgondagens middag. Planerna för dagen är att plugga, fixa naglarna och försöka släpa mig ut på en joggingtur för det var alldeles för längesen.
 
Det känns som att det är lördag, då jag har specialschemadag imorgon och därmed inte behöver gå till skolan. Så ingen söndagsångest för mig inte, härligt! 

Lördagsmorgon

 
God morgon! Igår jag spenderade jag kvällen hos min pojke och hans pappa, med god middag bestående av revben och potatissallad och tevetittande. Storebror kom dock och hämtade upp mig senare på kvällen då Erik skulle upp tidigt idag och jag hellre ville sova länge, haha. Älskar ju att sova! ♥
 
Nu har jag precis ätit lite frukost och ska alldeles strax fixa mig lite. Pappa ska nämligen dra med mig ut och övningsköra för första gången idag! GAAAH, spännande ju! 

Lugn fredag

 
Jag är trots allt uppe hyfsat tidigt så här på min lediga fredag. Antagligen på grund av min läkartid klockan tio i morse, hehe.. Nu är i alla fall stygnen från borttagningen av leverfläcken i min nacke borttagna, och de närmsta tre-sex månaderna ska jag tejpa det för att få ett snyggt ärr. 
 
Hur som helst, resten av min lediga fredag ska jag försöka spendera med lite pluggande och förhoppningsvis några avsnitt av Teen Wolf. Har inte haft tid med det de senaste dagarna. Senare drar jag antagligen hem till min pojk för lite fredagsmys. Nu ska jag fixa lite te eller varm choklad och ta tag i svenskaplugg. Hoppas ni får en fin fredag. 

Moustaches in my ears

 
Det här är typ mina absoluta favoritörhängen för tillfället. Fick dem av Erik i försenad födelsedagspresent, och jag äääälskar ju mustacher så de är helt perfekta! 
 
Finns på Glitter. 

#31DC2013, dag 30 – INSPIRERAD AV EN TUTORIAL

 
Nu var det ett tag sedan jag visade bilder från utmaningen jag var med i under september. Näst sista dagen var temat Inspired by a tutorial, och jag hittade en här. Stylingen blev lite kladdig, men jag blev ganska nöjd ändå. 
 
Och nej, mina fingrar är inte nerblodade. Det är bara hårmascara som jag glömt att tvätta bort från händerna. 

Drar in till la stada

 
Sitter just nu på veckans svinlånga media-kommunikationslektion i total förvirring inför nästa veckas gigantiska läxförhör. Blir så bitter på min lärare som inte kan förklara sig själv eller något annat. 
 
Därefter ska jag och bruden på bilden ovan in till stan för lite shopping och middag innan jag drar iväg till kyrkan för sångkväll med trevligt folk. 

Outfit ju

svarta jeans - Cubus / lilarutig skjorta (gammal, som jag har klippt av ärmarna på) - Kappahl /  halsband - Ur&Penn 

Hmm, det här med att fota i spegel med halvkasst ljus på rummet suger ju ganska hårt faktiskt.. Dags att skaffa sig ett ordentligt stativ och fjärrutlösare kanske? Och ja, det var skit på linsen när jag fotade så jag har fina prickar i ansiktet! 

Söndag

 
Och så var helgen slut igen.. Den här söndagen har sprungit förbi alldeles för snabbt. Gårdagen var sjukt rolig och knasig, och efter lite för lite sömn och god frukost tog jag bussen hem. Blev ombedd att dammsuga, vilket genomfördes halvsovandes. Var tvungen att ta en halvtimmes powernap innan jag fixade i ordning mig för ännu ett kalas för min käre broder, nu dock med mammas sida av släkten. Så himla mysigt att träffa dem igen.
 
Nu har jag sminkat av mig och krypit i favoritmyskläderna och ska ta tag i lite plugg innan jag somnar. I morgon väntar en lång skoldag, samt ett besök hos tandläkaren. 
 

Facelook.

 
Här får ni en liten sneak peak på mig ikväll. Måste rusa iväg till bussen nu, men vi hörs imorgon. 

