Metallic dream

#652 Gold Sparkles IsaDora | okänt orange skirt lack | #108 Wine Crush Sugar Nails IsaDora | klistermärken Kiss Nail Art
 
Mmm, älskar skillnaden i kvalitén på bilderna med mobilen och kameran, haha
Dessa blev till under en okreativ dag då jag hade gått utan nagellack ett par dagar för många. Mitt guldiga lack från IsaDora är på gränsen till att ge upp, så lackningen blev inte så jämn, annars hade den här designen blivit riktigt lyckad. Jag var tvungen att pigga upp dem med några klistermärken, det var så längesen. Vad tycker ni, är stylingen okej trots att den är lite tråkig? 

En slapparmåndag

 
Ingen måndagsångest här faktiskt. Antingen så har jag dålig koll eller så har jag otroligt lite läxor för tillfället. Tippar på det första. Oavsett så har jag bara tagit det alldeles för lugnt sedan skolans slut. Kikat på en hel del youtubeklipp och pysslat lite grann. Jag funderar på att ta steget ut och relaxa ordentligt med något avsnitt av Game of Thrones och nagellackning. Det kan nog dock vara smart att ta en ordentlig koll på plugget så att jag inte har något akut som måste göras. 
 
Vad gör ni i kväll? ♥

E.L.F – Translucent Matifying Powder

 
Jag var otroligt sugen på ett transparent puder för ett bra tag sedan, och råkade av en händelse springa på detta från E.L.FGrand Parfymeri här i Göteborg. Då priset var såpass bra, bara 45:-, blev det ett köp och jag är faktiskt nöjd med det. Det ger ju, som namnet anger, ingen färg utan mattar bara ner samt sätter min flytande foundation. 
En fördel med transparenta puder är att man slipper införskaffa sig både ny foundation och puder för de olika säsongerna, det räcker med en foundation i din "nya" hudton, då det transparenta pudret som sagt inte ger något färg. 

Sunset Failure

Need Sunglasses? O.P.I | Stop Sign H&M | Beauty Bandit H&M | #35 Pink Punk Lumene | #SPA12 Black Kiss Nail Art | UV Glow in the dark top coat H&M
 
Här kan vi snacka misslyckad gradient. Det var SÅ längesen jag gjorde det att jag helt tappat det. Lite synd, för annars hade resultatet kunnat bli grymt! Och färgerna är så fina tillsammans. Nej, det här får jag göra om, och göra rätt, någon annan gång!

#Spexfoto2014

 
Så här fina var jag och bästa Emelie i måndags på vårt spexfoto med temat TV- och filmkaraktärer. Galna hattmakarn från Alice i Underlandet och Phoebe Buffay från F.R.I.E.N.D.S. Allra helst hade jag velat vara någon lite mer galen till utstyrseln och hade massor av idéer på gång, men som vanligt blev det alldeles för komplicerat och svårt att välja så slutligen blev det något lite mer nedtonat. 
 
Hur som helst så är jag otroligt glad att så många i klassen faktiskt gick in för det och var ordentligt kreativa! Känns lite sorgligt att vi är inne på vårt sista år tillsammans faktiskt! ♥

New in - Seche Vite Dry Fast Top Coat

 
Jag har funnit min bästa vän! Efter flera år av tvekande bestämde jag mig äntligen för att skaffa mig ett Seche Vite Dry Fast Top Coat, och jag ångrar mig inte för en sekund. Överlacket appliceras på vått nagellack för att jämna ut och förkorta torktiden, och det fungerar briljant. Jag använder det jämt och ständigt då jag har alldeles för dåligt tålamod för att vänta på att nagellacket ska torka, vilket slutar med att det blir märken i lacket då jag råkat stöta till något. 
Men det här har varit min räddning, och jag kommer definitivt fortsätta köpa det när den här flaskan väl tagit slut. Priset ligger på 129:- ( 99:- på Kicks just nu ), och finns lite överallt, så som Åhléns och Kicks

Synopsisskrivande en måndagskväll

 
Jag börjar misstänka att jag har smärre koncentrationssvårigheter när det kommer till ämnet filmproduktion och specifikt synopsisskrivande (kan kort förklaras som grundidéen till ett manus). Trots att jag vanligtvis älskar att skriva går jag på tomgång när det kommer till manus. Så där har vi en karriär vi kan stryka, manusskrivare! 
 
Trots min skrivkramp kämpade jag som tusan igårkväll i ett försök att få ihop ett hyfsat synopsis till en skräckfilm, vilket också kan vara en anledning till den långsamma skrivningen då jag sett så många skräckfilmer så att jag kan räkna dem på en hand. Ingen favoritgenre helt enkelt.. 
Som tur var fick jag ihop ett försök till ett manus i all sin hast, så det var skönt att ha det avbockat! 
 
Idag väntar en kort skoldag och därefter religionspluggande och möjligtvis något avsnitt av Teen Wolf innan jag ska släpa mig iväg till handbollsträningen. Får hålla tummarna för att jag är helt frisk nu så att jag inte vaknar upp med halsont eller något annat dumt nu för nu drar säsongen igång med match på torsdag! Vad gör ni idag? ♥

Foundation - Rose Ivory

 
Jag har använt en del foundations, men de senaste åren har jag fortsatt köpa L'Oréal Paris True Match som jag tycker om otroligt mycket. Det är precis lagom täckning och är lättapplicerad. Tidigare har jag köpt den i en lite gulare ton, men senast köpte jag den i Rose Ivory, som är lite kallare och som jag tycker passar min hy bättre. 
 
