Nailspo – Gold swirles

bildkälla.

Och så var det måndag igen..

 
Ny vecka och nya utmaningar. Så klyschigt. Det blir en ganska lugn vecka för min del. Har bara två vanliga skoldagar plus en friluftsdag den här veckan, och sen fyra dagars helg så det är helt underbart. 
 
Jag sitter för tillfället på filmlektion och har precis skickat in vårt manus, så nu väntar vi feedback. När jag kommer hem sen väntar lite plugg på mig och sen ska jag iväg till scouterna. Vad gör ni idag? ♥

Sommarvärme

 
Det har varit helt grymt väder idag. Precis som igår, vilket var perfekt då vi hade avslutning med handbollen. Vi hade kubbturnering, som slutade med mitt lag på sista plats, och grillade. Sjukt mysigt!
 
Senare samma kväll släpade jag mig iväg till en idrottshall i närheten där årets innebandynatta var i gång. Innebandynattan är ett scoutevent som helt enkelt går ut på att scouter från hela göteborg spelar innebandy och hittar på andra galenheter hela natten lång. Jag var endast där ett par timmar, hälsade på ett par kompisar, brottades i sumodräkter, rullade runt i en bumper ball och skrattade tills jag grät. 
 
Idag har jag och mamma varit ute på en liten roadtrip tillsammans i jakt på balskor till undertecknad, och jag fann dem! Bilder kommer!
 
Har ni haft en bra helg? Tell me! ♥

Mysfredag

 
Som vanligt utnyttjade min lediga fredag till max och sov till runt halv elva innan jag steg upp för att fixa lite mumsig frukost. Låg i sängen och läste lite innan jag spinningcyklade 16 km under 50 minuter och därefter spenderade nästan en timme i badkaret. 
 
Nu har jag precis tryckt i mig massor av hemgjord pizza och myst lite med mamma, men ska alldeles strax iväg till Erik. ♥ 
Vad gör ni ikväll? 

French cloud

#NP06 Nordic Cap of Sweden | #SPA02 white Kiss Nail Art | #SPA10 silver glitter Kiss Nail Art
 
Var sugen på en fransk manikyr, det vill säga något lite mer cleant, och kladdade ihop dessa. Vanlig fransk är ju dock lite tråkig och jag la därför till det söta lilla molnet i vitt och silver. Det är en detalj jag sett flera gånger innan och lovat mig själv att prova, så nu kan jag checka av det! Gillar ni? ♥

Äntligen helg

 
Trots att jag bara varit i skolan tre dagar den här veckan så är det förbannat skönt med helg nu. Jag är hemma från handbollsträningen sen ett par timmar tillbaka och har sedan dess tränat lite lätt själv samt stretchat. Välbehövligt då jag har blivit så stel och ovig det senaste.. 
 
Jag dricker nu te och ska ta tag i att skriva färdigt vårt manus till filmproduktionen, det ska nämligen in ikväll. Hoppas på att det blir helt okej, jag är ju trots allt helt färdig i knoppen och kreativiteten är inte precis på topp. Därefter blir det sängdags för min del, god natt! ♥

Ingen bra början..

I torsdags inför firandet av Carro.
 
..på morgonen. Har tyvärr inte sovit så bra i natt och vaknade upp strax innan min buss skulle gå med huvudvärk och ont i hela kroppen, så det var snabbt bestämt att jag blir hemma. Åtminstone under filmlektionen så att jag kan komma iväg till svenskan sen. 
 
Resten av dagen ska spenderas med matteplugg då jag har prov i morgon, men det känns redan som ett hopplöst fall. Förhoppningsvis hinner jag med lite övningskörning med pappa också. Vad gör ni i dag? ♥

Nailspo – Bows

 
bildkälla.

Kusinmys på sista dagen

Förra året, då min kusin konfirmerades.
 
Sista dagen på lovet och den har varit fruktansvärt bra, trots att jag väcktes tjugo minuter innan jag skulle bli upphämtad av min bror. I väg till mina kusiner i Kungsbacka för brunch och mys, och det visade sig bli en av de bästa dagarna på hela lovet. Så förbannat bra! ♥
 
Jag är hemma igen sen ungefär en timme tillbaka och borde egentligen plugga lite matte, men jag inte riktigt förmå mig till att ta fram böckerna. Vill ju bara njuta av de sista timmarna av frihet innan skola tidigt imon bitti och istället läsa en bra bok, lyssna på härlig musik och måla naglarna. Känner jag mig själv rätt slutar det så, plus lite övningskörning. Helt okej. Vad har ni gjort i dag? ♥
 
ps: Vad gillar ni nya designen och headern? Det var det jag roade mig hela natten med, det var visst inte så dumt att vända på dygnet ialla fall.. 

