Morgonens planer

Imorgon blir det fullt upp! Fick reda på att vi ska fira mig imon. Fyller ju år på torsdag, men mamma m. familj åker till Skåne på onsdag så vi ska fira mig innan. 
Så storebror, hans flickvän, mormor & morfar + kusinerna kommer imorgon. Det blir lite middag och efterrätt, så imorgon ska jag baka lite och förbereda såser och lite så. Till exempel ska jag för första gången göra Cake Pops. Det blir nog rätt intressant, haha!
 


Bilder från weheartit. 

Måndag

Hejsan alla fina därute i världen! 
Det var inte några planer som stämde idag. Eller jo förresten, jag har läst lite Harry Potter, men det är det enda som har stämt. Istället för att ta det lugnt så drog jag in till stan med mina fina vänner. Vi gick runt och kollade lite, och åt både favvomackorna och supergod chokladboll på Espresso House. Riktigt mysigt!
 
Supergod chokladboll från Espresso House. ♥

Söndagkväll

Godkväll, eller kanske godnatt är mer passande? Hur som helst är jag på väg att dyka ner i sängen, har inte riktigt tagit igen sömnen från lägret då man somnade vid halv ett och väcktes vid typ åtta. Imorgon ska jag försöka ta det rätt lugnt, sova länge såklart, kanske fixa lite kläder som behöver sys om, läsa lite. Sen får vi se vad det är för väder också.. God natt


Söndag 29 Juli

Hej! 
Otroligt skönt att få sova i en riktig säng efter en vecka på liggunderlag. Har sovit som en gudinna ju! Så jag tog sovmorgon i morse, och masade mig inte upp förrän vid halv tolv. Gött! 
Har egentligen inte gjort någonting idag mer än käkat lite frukost och läst lite bloggar. Tänkte ta tag i packningen nu, har massa som måste upp ur väskan och tvättas. Vi får gäster idag, så det måste städas lite på rummet också. 
arkivbild, i brist på andra bilder.

Skjortor

 
Trevliga skjortor. Från B.L International och Eve Of Eden. Älskar skjortor. Har gjort det länge, och nu det senaste har garderoben uppdaterats med tre nya. Älskar det.

Everybody wants happiness, nobody wants pain - but you can't create a rainbow without a little rain

 
ljusblå nr 295 Depend // mintgrön nr 54 Depend // ljusrosa nr 52 Toulouse Mavala // lila Beauty bandit H&M

Shorts

 
Second hand shorts, de vita är från Victoria Beckham och de blåa är från Miss Milla. 

Jeansshirt

 
Lånade bästis jeansskjorta när vi drog från Härlanda Tjärn för ett par helger sen Himla fin sak det där. Så när vi drog till stan i förra veckan blev det ett köp för min del också. Köpt på rean på Carlings. Älskar den!

Green dream

 
ljus 753 Maybelline New York // mörk 720 IsaDora  

Ny bikini

 
Köpte en bikini häromdagen, på Cubus rea. Supersnygg ju! 79:-/del 

Onsdag 18 Juli

Godmorgon från ett kallt SKÅNE! Det var inte Varberg som var vårt första stopp, utan en camping i Mölle i Skåne. Vi kom hit igår eftermiddag efter ett par stopp för glassätning, promenad längs en blåsig strand, jordgubbsköp och sightseeing i hamnen här i Mölle. Det var riktigt kallt, men vi satt ute och läste efter en liten runda inne på campingen. Sen grillade vi lite, gick och köpte oss lite godis och satte oss och spelade plump och yatsy på verandan med grillen som element. Mysigt! Det är tråkigt att det är kallt även idag, man får ingen lust att hitta på något. Men vi ska ändå släpa oss iväg till Helsingborg och kanske Sofiero. Hoppas ni har det bra!


Dazzling Acqua

 
Nytt lack som inhandlades på Åhléns rea, för endast 25 SEK. Måste dock säga att jag är lite besviken, man var tvungen att måla minst två lager för att det skulle täcka. Annars var färgen fin. 

På väg

Nu sitter vi i bilen, på väg ut på våran lilla roadtrip. Vet inte riktigt vart vi åker, men har för mig att det är Varberg. Blir borta ett par dagar, och vet inte riktigt hur bloggningen blir. Har tidsinställt ett par inlägg som dyker upp då och då. Hoppas ni har det bra!


Måndag 16 Juli

Hejsan, allt fint folk därute! 
 
Idag händer inte mycket. Det blir packning och lite bloggande. Har tidsinställt ett par inlägg, men ska fixa fler senare ikväll. Hade gärna åkt och kollat på Gothia invigningen, men har verkligen inte tid. Har knappt packat för veckan, bara för lägret, så det är lite smått kaos just nu. Sov alldeles för länge, plus att jag låg kvar i soffan, kollade på teve och läste efter frukosten. Äh, det blir nog bra ändå! ;)
 

Kvällsfix

Hej igen alla fina! 
Nu börjar packningen inför lägret bli klar, men det är en del kvar. Har trots allt en del tid kvar. Imon kommer en kompis hit och hjälper mig också. Det är nämligen temaläger, och jag behöver lite olika kostymer. Han ska spela liknande roller, så vi får hjälpa varann! :) 
 
Nu tänker jag dock lägga det här åt sidan och bara ta det lugnt ikväll. Har precis käkat grillat med nyplockade kantareller och kikat lite på Sommarkrysset, men nu tänkte jag sätta på en film och fota lite second hand kläder jag fått i veckan. På tal om det, jag har en hel hög med andra bilder på kläder som jag fick för ett tag sedan, som jag fortfarande inte visat. Får väl ta och tidsinställa ett par inlägg med kläder, har blivit en del nytt det senaste.  
 
