Måndag 29 April

 
Och så var det måndag igen.. 
Jag har haft en ganska lugn dag dock, då jag undvek idrottslektionen på grund av det känns som att jag verkligen har en förkylning på gång. Jag vaknade upp med halsont i fredags, men jag trotsade det och spelade cup hela helgen vilket inte precis gjorde det hela bättre. 
Slutade hyfsat tidigt idag också, och nu är jag hemma och har fyllt på med lite energi och vitaminer i form av knäckebröd med avokado, te med honung och hempressad apelsinjuice. Alldeles för gott! 
 
Nu väntar plugg och lite senare ska jag iväg och göra pizza med ett gäng kompisar! Vad gör ni ikväll? ♥

Det senaste på instagram

Kärlekskrank / Arg på skoltoan / Sushilunch med Emelie / Äntligen fredag! / Fezt / Innan första nationella provet i engelska / Leker söt / Jag och Emelie på friluftsdagen i onsdags! / Lekte med smink 
 
De senaste veckorna från min instagram! Följ mig, eliinkarlsson

Fredag och cup

Efter en lite kortare skoldag än vanligt och flera timmars häng framför teven gör jag mig nu redo för handboll! Det är cup som väntar, och vi har våran första match klockan sju nu ikväll! 
Sen blir det hem för middag, lite ta-hand-om-mig-själv-kväll och kanske en film innan det blir sängdags tidigt för min del. Första matchen imorgon är nämligen redan klockan åtta på morgonen, så jag behöver massor av sömn för att klara av den morgondagen. 
 
Vad ska ni göra ikväll? 

Nelly top

75:- gina tricot
 
För ett litet tag sedan hängde jag i stan med fina Emelie, och då fick jag med mig den här fina tröjan hem från ginas rea. Hade sett den ett par gånger innan, men på grund av min studentplånbok har jag varit tveksam. Men till det grymma priset av sjuttiofem riksdaler kunde jag inte stå emot. Så nu hänger den så fint i min garderob. 
Kommer bli så fin till brännan och ett par jeansshorts i sommar. 

Torsdag 25 April

Tidig morgon till skillnad från våra vanliga sovmorgonar på torsdag, och idag av en väldigt vettig anledning; nationellt prov i svenska. Det är vårt andra svenska nationella, och jag hoppas verkligen att det går bra med tanke på vissa småproblem med läsförståelsen i tisdags. 
 
Ni andra som ska ha nationellt idag, STORT LYCKA TILL! ♥

 

Hemma igen!

Nu har jag varit hurtig tillsammans med klassen ett par timmar. Lite mysigt var det faktiskt att promenera runt i skogen och snacka skit och leka lekar. Nu får vi bara hoppas att vi var tillräckligt duktiga för att vinna över resten av klasserna! 
 

Jag och Emelie, strax innan start.
Just nu sitter jag och ska försöka skriva ett CV, och senare är tanken att jag ska iväg och fråga efter sommarjobb på några ställen. Känner mig lite småkrasslig just nu dock, som att jag har feber, men vi får väl se. 

Friluftsdag

Onsdag, och lite av en sovmorgon då vi, istället för vanlig skoldag, ska ha friluftsdag vid Härlanda Tjärn / Skatås. 
Om jag förstått saker och ting rätt ska vi gå runt och ha lite lekar och samarbetsövningar i fullklass, men vi får la se hur det blir! Jag tycker sånt här är lite roligt faktiskt, så vi får hoppas att de valt roliga aktiviteter! 

Härlanda Tjärn ligger ju ganska nära där jag bor, så jag struntar i att möta upp klassen där vi skulle åka bussen ifrån tillsammans, och drar dit direkt! Så himla badass! ;-)

Bilden är tagen förra veckan, och såret på underläppen är från när jag och lillebror småbråkade och han slängde bak huvudet rakt upp i min käke vilket ledde till att jag halvt om halvt bet mig. 

Nya brillor

59:- gina tricot

För ett par veckor sedan snackade jag om att jag var väldigt sugen på dessa glasögon, och bara ett tag senare köpte jag dem. De kostar ju inte så mycket, så det var ett självklart beslut. 
De har ialla fall blivit mina nya favoriter, och så fort solen lyser med sin närvaro pryder dem min näsa. 

Tisdag 23 April

Det blev inget avsnitt av Glee innan sängdags igår. Istället gick jag och la mig hyfsat tidigt för att vara utvilad inför dagens nationella prov i svenska. Jag känner mig faktiskt ganska redo, då jag inte brukar ha några större problem med läsförståelse. Vi får bara hoppas att jag inte får några problem helt plötsligt bara! 

Måndag 22 April

Måndag igen. Dagen har faktiskt varit ganska lugn, med ett idrottsprov i läran om kondition & styrka som jag hoppas gick bra. 
Sen jag kommit hem har jag inte gjort mycket nytta. Har endast lekt lite med smink och lyssnat på go musik. Nu ska jag ta lite att äta innan jag åker iväg för att träffa upp ett gäng vänner för en mysig spelkväll. Ikväll väntar även det senaste avsnittet av Glee som jag inte hunnit kolla på än. 

Vad händer hos dig idag? ♥

Bild från förra veckan, med mitt fina battlescar på läppen. 

