Sensinity - Lirio

 
Lack med lukt som luktar lite roligare än vanliga lack. Kan dock inte identifiera lukten. Lättlackat, täcker ordentligt på två tunna lager. 

Seriefreak

 
Så här se de flesta av mina dagar ut nu för tiden. Jag är lite smådepp då E åkt iväg till Skövde för att göra GMU så vi kan inte ses, eller ens höras, som förut. Jag vet att det är det han vill, och att han älskar det, men det gör det inte så mycket lättare för mig. Så förutom att filma till vårt gymnasiearbete, så har jag spenderat timme efter timme framför serier. Igår såg jag om massor av avsnitt av The Carrie Diaries. Mmm, mitt fartfyllda liv....

Nailspo - Beats

Källa.

Mest spelade

        

X2

 
Det blir ett sent inlägg här men jag är precis hemkommen. Sedan nio imorse har jag varit hemma fyrtiofem minuter för att äta middag och slänga på mig matchkläder. Två matcher stod på schemat idag och hör och häpna, VI VANN BÅDA TVÅ! 

Vi har inte vunnit en match sedan början på säsongen och helt plötsligt står vi med två vinster samma kväll. Så förbannat roligt! ♥

Nailspo - Sweater

Källa. 

Christmas gifts

 
Det är möjligt att jag är sist med att visa upp mina julklappar, men hade helt glömt bort det. Jag fick så mycket fint i julklapp förra året. På bild syns sportstrumpor, halsband från Guldfynd by Molly Sandén, läppstift från Mary Kay, en bandana, body butter från Nivea, statementörhänge och ringar, Spotify Premium, presentkort på Frölunda Torg, flat och djup tallrik från Denby Intro Ripple, träningsbag från Nike, böckerna 1-2 och 4-5 i serien The Mortal Instruments på engelska samt ett fint presentkit med The Body Shop's Chocomania
 
Det som saknas på bilden är en ring, ett armband, skärbrädor och bok nummer tre i The Mortal Instruments-serien, då jag var tvungen att åka in och byta den. Fick ni något fint i julklapp? ♥

Update

 
Att jag spenderade hela förra veckan fastklistrad framför Hart of Dixie är ingen överdrift. På måndagseftermiddagen satte jag på första säsongens första avsnitt när jag lagade middag och igårkväll såg jag sista avsnittet på säsong tre. Den här serien har tagit över mitt liv, på riktigt. Nu är jag nästan ikapp, så nu kan (och måste) jag fokusera på annat. Så i kväll blir det plugg och lite annat nödvändigt. 

Förra veckans mest lyssnade

        

IsaDora - #603 Tip White

 
Två lager. Behövde jämnas ut med Seche Vite då det är lite gammalt nu. Var tidigare väldigt lättlackat. 

Nailspo - Winter Trees

Källa.

Förra veckans favoriter

        

#Nailartdec - New Year! (31 December)

#745 Persian Princess IsaDora | #223 Sexy Silhouette China Glaze | #E238C Party of Five Glitters Wet N' Wild | #21116 Carnival Technic
 
Sista temat i utmaningen - New Year! - och dessutom mina nyårsnaglar. Det är en toothpick mani, men det syns inte så tydligt då färgerna är väldigt lika. 

Paris Memories - NP282

 
Lättlackat, två lager. Inget överlack. 

Lugn lördag

Bild från min instagram - eliinkarlsson
 

Jag är precis blivit körd hem till pappa, där jag ska vara i veckan. Jag har några dagar för mig själv, så jag ska strax sätta mig och planera några middagar och gå upp och handla. I kväll blir det nog storfavoriten kycklingenchiladas! Förövrigt blir det en lugn dag och kväll. Jag ska sätta mig och klippa ut lite delar till vår cut out-animation då alla våra delar på något konstigt sätt försvunnit sedan vi jobbade med det sist. Snacka om att jag är arg! 
 
Förresten, från och med i dag kommer det dyka upp swatches av alla mina nagellack på lördagar. Är ni nyfikna så glöm inte bort att kika in här senare!

#Nailartdec - Sweater (28 December)

#140 Cobalt Blue MaxFactor | #SPA02 White Kiss Nail Art 
 
Tema nummer elva i utmaningen, och kanske en av de roligaste att göra. Det var lite tricksigt att få till det, och därför är det lite rörigt på vissa ställen. Men jag älskar faktiskt resultatet. Synd bara att jag inte orkade göra på högerhanden..

Listar året 2014

Hade inte tänkt göra en sådan här lista då jag inte känner att det här året var mitt bästa, men samtidigt så lär man sig av sådant också. Så jag föll för bloggtrycket och kör en lista jag hittade hos Ylva
 
Inför balen samt på första omgången på Queen's Head. 
 
Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?
Var på konserter med artister jag älskar. Hängde i Stockholm tillsammans med bästa vännerna. Var på studentbal med Erik. Fick två nya familjemedlemmar i form av små kaniner. Var ute på krogen haha. 
 
Vilka länder besökte du?
GotLAND, hehehe... Höll mig tyvärr inom Sveriges gränser i år.
 
Är det något du saknar år 2014 som du vill ha år 2015?
Mer motivation till stort sett allt, men främst skolarbetet. Speciellt den här hösten har varit otroligt jobbig för mig och jag har inte mått så bra, så jag vill ha mer glädje. 
 
I Stockholm med fina vänner för One Direction på Friends Arena. 

Vilket datum från år 2014 kommer du alltid att minnas?
7 och 13 juni samt 12 november när jag var på Håkan Hellström, One Direction och Ed Sheeran. 
 
Vad var din största karriärsmässiga framgång?
Jag jobbar ju inte, så möjligtvis att jag klarade av tvåan med hyfsade betyg samt klarade mig första terminen på trean trots att jag mått dåligt. 
 
