Ny design nu!

Nu när man klickar sig in här så välkomnas ni av en helt ny design! Det ligger mer jobb bakom än någon av mina tidigare designer, och jag är faktiskt väldigt nöjd! 
 

designbyte!

Ska äntligen ta tag i att byta design på bloggen idag tänkte jag! Ä N T L I G E N !
Jag kanske, kanske, kaaaanske hinner lägga in koderna på lunchrasten, annars gör jag det direkt när jag kommer hem efter skolan! Annars lovar jag att bjuda alla som läser det här på kakor! 
 
Taggad och glad idag ju! Fast bilden är från senaste tjejkvällen egentligen, men shh..

packelipack

Hej på er finisar!
Drog mig till skolan idag, lugn dag med endast filmtittande! Sushi till lunch tillsammans med finisarna emma och emelie. ♥
Har endast slappat sen jag kom hem, men ska nu kontakta mina lärare angående nästa vecka plus ta tag i packning. Ha det fint! 

ännu en hemmadag

Jag har inte gjort mycket nytta idag, utan bara kollat på film. Har plöjt igenom tre stycken, plus Ellen Degeneres Show och Keeping up with the Kardashians. Kollar på Vänner nu och ska ta lite att äta. Och ta tag i redigering av bilderna från senaste tjejkvällen. 
Hoppas ni har en fin dag! ♥

hemma från skolan

Har varit hemma från skolan idag, då jag känner mig långt ifrån frisk. Antagligen blir jag hemma även imorgon, men på onsdag vill jag gärna till skolan. Det väntar filmdag, i samband med Göteborgs internationella filmfestival
 
Idag har jag, trots att jag inte känt mig så pigg, tagit tag i historieplugg. Långt ifrån färdig, men nu har jag börjat i alla fall. Dessutom har jag kollat på två favoritfilmer, 10 orsaker att hata dig och Easy A. Mys! ♥
 
Har försökt mig på en dropdown-meny till min nya bloggdesign idag igen. Men tyvärr så fungerade den inte så som tanken var, så den struntar vi i. Jag planerar hursomhelst att lägga upp designen nu i veckan innan vi reser bort! 
 

sjuk

Vaknade upp runt nio i morse och mådde skit. Under natten har jag fått feber, slemhosta och världens huvudvärk. Så dagen som skulle spenderas med plugg och födelsedagsfirande för nadja har istället spenderats i soffan med massa film och vatten. 
 
Ska sova nu, med förhoppningar om att morgondagen blir bättre än idag. 
Godnatt, sov sött fina ni! ♥

fredag

Hej på er, och förlåt för den kassa uppdateringen i veckan. 
Nu är det äntligen fredag igen, och jag har hittills inte gjort mycket. Hängt i stan med bästis ett par timmar, käkat hemgjord pizza och busat med lillebror. 
Ska fixa te och sätta på en film om en stund, men först ska jag ta bort sminket och ta på pyjamas. Ska försöka somna tidigt ikväll, måste ta tag i plugg imorgon! 
 
Ha en fin kväll! ♥

Ny design på gång

Jag har nu ett tag hållit på med en ny bloggdesign. Den är nästan heeelt klar, men det är en grej i headern som ska fixas bara! 
 
Jag är otroligt nöjd med den. Den är rosa och fin. Antagligen är det den som det ligger mest jobb bakom också.
Förhoppningsvis dyker den upp i veckan, om jag hinner koda färdigt allt.
 
Här är en liiiiiiten, dålig, sneakpeak! 
 

sena julklappar

örhängen - jihaan ♥

nagellack - nyat ♥
nagellack - nimarta ♥
armband med Fab 5 - sanna ♥ / armband med berlocker - jag 
 
I fredags hängde vi hela gänget, Fab 5 som vi kallar oss, hemma hos jojo och firade en sen "mini-jul" tillsammans! Vi har inte träffats allihop sen september, så det var verkligen på tiden! Vi käkade lite tacos, lyssnade på musik, snackade skit och bytte julklappar. 
 