Lördagsmorgon

hej och hå, stelt leende
 
Godmorgon! Jag har precis smällt i mig lite frukost och ska nu hoppa in i duschen och därefter väntar samhäll-kommunikationsplugg. Har massa årtal och prylar att lära mig, trist. Men det ska nog bra ändå! 
 
Senare ikväll ska jag iväg till bästisfestis för en kul kväll med fint folk. Vad ska ni göra idag? 

Tycker ju om kramar

 
Dessa finisar hängde i mina öron igår. De är ett av paren jag fick av min pojk i försenad födelsedagspresent, och jag älskar dem. Han valde ut dem då han tyckte de passade mig så bra! Det är faktiskt sant, älskar kramar ju! Passade på att kramas lite extra igår. 
 
Köpta på Glitter. 
 

Fredagsledighet

För ett par dagar sen. 
 
Den här veckans lediga fredag planerar jag att utnyttja effektivt. Nu på morgonen ska jag städa lite snabbt på mitt rum och sedan plugga matte och samhäll-kommunikation till dess att mamma går upp. Då ska vi pimpa om lite på mitt rum. Köpte så himla häftiga tyger på roadtripen för ett par helger sen, som mamma nu trollat om till nya kuddfodral och gardiner. Så galet taggad! 

#31DC2013, dag 29 - INSPIRERAD AV EN FLAGGA

 
Temat för dag 29 i utmaningen var Inspired by a flag, och som ni kanske kan se så använde jag amerikanska flaggan som inspiration. Jag hade egentligen velat använda en lite mer annorlunda flagga, men jag hittade ingen som var tillräckligt rolig att efterlikna. 
 
Trots det så blev jag nöjd med resultatet. Jag ville inte att det skulle bli de "typiska" USA-naglarna, med stjärnor och allt, utan ville hålla det väldigt enkelt och lite lurigt. Vad tycker ni om dem? 

Tisdagsmorgon

Trött Elin i helgen. 

Vaknade upp med sjuk huvudvärk i morse och där jag tog bort leverfläcken gör svinont, men ska peta i mig en panodil och lite frukost strax så förhoppningsvis blir det bättre. 

Idag väntar skola för min del, och ska antagligen filma lite med Emelie i eftermiddag. Senare väntar massvis med matteplugg och eventuellt drar jag upp till småscouterna för lite mysigt häng. Vi får se hur det blir. Vad ska ni göra idag? 

Ännu en måndag

Från förra gången vi satt i inspelningsrummet. 
 
Idag har jag gjort något riktigt roligt. Emelie och jag låste in oss i skolans inspelningsrum med en mic och spelade in massor av knasigheter på filmlektionen igen. Imorgon ska vi filma det allra sista till vår film och sen klippa klart. 
Förutom detta har jag varit på vårdcentralen och tagit bort en leverfläck som alltid varit i vägen. Jag var såå nervös innan, men det gick jättebra och nu är den borta!  
 
Jag skulle egentligen behöva plugga lite nu, men jag är supertrött efter bedövningen och har lite huvudvärk så jag ska bara kika färdigt på ett avsnitt av Teen Wolf och sen läsa Skattkammarön. Sen blir det sova för min del. 

De här söndagskvällarna

 
Det blev ingen fotopromenix för min del idag, mörkret sänker sig innan man ens hinner blinka nu ju. Lite trist. Men jag fick pluggat lite inför media-kommunikationslektionen på tisdag och kollat på en kort föreläsning på nätet. 
 
Nu ska jag mysa ner mig i sängen med lite One Tree Hill och pyssel. Förhoppningsvis blir det tidigt i säng ikväll, så klassen slipper en levande zombie imorgon. 
 

Söndagsångest

min gura och jag. 

Om den här dagen har fört med sig något som kan räknas som duktigt? nja, tror inte det faktiskt. Erik och jag vaknade ovanligt sent och åt frukost tillsammans framför en repris av Körslaget innan han blev upphämtad av sin pappa. Jag fastnade framför teven ett tag och har sedan dess endast fixat lite på mitt rum och hängt framför datorn samt klinkat lite på gitarren. 
 
Jag hade tänkt vara produktiv idag, men min kropp vägrar liksom. Ska läsa lite läxa nu och sen kanske släpa mig ut på en liten fotopromenad ifall det fina vädret håller i sig. 