Från en sak till en annan, det här är en av mammas alla tusen rosor som hon har i trädgården. Oredigerad bild.

Lördag 14 Juli

Hej, och godmorgon! 
 
Jag har i och för sig inte vaknat nyligen, men kom inte upp förrän vid elva. Pappa hade bjudit in till grillkväll igår, och min kära bror och hans flickvän var här, och det var även Annas döttrar, plus pojkvännen till en av dem. Dessutom var storebrors lilla valp med, Dante. Mysigt! 
Det blev massa grillat och tillbehör, så det var gott! Men det blev sent. De sista gick vid halv två, och då jag gått upp så tidigt på morgonen var jag hur trött som helst. Jag slocknade så fort jag la huvudet på kudden, haha!
 
Fina Dante, bild lånad från Mickis blogg om honom.
 
Idag är det ännu mer packning som gäller. Det blev inte så mycket sådant sist. Har mest planerat vad som ska med. Så nu planerar jag att plocka fram det mesta och se vad som behöver hämtas hos mamma. Sen ska jag fixa några tidsinställda inlägg och möjligtvis dra ut och springa en snabbis. 
 
Hörs senare!

Med jeansklänning fladdrande kring benen

Idag ignorerar jag det faktum att det blåser, ösregnar då och då och att klänningen gör att jag ser gravid ut - den får pryda mig när jag åker till staden för att shoppa lite med bästis (som jag förövrigt inte träffat på ett tag). Tillsammans med bootsen, ett skärp i midjan och en lite för liten jacka blev det hela lite tuff-sött. Egentligen vet jag inte om jag gillar det eller inte, men det är lite smått charmigt på något vis.


En dag att packa

Hej alla fina!
Vaknade hyfsat sent idag, första dagen sen jag slutade jobba som jag vaknade senare än halv tio. Riktigt gött, haha! Blev gofrukost framför ett gammalt avsnitt av America's next topmodel. Sen dess har jag hängt lite på rummet, fixat med Spotify och städat lite smått. Vilket jag ska fortsätta med, plus att packa. 
 
Nästa vecka blir det ett par dagars boende på en camping i Varberg, om jag minns rätt. Sedan blir det läger en vecka med bästa kåmpisarna. Mys! Så det blir massa packning idag som gäller. Ska även försöka planera in massa trevliga tidsinställda inlägg som dyker upp när jag är borta. 
Puss på er!
 
 
Bara så ni vet, jag är så farlig som jag ser ut. Och nej, tyvärr är dipdyen inte äkta.

Strawberry tips

 
Sommarens varma dagar för ett par veckor sedan inspirerade mig till att dekorera naglarna med jordgubbsmotiv. Lack från IsaDora och Paris Memories. 

Beetle green

 
Från IsaDora. Himla fin färg där alltså. 

Corall

 
Från IsaDora. Namnet vet jag inte, då det är bortskrapat från min väns flaska. Himla fint ändå. 

Tar hand om mig själv

Hej hallå alla härliga! Måndag idag, men det märks verkligen inte. Sov länge, åt vardagslyxfrukost, fikade med hemgjord rabarberpaj, legat ute i solen och läst och bara tagit det lugnt. Jag kan lugnt säga att jag älskar att ha sommarlov!

Just nu är jag uppe i en liten ta-hand-om-mig-själv-procedur. Bort med allt nagellack, på med ansiktsskrubb och ansiktsmask och nu är jag på väg in i duschen. Riktigt gött faktiskt! 


Lördag 7 juli

God morgon! Matchen igår gick inte sådär jättebra, vi förlorade med fyra bollar vilket resulterade i ett slut i Partille Cup för våran del. Tråkigt tråkigt!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Hade planerat att sova länge, ta igen allt jag missat på grund av jobbet, men istället vaknar jag halv nio pigg som en lärka. Har dock legat kvar i sängen sen dess, men nu är jag hungrig! Hörs senare!

 


Partille Cup 2012

 
Om ni inte visste det, så pågår Partille Cup just nu. Jag har dock missat en del, då jobbet kommit i första hand. Men nu när jobbet är slut kan jag fokusera helt (om det inte vore för min hemska förkylning) på spelandet och allt gött folk! 
Imorgon är det dags för tredje matchen för min del, och det ska bli spännande. Är riktigt taggad! Tjejerna har varit grymma hitills, och klarat sig bra utan mig. 97-tjejernas målvakt har hoppat in när jag inte kunnat, som tur är. Lollo, andra målvakten i vårat lag, är född 95 och får inte spela med oss. Men nu är jag redo! ;-)
 
Världens bästa bjurslätt! ♥
 

Sommarlov - på riktigt!

Hej hallå folket! 
Det har blivit en hel del nagelstylingar det senaste, trevligt tycker jag! Det blir en hel del sådana när man jobbar, kommer hem hyfsat tidigt för att ha massa tid att göra något men för sent för att hitta på något med någon. Därför slutar jag nästan alltid framför skrivbordet med mina kära lack, haha! 
 
Men nu är det slut med det! Jobbet alltså! ;-) ÄNTLIGEN har jag fått sommarlov på riktigt! Riktigt härligt faktiskt, och nu ska jag bara njuta. Härligt! 
 
Jag och bästis förra sommaren.