Lördag med McBride

Midsommarafton. 
 
McBride, ja det är min senaste familj i Sims 3. Det är med dem jag har varit social de senaste dagarna, och så även denna gråa eftermiddag. Jag ska bara ta en snabb dusch först, men sen blir det simsspel för hela slanten! Har ni också tråkigt väder? 

Kusinhäng

CYKELSELFIE! 
 
Från vår kväll hos kusinerna i Kungsbacka. ♥
 
HUR MYSIGT SER DET INTE UT DÅ?! Ett av världens bästa ställen är helt klart hemma hos världens bästa kusiner. Nu råkade bara den äldsta vara hemma, då lillasystern spenderade dagen på Liseberg, men det var otroligt mysigt ändå. Det var en helt perfekt dag och det var så gosigt att träffa deras hund Malou (den vita lagotton) igen! De andra hundarna tillhör deras vänner som vi var förbi en sväng. Fler sådana här kvällar i sommar please! Visst ser det mysigt ut? 

Flower power

 
#3 Be Happy Lumene | #651 Silver Sparkles IsaDora | #121 Lovie | Jo Is In The House H&M | #SPA02 White Kiss Nail Art | #262 Paris Memories | #295 Depend | #624 Baby Blue IsaDora | #140 Cobalt Blue MaxFactor Glossfinity
 
Efter en hel del inspirationsvideor på YouTube gjorde jag de här skapelserna i mitten av maj. Snacka om blom- och färgbomb! Grunden är en ganska bred fransk manikyr i silver med silverglitterbas som jag sedan hottade upp med blommor och blad. Vad tycker ni om det, för mycket eller snyggt? 

Kungsbackabesök


Mmm, mobilkvalité! 
 
Igår eftermiddag tog vi bilen och åkte ut till ett först regnigt och därefter stekhett Kungsbacka för ett besök hos våra kusiner. Vi tog en sväng förbi Freeport innan och spenderade nästan två timmar i deras butiker (utan att köpa något sorgligt nog) och njöt sedan av lite glass. Kvällen hemma hos kusinerna bjöd på grillat, massor av jordgubbar med grädde, badminton och annat bus. Perfekt dag! 

Matte French

NP02 Nordic Cap of Sweden | 603 Tip White IsaDora | Matte Topcoat H&M
 
Jag tänkte sakta men säkert gå igenom alla dessa nagelstylingar jag inte visat er än. Här ovan är en enkel fransk manikyr jag gjorde någon gång i februari. Den är lite uppiggad med det matta överlacket, annars hade den varit lite för tråkig i min smak. Vad tycker ni om fransk manikyr, tråkigt eller klassiskt snyggt? 

Bort med det slitna

Vi spolar tillbaka ett par veckor, till bara ett par dagar innan jag skulle iväg på mitt livs första bal. Mitt hår, som jag själv vågade mig på med en sax under jullovet, var en stor härva av slitna toppar så ett besök hos en riktig frisör var välbehövligt. Eller vad säger ni? Det som var rakt avklippt av undertecknad blev istället rundklippt samt uppklippt för att mina naturliga lockar ska få få sig ett lyft. Och det var så skönt att bli av med alla slitna toppar!

Nailspo – Graphic

Bildkälla. 

Tillbaka till drömmen

 
Hallå där goingar! Lever ni? Det gör nämligen jag, trots tystnaden. Jag har haft ett par helt underbara veckor sen senast vi hördes, och har bland annat hunnit med en mysig weekend i Stockholm med härliga tjejer, fått sommarlov, två grymma konserter, blivit förkyld och firat midsommar med mysiga människor på Donsö.
Sedan får vi inte glömma bort det som hänt innan skolavslutningen, nämligen både studentbal och Eriks student.
 
Som ni kanske märker har jag en hel del att dela med mig av, så ni kan räkna med massor av spännande framöver, både shopping och nagelstylingar samt bilder på händelserna från de här grymma veckorna. Så stay tuned! 

Nailspo – Tribe

bildkälla.

Nailspo – Tux

bildkälla.

Nailspo – Leo Cross

bildkälla.