#31DC2013, dag 28 - INSPIRERAD AV DET ÖVERNATURLIGA

 
Temat för dag 28 i Chalboardnails utmaning var Inspired by the supernatural, och jag tänkte direkt på spöken och hittade en häftig bild här. Resultatet blev ungefär som jag hade tänkt mig, men lacken protesterade lite tyvärr. Tekniken jag använde mig av kallas toothpick manicure.  

Lördagsmorgon

För ett par veckor sen. 

Hur mycket matte tror ni att jag pluggade igår? Rätt svar; ingen! Istället var jag upptagen med att städa, gå med återvinning, måla naglarna och kolla på massvis av One Tree Hill. Vad gjorde ni igår? 
 
Idag väntar kalas för alla i huset. Min bror fyller år imorgon, och resten av familjen har inte blivit ordentligt firad då vi varit utomlands under födelsedagarna. Så i eftermiddag kommer släkten och Erik hit, så mysigt! 

#31DC2013, dag 27 - INSPIRERAD AV KONST

 
Dag nummer 27 i utmaningen var Inspired by artwork, och jag valde pop art och bilden ovan som min inspiration. Bildkälla.

Fredag


Idag startade jag min lediga fredag med sovmorgon, lite tjöt med min storebror, lite bloggläsning och frukost framför Frisörakuten. Nu ska jag ta tag i lite städning av huset, då vi väntar gäster imorgon. Resten av dagen ska jag försöka mig på lite matteplugg, läsa lite i Skattkammarön och kika på One Tree Hill. Vad ska ni göra denna fredag? 

Torsdag


Jag idag. 

Jag sitter för tillfället nersjunken i min säng, men ska alldeles strax rusa iväg till bussen för handbollsträning med världens bästa tjejer. Jag har haft en ganska lugn dag i skolan idag med bland annat en rolig filmlektion, och nu väntar som vanligt långhelg. Vad har ni gjort idag? ♥ 

Huvudvärk och citronte

Mitt älskade citronte. ♥

Har sedan jag kommit hem inte gjort något annat än att ligga nerbäddad i sängen med en kopp te och läst bloggar. Har haft huvudvärk största delen av dagen och ska nu försöka sova bort den med en kort powernap. 
Om jag orkar ska jag fixa mina naglar sedan, och kanske kika på ett avsnitt av One Tree Hill. 

Onsdagsshopping

Jag idag, i topp från Cubus. 
 
Efter en lång, men rolig dag i skolan åkte jag in till stan en sväng för att möta upp Erik och hans kompisar. Han behövde smakråd så jag hjälpte honom shoppa lite.
Vi tog även ett litet besök inne på favvobutiken Glitter, där jag helt plötsligt blev ägare till massa nya smycken. Erik insåg att han inte gett mig någon födelsedagspresent, då jag var bortrest etc, så fick jag välja ut mina favoriter som han köpte till mig. Åh, pojken min! ♥ Två månader för sent, men äsch då.. 
 
Köpte dessutom en födelsedagspresent till min kära storebror som fyller 22 på söndag! ♥
 

#31DC2013, dag 26 - INSPIRERAD AV ETT MÖNSTER

 
 
Temat för dag nr 26 i utmaningen var Inspired by a pattern, och jag hittade mönstret ovan här. Det var enkelt att göra det, men resultatet blev riktigt häftigt enligt mig. Gillar ni? ♥
 

Curls

Igårkväll bestämde jag mig för att jag skulle platta håret, för att slippa göra det imorse. Men istället rotade jag fram locktången och gjorde fina lockar istället. Ganska värt. De höll dock inte under natten, så jag fick fläta håret på grund av tidsbrist i morse. 
 
Förövrigt tror jag att jag fått svinkoppor på undersidan av näsan. Inte särskilt kul. Vaknade upp i förra veckan med blåsor och har sedan dess gått runt med tre kilo smink för att täcka det. De har börjat torka ut nu, och är skorpor istället så hoppas på att de försvinner fort.
Nu syns det dock inte på bilden, men jag ansträngde mig för att redigera bort dem. Någon som vet något bra knep för att bli av med svinkoppor snabbt? Tvättar med tvål och vatten, samt använder riktigt aloe vera på efteråt.