Armbanden med berlockerna var min present till tjejerna, och även mitt hemliga projekt jag pysslat på med ett tag. Det kommer ett inlägg med mer info om dem om en stund, håll ut en stund bara! 
 
Jag är så glad som har mina fina bästisar, som alltid får mig att må så otroligt bra! Inga ord kan beskriva våran vänskap, den är helt fantastisk! Om ni läser det här - jag älskar er! 

natt

Har spenderat kvällen framför datorn, filmen Coyote Ugly. Bytte även ut mitt slitna lilla nagellack mot ett av mina nya, ni får se imorgon hur de ser ut. 
Nu ska jag sova, natti natti! 
jag idag. Eller igår ju.

Planering

Sitter just nu hemma hos mormor & morfar tillsammans med våra kusiner. Vi håller på och planerar våran resa. Vi har käkat lite tacos, och nu ska vi fika lite.

Jag berättar mer om resan senare. Någon gissning vart vi åker?

Bild från min instagram, eliinkarlsson, idag.


fredagsmys

Äntligen helg igen! ♥
Gött att komma bort från skolan ett par dagar. Ska dock försöka plugga lite i helgen ändå. Men inte ikväll. Kom hem för ett par timmar sen och har bara legat i sängen, läst lite och käkat naturgodis. Senare blir det tjejkväll med bästisfestisarna! 
 
balen innan sommaren. saknar som tusan ju! 

naturelle

Sista dagen med konstprojektet, nu väntar bara redovisning på tisdag. Jag är dock inte på särskilt bra humör idag, så har varit extremt lättretad på allt och alla idag. 
Slutar dock snart, så det är skönt. Då blir det hem, packa, byta om och åka till träning. 
 
jag idag, all natural. 

vinröd idag

Hej på er! 
Fick sluta tidigare idag, och när jag kom hem gjorde jag mig en kopp varm choklad för att få upp värmen i kroppen igen. 
Nu ska jag ta tag i lite plugg, och senare ikväll ska jag iväg till XXL. 
 
Ha det fiiiint! ♥
har på mig min övermysiga tröja från Cubus på mig idag. 

natti natti

Är på väg i säng, men ville bara titta in en snabbis och säga godnatt! 
Imorgon väntar sovmorgon, och hyfsat lång dag i plugget. Sen blir det en sväng till XXL med mami för att leta överdragsbyxor.
På tal om överdragsbyxor, så kan vi gå in på snön som helt plötsligt dränkte Göteborg i vitt för ett par dagar sedan. Det är svinkallt, och jag längtar såå till sommaren! 
 
Förra sommaren. Jag var solbränd, sminkad och med rosa toppar! Himla tjusigt! Saknar som sjutton! 
 

15 januari

Godmorgon! 
Hänger i skolkorridoren och väntar på dagens första lektion, svenska. Sen väntar estet & konstprojekt. Då blir det foto på temat Ensamhet
 
Vad gör ni idag? ♥
Jag idag - plattat hår, eyeliner och jeansskjorta. Bild från min instagram, eliinkarlsson. 

13 Januari

Hej på er! 
Denna tjugondag knut har hitills fört med sig sovmorgon, pepparkakshusätning och fotorensning. Jag tog äntligen tag i överförning av alla bilder på gamla datorn till macen, men en hel del bilder måste rensas bort. 
 
Senare idag väntar match mot Sävehof och möjligtvis lite pluggande. 
Hoppas ni får en fin söndag! ♥
 
mina yngre kusiner, lillebror & jag på julafton. ♥

Flower power

gul Depend / grön Maybelline New York / rosa Kubiss / blå IsaDora 

Träningsvärk

Hej hallå! 
Har precis kollat några avsnitt av Glee, men ska snart iväg och träna två och en halv timme. Idag igen. Jag har grymt träningsvärk efter i tisdags, men då vet man att man lever! 
 
spelar biff utan att ens spänna musklerna, det är jag det! 

Och skolan är igång igen!

