Labret

 
Skaffade mig en labretpiercing lite spontant idag. Visst blev det snyggt? Har tänkt att jag ska göra det jättelänge, och hängde i stan tidigare idag och då blev det ett spontant besök till piercingsalongen. Jag är riktigt nöjd faktiskt. 
 
Egentligen har jag bara lekt lite i photoshop, men vi kan väl låtsas? 

29 Maj

Är inte så arg som jag verkar, låtsas lite bara..
 
Var på väg att skriva april i rubriken, innan jag insåg att det snart faktiskt är juni! Hur snabbt har inte den här våren gått egentligen? Jag har ju endast fem skoldagar kvar, och en skolavslutning! Hur härligt? Har dock ett frivilligt matteprov kvar, för att visa vilket betyg jag ligger på. Sen är jag helt klar! 
 
Jag har förövrigt haft en riktigt skön dag idag. Hyfsat lugna lektioner, och sen massor av slappande framför teven efter skolan. Suttit och lekt lite i Photoshop också. Ska försöka dra till sängs om en stund dock, kan behöva lite sömn efter ett par sena nätter nu i veckan. Imorgon väntar redovisning av senaste mediaprojektet. Godnatt på er!

@ Sweet Coffeebar

Igår hade jag en riktigt mysig dag. För första gången sedan sportlovet träffade jag min fina bästavän Adelina, som sedan förra året bor på Öckerö. Vi satte oss på Sweet Coffeebar i stan och fikade ute i solen och tjötade. 
Sedan gick vi runt i stan lite, och jag (som vanligtvis är sämst på att shoppa) köpte mig två par jeans och en BH. Behövligt! 

Det var riktigt kul att träffa min finis igen, det var alldeles för längesen. Nu i sommar får vi se till att träffas oftare, plus att jag måste kolla in ditt nya hus! ♥

Nyttodag

Söndag. Ångest som vanligt inför ännu en skolvecka. 
Har spenderat största delen av dagen till sömn och städande av rummet, men nu måste jag ta tag i lite plugg inför sista provet i historia samt inför en inlämning i idrott. Just nu längtar jag till sommarlovet mer än någonsin. Det ska bli så skönt med lite ledighet. 
 

Tar ännu en lugn dag

Precis som gårdagen så tar jag det lugnt idag. Ska ut i solen nu, och försöka få lite färg. Hoppas ni får en fin dag! 

Ledig

 
Efter att ha överlevt mitt sista nationella prov i ettan väntar nu två extra dagar ledigt, vilket är helt perfekt! 
 
Idag ska jag ta det lugnt, städa lite på mitt rum, måla naglarna ( har slutat med min nagelrehab nu, alldeles för tråkigt ), hänga ute i solen som ibland lyser med sin närvaro och ikväll ska jag träna. Ska passa på och sjunga lite, då jag är ensam hemma och kan ta i lite extra, haha! 
 
Förresten, hur underbart är det att det snart är sommarlov! Jag slutar den elfte, när slutar ni? ♥

Om jag inte skulle överleva..

 
Det är en riktigt nervös och bitter Elin som idag med tunga kliv tar sig till skolan. Jag känner mig inte alls förberedd för att tala och jag har ju lätt scenskräck som alltid får mig att tappa orden. Den kombinationen känns inte särskilt bra. 
Förhoppningsvis så överlever jag, och då ska jag iväg till min gamla skola för att kolla på bästis när hennes klass spelar musikal och senare ikväll ska jag på möte med handbollen. 

Stressad

Kusinvitamin & jag på hennes konfirmation. ♥
 
.. och så var sista nationella provet i matematik gjort för i år. Riktigt gött faktiskt! Jag måste dock erkänna att det antagligen inte gick så bra, men äsch vad gör det om hundra år? 
Mötte upp Erik efter skolan, och vi drog hem till mig. Har fått hjälp med mitt tal inför muntliga nationella i svenska till imorgon och massa pussar, så trots att jag är lite stressad och nervös inför morgondagen så är jag glad och nöjd! 
Nu ska jag ta tag i det sista på talet och fixa en liten powerpoint, innan jag går och lägger mig. God natt fina ni! 

Min helg

 
Ica Maxi handlande. Nutella. Trång bil. Snapchats. Promenader. Första utomhusbadet. Kilt. Finmiddag. Trerätters. Matkoma. Pussar. Musik. Sjukaste brunchbuffén. American pancakes med chokladsås och nutella. Bacon. Bästa människor. Hemmagjorda armband. Kramkalas. Kärlek. 

15/5 - 13 ♥

 

Torsdag

Fina kusin och jag på hennes konfirmation. 
 
Har världens segaste skoldag, med endast media och planering (som redan är klar) så jag har dragit runt på heden en sväng och suttit i actionpark med Emelie. Har lunchrast och sedan väntar en lika lång medialektion som antagligen kommer vara likadan som den tidigare. 
Ikväll väntar träning och packning inför helgen då jag ska iväg och leva livet med mina goa människor. 
 