Black is back

80:- Monki
 
Här är min nya tygväska som jag snackade om häromdagen. Jag har varit sugen på en ny tygväska länge och den här var verkligen fin, så jag är riktigt nöjd!

Lördagkväll

Idag har jag bara tagit det väldigt lugnt. Satt uppe väldigt sent inatt och kollade på en hel säsong av How I met your mother och käkade glass, vilket ledde till att jag gick upp sent. Åt god frukost och åkte sen in till stan för att träffa en bästis. 
Jag köpte en fin tygväska från Monki faktiskt. Jag får ta och visa den imorgon, tillsammans med lite annan shopping från den senaste tiden. 

Sen dess har jag bara tagit det lugnt och kollat runt lite efter sommarjobb på nätet. Jag fick inget jobb via kommunen i år, så måste leta själv. Inte särskilt roligt för mig som är socialt okompetent när det gäller sånt. Men äsch, det löser sig väl! 


Muntligt nationellt

 
Jag idag, i fläta och ny tröja från gina tricot. 
 
Det är en hyfsat peppad Elin som snart ska bege sig till skolan för muntligt nationella i engelska. 
Jag har haft en lång sovmorgon och ska bara vara i skolan lite drygt en halvtimme, så det ska nog bli bra det här! 
 
 

Söndag 14 April

Nu har det ekat tomt här i bloggen ett par dagar, men nu ska jag försöka ta tag i det här igen! 

Idag har varit en seg dag. Hängde hos en vän igår med fint folk och vi hade en svinrolig kväll, men oj vad det tar på krafterna. Jag har varit ganska död idag på grund av det, så har tagit det lugnt idag. Kikat lite på Shrek 2, tagit en powernap, läst lite bloggar. 
Nu väntar lite pluggande och lite inspirationssurf på weheartit och tumblr samt kolla på senaste avsnittet av Glee

Hoppas eran söndag också är fin. ♥

Tillbaks till skolan

Imorse var det döden att släpa sig upp ur sängen. Det var himla segt, men jag får trösta mig med att jag är ledig nästa måndag, samt att det i maj väntar ett par lediga dagar också. ♥
 
Jag har ialla fall haft en lugn skoldag idag, den var värre för bästa Emelie, vars knä gick ur led för andra gången på två år under idrottslektionen idag. Hoppas det blir bra snart hjärtat! ♥
 
Nu ska jag plugga lite historia och matte, och senare ikväll väntar en sväng till en kompis för lite singstar! 


Lördag

Idag väntar en händelselös dag. Ska ta tag i historiaplugg nu och senare ska jag pyssla med en skjorta samt dra ut på en joggingtur. Mormor och morfar är här idag för att hjälpa till med renoveringen av köket, så ikväll väntar antagligen middag med dem också! 
 
Förövrigt börjar det närma sig skola för min del igen. Och som vanligt är jag långt ifrån redo. Jag njuter verkligen av varje sekund jag är ledig, oavsett om jag träffar folk eller är ensam en hel dag. Längtar till sommarlovet! 
 
Vad ska ni hitta på idag? Berätta! ♥
Söt bild från långfredagen hos mina kusiner. ♥

Fredag

Idag har solen lyst med sin närvaro och jag har njutit av varenda sekund. Vaknade hyfsat tidigt, åt god frukost och satte mig sen ute i solen på altanen i flera timmar. Så skönt att man kan sitta ute! ♥
 
Tänkte förresten sätta mig och redigera bilderna jag tog på min senaste shopping tidigare idag, men när jag kollade på dem ville jag bara slänga ut datorn genom fönstret. Pinsamt vad dåliga de var. 
Det var riktigt svårt att se i ljuset i mitt rum igår, det var så knepigt ljust mitt på dagen. Får ta och fota om det någon annan dag! 
 
 
Idag är förresten en knasig fredag, ingen vet varför. Här är ialla fall en bild från veckan. Finn ett fel och du får en kaka! ♥
 
 

Mjukglass i solsken

Hej på er, och förlåt för ett väldigt sent inlägg.
Idag har jag spenderat ännu en dag inne i stan tillsammans med min klasskompis Emelie. ♥
Jag köpte en tröja faktiskt, men den mesta shoppingen stod Emelie för.
Vi tog förresten den första mjukglassen utomhus för min del för i år! Fortfarande inte storfavoriten, men mysigt ändå! 

Efter hemkomsten har jag hängt ute lite på balkongen i solen och kollat på lite Glee. Bästa serien, lätt! 

Nu tänkte jag snart börja dra mig till sängs, för jag planerar att dra ut och jogga en fyrtiofemminuters runda imorgon bitti innan jag tar tag lite i dagen! Ska bland annat fota lite av den senaste tidens shopping och fixa lite i rummet!
Godnatt! ♥
 

Mobilblogg; just nu

Ute och promenerar tillsammans med en fin vän.


Annandag påsk

God morgon! 
Jag hade en riktigt mysig eftermiddag hos farmor och farfar igår med massor av god mat och trevligt sällskap! ♥
 
Idag väntar ännu mer trevligt sällskap då jag ska in till stan för lite shopping och en fika tillsammans med en fin bästis. Jag är lite pank för tillfället då mitt studiebidrag inte förts över än, så det blir antagligen inte så mycket shopping för min del. Men det ska bli trevligt ändå! ♥
 
Vad ska ni hitta på idag? Berätta!