Godmorgon på er! 
Sovmorgon idag, och har precis tagit tag i lite frukost. Ska även läsa lite läxa.
 
Igår var det två och en halvtimmes träning, och vi började med löpning utomhus. I slutet på träningen var jag helt borta i huvudet och öm i kroppen. Och idag välkomnar vi en välförtjänt träningsvärk. 
 
Hoppas ni får en fin dag idag! ♥
 
bitter igår. 
 

sista lovdagen!

Tog en rejäl sovmorgon idag, efter alla härliga upptåg i helgen, och gick inte upp förrän vid ett. Har inte gjort något annat än att slappa massor idag, precis som det ska vara sista dagen innan skolan börjar igen. 
Kollat teve, käkat långfrukost, legat i soffan, pysslat med en ny bloggdesign och nu kollar jag på Harry Potter & dödsrelikerna del II. 
 
Har ni börjat skolan än? Har ni haft ett bra lov? Berätta! ♥
 
från juldagen. 

Hallbybollen!

Hej på er! 
Glömde HELT bort att berätta att jag skulle bort i helgen, och jag hann inte fixa några tidsinställda. Så ni fick en liten paus från mig helt enkelt, gött ibland va?! ;) 
 
I fredags drog alltså jag iväg, tillsammans med mina fina handbollstjejer, för att spela Hallbybollen i Jönköping! Vi har haft otroligt roligt allihop och jag trivs så bra med dem! Galet vad jag tycker om dem! ♥
 
Nu ska jag kolla lite film och fixa mina naglar, som faktiskt varit utan lack i flera dagar! :o Helt knäppt ju, haha!
Godnatt! 
 
taggelitagg innan match igår. 

nyår på instagram!

  
nyårsklädd! / sliten @ nyårsdagen / efter ett par timmars galet dansande!

 
 
 facelook @ nyårsafton / jag och min fina bästis! / nyårsbak! 
 
Glöm inte bort att följa mig på instagram, eliinkarlsson är namnet!

ner i källaren ska jag!

 
Har sedan början på dagen flyttat saker hit och dit, upp och ner, fram och tillbaka. Dammsuga här, dammsuga där. 
Jag ska flytta ner i källaren! 
Jag har tänkt på det här ganska länge, och kommit på fler positiva saker än negativa. Och det känns riktigt bra faktiskt! Mamma och jag kommer hålla på med det här ett par dagar, men redan idag har det blivit en stor förändring. 
 
Är ni sugna på att se resultatet när det är helt färdigt? 

2013!

Hej och godmorgon!
Jag har varit vaken flera timmar, men har inte tagit tag i frukost förrän nu. Sanna sov här, och hon blev upphämtad av sin mamma för en stund sedan. 
 
Vi hade en härlig kväll igår, och vi firade in det nya året utomhus och smällde raketer! 
 
Nu ska jag fortsätta kika lite på tv, ville bara svänga in och önska er gott nytt år! ♥
 

Det här är Elin!

 
Hej och välkommen till mig! Elin heter jag, men det har ni förhoppningsvis redan märkt! Med lätt till skratt och så torr humor att man får hosta kan jag inget annat än erkänna att jag är Göteborgare. 
För tillfället studerar jag estet-media med inriktning film på Munkebäcksgymnasiet, och är inne på tredje år.  
 
På fritiden spelar jag handboll, numera på skojnivå, i Bjurslätts IF, där jag är enda målvakt. Förutom det är jag med i scouterna, och hjälper nu dessutom till som ledarassistent då och då.
 
Om jag mot förmodan har tid över spenderar jag den helst framför en bra serie, tillsammans med mina vänner eller pojkvän, med en bok, sjunger och spelar gitarr eller målar naglarna. En av mina största passioner är nagellack och nagelstyling, och det var den främsta anledningen till att jag började blogga. Jag har bloggat sedan 2010 och har utvecklats rejält sedan dess. 
 
Jag är jätteglad att du ville kika in här, och hoppas att du stannar!