Nästa gång jag behöver ny foundation vill jag dock testa på Kicks nya Colour ID för att se vad som verkligen passar mig bäst. Jag är så nyfiken på hur det fungerar. Är det någon av er som testat Kicks Colour ID? Fungerade det bra? 

Söndagsplugg

 
Min söndag började med en ordentlig sovmorgon och fortsatte med pizzafrukost framför ett par avsnitt av The Carrie Diaries. Resten av dagen är fullspäckad med plugg samt lite uppfräschning inför en ny vecka. Jag ska även klämma in en liten klädkoll inför spexfotot imorgon.  Vi har temat TV- och filmkaraktärer, och jag kommer föreställa en grymt rolig och knäpp kvinna från en fantastisk serie. Någon som kan gissa vem?

Mini laquer – Need Sunglasses?

 
Min lilla nagellackssamling utökades i och med en födelsedagspresent av mammas väninna, i form av ett varmt gult minilack från O.P.I. Det heter Need Sunglasses? och är helt grymt fint. Passar inte min redan vinterbleka hy, men i somras var den grym! Perfekt sommarfärg till en härlig bränna. 
 
Ni kommer få se mer av det här lacket inom den närmsta tiden här på bloggen. 

Dreamin'

 
Onsdag och det står skola och körskola i schemat och därefter blir det lite plugg och seriemys. Måste kolla färdigt senaste säsongen av Teen Wolf! Måste erkänna att jag inte hängt med så mycket den här säsongen, den har varit lite seg, men nu har jag bara ett par avsnitt kvar. Så fort den är färdigsedd tar jag tag i Game of Thrones igen! Såg första säsongen på alldeles för kort tid och ska ta tag i nästa så fort som möjligt! ♥
 
Vad kollar ni på för serier? Någon serie som jag absolut inte får missa? Tell me! 

Skull bracelet

 
Jag måste bara visa er armbandet med dödskallar som jag pysslade ihop lite snabbt i somras. Pärlorna fick jag av min moster för något år sedan, och äntligen fick de bli ett armband. Det blev riktigt tufft, och kommer bli perfekt till mina helsvarta outfits i höst och vinter. Jag är otroligt dålig på att använda smycken, och speciellt armband, men nu måste det bli ändring på det!
 
Vad tycker ni, visst är pärlorna dösnygga? ♥

Sunday

Long time no see. Detta tack vare min förkylning som nu, tack och lov, börjar försvinna. Det senaste har jag mest gått på halvlåga i hopp om att spara energi men det har inte fungerat så bra, för när jag kommit hem på eftermiddagarna har jag varit helt slut. Nu går det dock åt rätt håll och det gillas, speciellt då jag hållit mig borta från människor och nu istället är sällskapssjuk. Det ska dock botas snart då jag ska iväg till min pojk om en stund, ååh vad jag längtar! ♥
 
 
Förresten, ni har väl röstat idag? Om inte, släpa er upp från soffan och iväg till röstlokalen! 

Här ligger jag



Min utsikt den här dagen har inte varit roligare än såhär. Har haft en spännande natt och vaknat nästan exakt varannan timme för att jag inte kunnat andas genom näsan, och när jag väl gått upp i morse visade det sig att jag fått feber så var tvungen att avboka dagens alla planer och har legat nerbäddad sedan dess. Lagom rolig lördag.

Vad gör ni idag?

Gandalf och Athena har flyttat in hos oss

 
Som ni (kanske och möjligtvis) läst i ett inlägg lite längre ner, så har vår familj utökats med två små kaniner. Ungarna Litchi och Tamarillo, som de då hette, från Körsbärskullens Kaniner flyttade in hos oss för snart sex veckor sedan. Bilderna här ovan är tagna bara ett par dagar efter att de kommit hem och de har sedan dess växt otroligt mycket, speciellt Gandalf som nu är en riktig liten fluffboll. Visst är de alldeles underbart söta? ♥

Sängliggandes

Ni kan väl vara söta och ignorera det vackra elementet på första bilden? Det är ju kallt i källaren såhär på hösten!
 
Jag ligger nerbäddad i min säng från dess att jag kom hem från skolan, med ett par korta pauser för lite mat och hinkvis med te i ungefär världens vackraste mugg (tack för födelsedagspresenten älskade storebror ♥). Olyckligtvis har jag åkt på en hemsk förkylning med allt vad det innebär, men jag har lyckats undgå feber ialla fall vilket är oerhört skönt *peppar peppar*. Alldeles strax ska jag krypa ner i sängen på riktigt för ett rejält par timmar sömn så att det värsta av förkylningen försvinner, för nu i helgen har jag massor av skoj som jag verkligen inte vill missa. 

Reaköpte lite bikinidelar bara

 
Något som stod högst upp på önskelistan i början på sommaren var en ny bikini, eller åtminstone en ny överdel. Mina trekantsbehåar klarade inte av min byst längre, så jag behövde något med lite mer stöd. Jag spanade hela sommaren, men jag fann inga perfekta förrän jag undersökte det sista av slutrean på H&M. För 50:-/st var jag helt plötsligt ägare till en underdel och två överdelar som satt perfekt, i lagom tid till Gotlandsresan. Perfekt!