Solsken och lycka

Har börjat dagen med att sitta ute i solen och läsa lite, otroligt skönt! Jag ska iväg och ta ut pengar strax, till min kusin för biljetten till Håkan. 
 
Om jag hinner hade jag faktiskt tänkt vara lite duktig och försöka mig på lite matteplugg, har ju trots allt prov veckan efter lovet. 
I eftermiddag ska vi iväg på påskmiddag hos min farmor och farfar, det ska bli riktigt mysigt! Vad gör ni i dag? 
 

Påskmiddag all alone

Glad påsk på er! Jag har varit lite frånvarande det senaste, mest på grund av att jag har haft fullt upp. Efter att jag varit ute på stan med mamma i tisdags spenderade jag eftermiddagen med att baka cupcakes till bästa Nimarta, som vi sedan firade i onsdags. Sjukt grym kväll, liksom tordagskvällen då vi firade Carro.
 
I går spenderade jag kvällen hemma hos Nyat tillsammans med Jihaan och Nimarta. Vi käkade god pasta och tittade på film och tjötade hela kvällen, så mysigt. 
 
I dag har jag hängt ute i solen med en bok och bränt mig rejält på bröstet, rensat en stor rabatt för att tjäna lite pengar och handlat lite. Jag är ensam hemma i kväll, förbannat gött! Middagen ovan har jag smällt i mig, jag menar varför käka påskmat när man kan äta baconinlindad kyckling, potatisgratäng, bea och sallad med fetaost? 
Nu sitter jag och njuter av en Ben & Jerry's framför Breaking Dawn part II. Så underbart! Vad gör ni i kväll? 

Burned

skulls & glossbones O.P.I | #SPA12 black Kiss Nail Art | matte topcoat H&M | tidningspapper
 
Efter det att Erik hittat en bild på detta på Imgur och bett mig att göra det så var jag ju nästan tvungen. Jag har själv sett en hel del bild på liknande stylingar, men aldrig fått tummen ur, men nu när de väl är gjorda så kan jag lugnt konstatera att det kommer göras igen. Superroligt, lite pilligt och riktigt lyckat resultat. Bilderna är tagna ett par dagar efter naglarna målades, därav den avskavda färgen etc. 
Vad tycker ni? ♥

Bra dag

 
I går var en riktigt bra dag, sov länge, åt god frukost, hängde ute i solen och pluggade i hopp om att få lite färg på kroppen och få in lite vett i skallen, spinningcyklade och en timme samt 15 km senare hade jag belönats med två goa svettfläckar på rumpan, gött!
 
I dag ska jag in till stan en sväng tillsammans med mamma och lillebror för att kika på balklänningar. Ska ju faktiskt på Eriks studentbal, så kul! ♥ Har en klänning på g via en tjej på Blocket, men ville ändå titta lite för säkerhets skull. Därefter ska jag fixa födelsedagspresent till bästis som fyller år i morgon och sedan iväg på ett planeringsmöte. Vad gör ni i dag? 

Nailspo – Coco

bildkälla.

Tuxedo

Jajamen, de ser extremt redigerade ut, men jag har faktiskt bara tagit bort all glans, promise. Yesbox, det ser helknasigt ut! 
 
#603 tip white IsaDora | #SPA12 black Kiss Nail Art | #SPA02 white Kiss Nail Art | matte topcoat H&M
 
Jag blev himla inspirerad av en inspirationsbild som kommer upp här om ett par veckor och kände mig nästan tvungen att prova på det här själv. Och oj, vad det var lätt. Gillar ni? ♥

Nytt lack - NP45

Märket Nordic Cap of Sweden har börjat sälja sina produkter på allt fler butiker, och jag har sett dem i bland annat på Willy:s. Jag har själv förbjudit mig att köpa massa onödiga prylar det senaste då jag har en ganska tajt budget, men i måndags köpte Erik det här till mig. Det kostar ju endast 10:-, men det var en trevlig present ändå. 
Jag har ett par lack från märket innan, men nu blev alltså samlingen utökad med färgen #NP45. Jag har swatchat den till er nu, det kommer upp bilder i veckan.
 