Vad gör ni idag? 

Gitarren min

Efter en vad som kanske kan räknas som en lugn långhelg så är det söndag igen. Alldeles för snabbt har det gått. Som vanligt. 
 
Som jag uppdaterade er med i fredags så var det både häng på en ö och lite partaj hos en kompis som gällde, och så blev det också. Efter övernattning där var det dags för hemfärd runt fyra igår eftermiddag och då var det bara att fräscha upp sig lite för middag med storebror och syster med respektive. 

Idag har jag hängt i stan flera timmar med mina fina tjejer. Vi promenerade runt lite, käkade på Subway och snackade massor. Härligt att jag har dem! ♥
Nu sitter jag och klinkar lite på min älskade gitarr, men tänkte sätta på en film alldeles strax. 

Hoppas att ni har haft en fin helg! ♥
 

Bockön

Lillebror och jag nu i bilen..
 
Just nu sitter jag i bilen med familjen för att åka till morfars orienteringsklubbs stuga på Bockön. Vi ska hänga där ett par timmar och grilla korv, kanske fiska lite och bara njuta av vädret. 
 
Senare ikväll ska jag hem till en kompis för lite kul! Vad ska ni göra idag? 

Mardrömsscenario

bildkälla.
 
Igårkväll fick jag väldigt ovälkommet och närgånget besök av ännu en spindel som fick för sig att utmana ödet och lite snällt landa på min arm. Jag fick testat mina reflexer (som visade sig fungera riktigt bra) men råkade antagligen ut för en mindre hjärtattack. 
Natten spenderades sedan i mitt gamla rum på övervåningen där jag kände mig lite tryggare trots att mamma redan dödat spindeln. Nu har jag dock fått hem spindelskrämman jag beställde hem för ett tag sedan, så den är ipluggad i hopp om att den ska hjälpa mig, för det här vill jag inte uppleva igen! 
 

Långhelg

Jag och min kära broder på kusinvitamins konfirmation i söndags. ♥
 
Vad skönt med långhelg, det här ska jag njuta av! Gårdagen spenderades i stan en sväng med bästis och en mysig lunch på espresso house innan jag for in till skolan för muntligt nationellt prov i matematik, som faktiskt kändes ganska bra!
Efteråt blev det en blöt promenad upp fram och tillbaka från lillebrors skola och sedan mysstund framför två filmer ihopkrupen under en filt med lillen. ♥
 
Idag har jag inte fått så mycket nytta gjort, än så länge. Har hunnit dammsuga halva huset och städat undan lite på mitt rum. Ska ta tag i lite pyssel, redigering av de sista bilderna från i söndag och börja med en ny design till bloggen! Vad ska ni hitta på idag? ♥

6 Maj

Från igår, kusinens konfirmation. ♥
 
Hej på er! Måndag idag, och det var en riktigt sliten och trött Elin som släpade sig upp till första lektionen i morse, vilket dessutom visade sig vara den första idrottslektionen utomhus för i år. Det var brännboll som gällde, standard utomhusaktivitet! 
Helgen har varit riktigt härlig, men att behövt släpa sig upp tidigt två helger i rad så längtar jag redan till nästa helg. Då ska jag ta det riktigt lugnt, och ta långa sovmorgonar! ♥ 

Uppe med tuppen för idolaudition!

Idag är jag med som moraliskt stöd då bästis ska söka till Idol! Jag är uppe med tuppen och trött som bara den då jag vaknade runt fyra, men vad gör man inte för sin bästa vän? Ni håller väl tummarna för henne!? 
En klasskompis ska förövrigt ansöka hon med, så vi kanske får en skymt av henne och Evelina på mässan!
 

Dreamcatchers

 
Jag har blivit ägare till de finaste örhängena någonsin. Mamma var på resa till Holland med sin utbildning och där köpte hon örhängena ovan. Så fina! Gillar ni? 

Fredag 3 Maj

 
Trots en ledig dag mitt i veckan så är det verkligen gött med helg nu igen. Jag ska ta det hyfsat lugnt, med lite plugg och firande av min kusin som konfirmerar sig på söndag! Vad ska ni göra i helgen? ♥
 

Valborg

Efter en lugn dag i skolan igår väntade en lugn eftermiddag hemma innan jag drog iväg till slottskogen för att kolla in brasan med ett gäng kompisar. Dock var jag inte ute så länge, då jag åkte hem tidigt med bästis som inte mådde bra. Istället blev det en liten filmkväll med The Hunger Games och te, äppelklyftor och jordnötter. Mys! 
 
Idag är jag ledig och ska ta det lugnt. Jag tänkte fixa lite på rummet, hänga ute i solen, plugga lite och möjligtvis spela lite gitarr. Vad ska ni göra idag? ♥
 
Jag igår.