31 days challenge

'
Instagramanvändaren @chalkboardnails, blogg här, har satt i gång en utmaning via sin instagram med start imorgon. Jag ska försöka hänga på varje dag, och visar upp resultatet här i bloggen, samt på mitt instagramkonto @nailstylesbyeliin dvs alltså inte på mitt vanliga konto. 
 
Första nagelstylingen dyker upp imorgon, plus en som jag gjorde för lite mer än en vecka sen som jag inte visat än. 
 

Dagen efter

Innan start. 
 
En mil på 1h, 11min och 17sek. Och med ont i knän, fötter, vader och tillslut även blåsor på fötterna. Äsch, bortförklaringar tänker väl ni nu, men nej. Jag är riktigt stolt över mitt resultat, trots att det inte är världens bästa. 
Jag har aldrig sprungit en mil innan, och det var en riktigt hemsk bana de satt ut i år. 
 
Trots att det var riktigt jobbigt ibland så var det en häftig upplevelse, för det var riktigt mycket människor som sprang och det stod folk längs vägarna som hejade på hela vägen. Jag skulle nog kunna tänka mig att springa igen, men då ska jag hinna träna lite mer tills dess. 

Söndag

 
Idag är det en riktigt seg Elin som alldeles strax ska försöka att ta sig ur sängen. Jag ska ta det ganska lugnt idag, äta god frukost, kika lite på teve, städa lite på mitt rum, packa lite och senare i eftermiddag ska jag iväg till min pojk och sova där. 
 
Förresten, vad tycker ni om den lilla, lilla uppdateringen av bloggdesignen? Jag ska göra en lite roligare header och lite andra småändringar, men det får vänta ett par dagar. 

Midnattsloppet 2013

Ikväll är det dags. Äntligen ska jag få det gjort. Midnattsloppet. En hel mil. Jag var på stan och hämtade våra tröjor, band och tidtagare i torsdags. Jag är lite nervös faktiskt. Men samtidigt peppad. Det är verkligen ett test, för att se hur mycket jag orkar och hur mycket jag verkligen kan ifall jag vill. 
 
Jag startar i grupp 4b, med starttid 22.00. Så ifall ni är ute då, håll utkik efter mig hihi!
 

Fredag

Jag ikväll. 
 
Första dagen i skolan idag, och jag har överlevt. Det var trots allt ganska mysigt att träffa mina fina klasskompisar igen. Och det kändes inte helt ångestladdat att vara tillbaka i skolmiljön. Men oj, vad jag hade jobbigt att gå upp i morse.
Det slutade med att jag snabbplattade håret samtidigt som jag drog på mig första bästa plagg ur garderoben innan jag sminkade mig rekordsnabbt. Jag snörade på mig mina sneakers samtidigt som havregrynsgröten snurrade runt i micron och den fick jag slänga i mig på några minuter, haha. Ja, det är väl bara att komma i gång med rutinerna så ska det väl gå bra. 

Sista lovdagen

 
Vaknade sent idag och har precis ätit lite frukost framför 7th Heaven. Jag måste fixa mig i ordning nu, för jag ska ta bussen in till stan för att träffa Emelie om en halvtimme. Hon och jag ska spendera lite kvalitéstid med varann, gå runt och kolla i butiker och kanske ta en fika. Sen måste jag hämta ut min, pappas och hans sambos tröjor till Midnattsloppet och möta upp några vänner på biosalongen för att hämta ut våra biljetter till This is us
 
 

Cobalt Blue

 
Jag och två av mina bästavänner hade en liten tjejkväll med god mat och film i fredags, då jag hade huset helt för mig själv. Bästisfestis hade med sig en liten present till mig, då vi faktiskt inte firat min födelsedag. Och självklart innehöll det nagellack, haha! Jag har provat det mörkblåa, och det är riktigt fint. 
 

Nu startar allt

#StarkAnka
 
Jag försöker njuta så mycket jag kan de sista dagarna av ledigheten, och de senaste dagarna har jag inte gjort mycket alls. Sen biokvällen med min pojk har jag varit ute och sprungit ett x antal gånger, haft tjejkväll med bästavännerna, hängt på Göteborgs Kulturkalas, sovit hos bästis, börjat rensa bland mina bilder på datorn, spenderat hela kvällen och fikat i på marken ett höghusområde och börjat pilla med en ny bloggdesign.
 
Jag har två lediga dagar kvar innan skolan startar igen, och trots att jag egentligen vill ha sommarlov året runt så ser jag fram emot att träffa alla härliga klassisar och ha lite roliga mediaprojekt igen. 

America

nr 031 Depend / nr 306 cuzco Mavala / nr 624 baby blue IsaDora
 
Efter lite inspirationssurfande mitt i natten satte jag mig och skapade de här. Varken ränderna eller stjärnorna (påminn mig om att aldrig måla stjärnor med "fel" hand igen) blev särskilt bra, men på avstånd blev det ganska bra ändå. Jag måste dock köpa ett nytt vitt nagellack, mitt från Depend har verkligen gett upp. Dags att satsa på ett riktigt bra, med ordentlig kvalité?! 
 
Förresten, ni skulle sett mig när jag tog de här bilderna. Den med ränderna var inget problem, men de andra var riktigt knepiga att få till då alla möjliga fotografer i huset gått och lagt sig. Det slutade med att jag satt med kameran mellan knäna, ställde in tidutlösare och fokuserade med fel hand. Haha, jag skrattade nästan åt mig själv när jag tänkte på hur jag såg ut.. 
 

Pink punk

nr 35 pink punk Lumene / lime H&M / turqouise H&M
 
Hade världens lust att fixa mina naglar när jag kommit hem från resan, och så här har de sett ut ett par dagar nu. Jag älskar färgkombon, blir alldeles glad av alla färger. 

Igång med vanorna igen!


Hej sötisar! Jag lever! Efter 15 dagar utomlands, en natt hemma i min älskade säng, en natt på läger i Lysekil brevid min pojke och ett par dagar som jag bara tagit det lugnt hemma, samt firat en släkting, så är jag nu tillbaka! 
 
Jag har haft ett par grymma veckor, och ska passa på och njuta av den sista ledigheten innan skolan börjar om 12 dagar så bloggningen blir väl sisådär, men äsch, ni passar väl på och njuter också? Om ni fortfarande är lediga alltså..? 
 
Jag ska släpa mig ut och springa alldeles strax faktiskt. Jag är anmäld till Midnattsloppet här i Göteborg den 24 Augusti, dvs om mindre än två veckor, och jag har varit riktigt dålig på att träna i sommar så nu måste jag ta tag i det här. Någon mer än jag som ska springa Midnattsloppet i Göteborg? 
 

Nya lack

 
Som vanligt när det är rea så kunde jag inte stå emot frestelsen, och köpte tre stycken nagellack för ett par veckor sedan. Den ljusrosa är nog min favorit, trots att jag vanligtvis tycker bäst om starkare färger. 
 
Jag köpte dem på Åhléns, och lacken från IsaDora kostade 39:-/st och det från Lumene kostade 19;-.