Swatching är förövrigt en ny grej som jag tänkt börja med här på bloggen. Det innebär kort och gott att jag visar upp alla mina lack, ett i taget, så att ni får en liten inblick i hur de ser ut på. Ni kommer kunna hitta alla min swatches i kategorin med samma namn. 

Njuter

Förra påsken. Känns (och ser ut som) en evighet sen. 
 
Man kan inte vara något annat än lycklig när första dagen på påsklovet bjuder på sol. Började gårdagen med god frukost och spenderade därefter några timmar ute på altanen med en bok. Hemgjord pizza till middag och resten av kvällen spenderades med Sims 3. 
 
Idag ska det tydligen inte vara lika bra väder, så jag ska passa på att mysa inomhus och måla naglarna. I kväll blir det häng hos Erik. Vad gör ni idag? ♥ 

Kämpar till slutet

 
Hej och hå vad jag är skoltrött! Jag kämpar på som bara den för att klara mig till påsklovet, det ska bli förbannat skönt med ett uppehåll från skolan. Blev så glad när jag kom hem och insåg att jag överlevt veckans värsta dag och bara har två dagar kvar tills jag är fri, åtminstone för ett litet tag. Så det gör inte så mycket att himlen gråter. 
 
För tillfället sitter jag och plitar på mitt argumenterande tal. Imorgon eftermiddag är det dags! Ni håller väl tummarna för mig? 

Nailspo – Butterflies

bildkälla. 

Ensamkväll

 
Pappa och Anna är i Amsterdam över helgen så jag har radhuset för mig själv. Sjukt härligt, då jag inte riktigt känner för sällskap just nu. Erik var här över natten, men var tvungen att jobba i dag.
Trots det har jag helt ärligt inte haft världens bästa början på helgen, men det blev lite bättre efter en timme ute på handbollsplanen för säsongens sista match, som gick riktigt bra och var så otroligt rolig trots förlust. Känslan ute på plan är otrolig. ♥ 
 
Jag har precis smällt i mig halvt misslyckade kycklingenchiladas och lite av en Ben & Jerry's och gråtit till Remember Me. Tror att jag ska lägga mig strax faktiskt, hade tänkt ha en produktiv söndag i morgon. God natt! 

Friday

 
I dag är jag lite gladare än på bilden, för jag är nu ägare till en biljett till ED SHEERAN NÄR HAN KOMMER TILL STOCKHOLM I NOVEMBER! Jag är förbannat glad och så pepp, nu har jag alltså tre konserter att se fram emot i år - det blir ju faktiskt Håkan & One Direction också! ♥
 
Min lediga fredag har börjat lugnt, förutom när jag fick reda på att biljetten var köpt och fick världens lyckorus, med frukost framför både teven och nu ska städa lite på rummet och därefter dra in till stan en sväng då jag behöver köpa lite nödvändigheter. Vad gör ni i dag? ♥

Pastel squares

 
#615 bardiot pink IsaDora | #624 baby blue IsaDora | beauty bandit H&M | #NP08 Nordic Cap of Sweden Star Nails 

Matteplugg

Psst, mer av naglarna i bilden får ni se i morgon! 
 
I dag har min bror varit här och hjälpt mig med lite matte. Jag kan ju lugnt konstantera att det var han som fick mattegenerna av oss två. Nu ska jag fixa lite med ett filmsynopsis och därefter lite träning här hemma, thank god for youtubevideos! 
 
I morgon väntar som vanligt skola och sedan träning på kvällen, skönt att det snart är helg! 

Trodde det var onsdag

I dag har jag varit glad och pigg, trots att jag levt på max fyra timmar sömn i natt. Mystiskt..
 
Och så helt plötsligt var vi inne i april. Har ni blivit lurade i dag? Jag har faktiskt inte blivit det, och inte har jag lurat någon heller. Dåligt.. 
 
Trodde av någon outgrundlig anledning att det var onsdag när jag skulle skriva rubriken, trots att jag och Jonas lyckligt konstaterade att vi överlevt den värsta dagen när vi lämnade skolan idag. Det var väl önsketänkande antar jag, längtar ju så fruktansvärt till helgen. *bara två dagar kvar* Vad längtar ni till? 
 
Hörrni förresten, vad gillar ni min nya kategori Nagelinspiration? Varje tisdagmorgon kommer ni få en ny bild att bli inspirerade av, och snart dyker ännu en liten nyhet upp, så pepp!

Nailspo – Strawberries

bildkälla.