Och din största framgång privat?
Att jag blivit bättre på att säga ifrån och bli arg. Och att jag lärt mig att jag är tuffare och klarar mer än jag tror. Måste bara komma ihåg det när det blir jobbigt.
 
Några lack jag köpte på Klädkällaren. 
 
Vad spenderade du mest pengar på? 
Mat antagligen. Annars skönhetsprodukter.
 
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2014?
Samtliga Håkan-, One Direction- och Ed Sheeran-låtar. Plus typ Rude - Magic!, All of me - John Legend, Happy - Pharell Williams etc etc. Kan fortsätta för evigt. 
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare tyvärr. Mycket på grund av jag mått dåligt av skolan. 
 
En av sommarens bästa kvällar med fina vänner. ♥
 
Vad önskar du att du gjort mer?
Mått bra. Träffat kompisar. Festat. Njutit av sommaren. Planerat. 
 
Blev du kär i år?
Blev och blev... Snarare att jag fortfarande är.
 
Den maträtt du åt oftast 2014?
Hmm, kycklingenchiladas kanske? Eller sushi!
 
Min födelsedag på en restaurang någonstans mitt i ingenstans. 
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2014?
Åkte bil, ännu mer bil och ännu lite mer bil till Mönsterås där vi övernattade på hotell för att åka färja till Gotland dagen därpå. Åt på restaurang samt åt glass ur barnbägare. 
 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Planering möjligtvis. Eller lite mer energi och engagemang från min sida. 
 
Något du ångrar?
Att jag inte gjorde mer av det jag mår bra av. 
 
Det blev inget ordentligt Harry Potter-maraton i år heller....
 
Vad fick dig att må bra?
Mina bästa vänner, Erik, familj och släkt. Musik och konserter. Böcker och filmer. 
 
Vem saknade du?
Ganska många faktiskt. Stort sett jämt. 
 
Vad är du mest stolt över?
Att jag blivit bättre på att stå på mig och att jag klarat av skolarbetet trots att det varit jobbigt. 
 
Årets roligaste fest?
Har inte festat så mycket i år faktiskt, men Sophias artonårsfest i September var najz. 
 
Håkan Hellström på Ullevi 7 juni.
 
Vilken var din bästa månad?
Juni tror jag. Var på två konserter, fick sommarlov, tog det otroligt lugnt. 
 
Finns det någonting du skulle kunnat gjort bättre?
Tjatar om detta nu känns det som, men skolarbetet hade kunnat gå bättre om jag mått bättre samt planerat bättre. Jag hade kunnat vara bättre på att höra av mig till kompisar etc etc. 
 
Beskriv 2014 med tre ord:
Jobbigt, konserter, extrem.

Ledarplanering och bubbelbad

 
Näst sista kvällen på lovet spenderades med ledarplanering för den närmsta terminen för scoutbarnen. Vi käkade gött och badade bubbelbad hos en av ledarna, och det var helt grymt skönt. Det känns lite tråkigt att jag inte kan vara med på mötena i vår heller, då jag tränar handboll samtidigt, men lägren hänger jag med på och det är ju de som är roligast!
 
I dag gör jag det jag borde gjort för längesedan, nämligen pluggar. Jag ska sätta mig med min essä nu, och förhoppningsvis får jag till ett okej utkast ganska snabbt så att jag kan roa mig med något pyssel i kväll. Jag ska dessutom pyssla om mig själv lite grann inför första dagen på sista terminen på gymnasiet. Jag tänkte ta ett bad, skrubba och smörja in mig, färga ögonbrynen och måla naglarna. Låter väl bra? 

Nailspo - Pale winter

Källa.

#Nailartdec - Festive (25 December)

#651 Silver Sparkles IsaDora | #16 Rosas Sensinity | Lösglitter Panduro
 
Mina julnaglar har ni här, och också utmaningens tema nummer tio - Festive
 

Veckans favoriter

       

#Nailartdec - Match socks (22 December)

#1003 Shocking Pink China Glaze | #35 Pink Punk Lumene | Jo is in the house H&M
 
Utmaningens åttonde tema - Match socks! Jag visste verkligen inte hur jag skulle tolka det, så jag tog det bokstavligt och matchade naglarna med mina favoritstrumpor (som nu är otroligt utslitna). Det blev verkligen inget bra av det, så i ett försök att rädda det drog jag över ett par lager med glitterlack. Det funkade inte. Men man kan inte alltid lyckas. 

Needs

 
När jag var på Frölunda Torg under mellandagsrean passade jag på att använda mitt presentkort och köpa lite nödvändigheter i form av strumpbyxor, poleringsfil, en primer och självklart några nya nagellack. Det enda det faktiskt var rea på var lacket från IsaDora, men det gör inte så mycket. Skönt att få köpt lite prylar jag behövde. 

#Nailartdec - Holly (22 December)

#NP06 Nordic Cap of Sweden | Dark Red H&M | #282 Paris Memories
 
Utmaningens tema nr 7 - Holly. Jag blev så otroligt nöjd med de här. För att vara så enkla så tycker jag att de blev riktigt lyckade. Supersöta små mistlar. Funkar säkert på andra baser också, men jag höll mig till nude. Vad tycker ni? ♥

New shirts

149:- | 99:-  
 
Var på äventyr på Frölunda Torg både lördag och söndag förra helgen, och kom hem med två tröjor från New Yorker. 
Jag älskar sweatern med "HA HA HA How About No?" tryckt på och har redan använt den flitigt. ♥

2015

Hoppas ni får en fin början på året, oavsett vad ni gör. Själv hänger jag ute på Hönö med ett gäng kompisar. 
 
Gott nytt år på er!