Tischor

svart bastischa Resteröds 159;- / POW!-tischa Cubus 99;-
 
Nytt i garderoben, och den från Cubus är redan välanvänd. Så snygg! Den har dessutom fått följa med på resan nu. 

Packar

 
Har hitills spenderat dagen med att ligga i sängen, varit ute på en kort promenad, ligga ännu mer i sängen och förväntat mig att väskan ska packa sig själv. Åker ju på måndag, och har inte börjat packa än. Ska börja ta tag i det här nu, och om en stund blir det hemmagjorda hamburgare innan pappa och hans sambo åker iväg för att kolla på Robbie Williams. 
Själv stannar jag antagligen hemma och packar eller drar iväg och träffar tjejerna idag igen. Måste även tidsinställa massa inlägg inför de två veckorna jag inte är hemma, för jag vet inte hur jag har det med internet ute i europa.  
 

Sommarförkylning

För ett par mornar sedan vaknade jag med halsont, och senare under dagen blev jag riktigt täppt i näsan. Men det struntade jag i, och badade i halvkallt sjövatten ändå - det är ju sommar! Och då blev jag straffad och har blivit rejält förkyld. Min röst har halvt försvunnit nu, och mina klasskompisar sitter och skrattar åt mig i skype. 
 
Jag har varit inne på heden idag tillsammans med bästavännerna, vilket inte precis förbättrade det. Men kul hade jag ialla fall. Har saknat dem så mycket. Ska försöka hinna träffa dem igen innan jag åker utomlands på måndag. 
 

Lejonet & Björnen

Ekologisk vanilj och italiensk choklad med apelsin. 
 
Vi har varit ute på en liten roadtrip idag, till Stenungsund och Ljungkile. Det blev lite shopping i form av två tröjor, som ni får se när jag kommer hem.
 
Efter en stor lunch, som för min del bestod av kebabpizza, blev det en runda på Resteröds fabriksutförsäljning och därefter en riktigt god glass i solen på ett mysigt café. Tack Lejonet & Björnen för att ni alltid levererar grymt god glass! 

Tjuvkil

 
Några mobilbilder från Tjuvkil.
 
Jag hade tre mysiga dagar i Tjuvkil tillsammans med Erik, och trots att det inte fanns särskilt mycket att göra roade vi oss ganska bra i form av badande, solande, Monopol-spelande, lyssnande av musik, krabbfiske och promenerande. Vi käkade god mat och njöt av det härliga vädret. Svensk sommar när den är som bäst helt enkelt.
 

@ Svenshögen

Hänger på stranden. 
 
Igår eftermiddag blev jag upphämtad av mamma i Tjuvkil, och vi åkte upp till vårt sommarställe på Svenshögen. 
Jag har haft jättemysigt uppe i Tjuvkil med Erik och hans mamma och mormor. Det kommer upp bilder ikväll. 
 
Nu hänger jag, min styvpappa och lillebror på stranden medan resten är ute på utflykt till en rosenträdgård.

Tjuvkil baby!

Just nu.
 
Jag har nu genomfört min sista "arbetsdag", och jag blir snart upphämtad av min pojke för att åka upp till hans sommarställe i Tjuvkil. 
 
Det var ganska spontant, så jag har inte fixat några inlägg och jag vet inte hur det blir med internet, så bloggandet blir nog lite sådär. 
Det kanske dyker upp något mobilinlägg, men annars är jag tillbaka senast på tisdagkväll, då jag kanske även ska till vårt sommarställe i Svenshögen.
 
Ha en fin helg! 

GelLack

 
Strax innan jag fick sommarlov var jag hos storebror och fick använda hans flickväns GelLack. Jag visade er en liten mobilbild på det, men jag tog faktiskt ordentliga bilder med kameran, som jag helt glömde bort. 
 
Färgen är ljus med lite skimmer i, men själva färgen är lite knepig att fånga på bild. Jag blev hur som helst riktigt nöjd med resultatet. 

Drar till stranden

 
Mina goa klassisar Lisa och Emelie släpar med mig till havet idag, mys! Har knappt träffat dem under lovet, så det är verkligen dags nu. Och Göteborg levererar härligt väder, så det kan inte bli något annat än grymt. 
 
Jag ska bara ut på en promenad med lillprinsen, aka Dante, och sen drar vi. 
 

Lever på lyckan

Gokartvinnarna! 
 
Nu börjar det kännas i kroppen att man spelat cup i snart en vecka. 
Musklerna är ömma och stela, min knäskada protesterar mot överansträngningen, rösten är på väg att ge upp efter allt gapande på plan, näsan är småtäppt som en början på en förkylning och ögonen är rödkantade av brist på sömn på grund av halvsena kvällar och tidiga mornar. 
 
Igår spenderade jag ett par timmar på Heden, som resulterade i ännu en vinst och en väntande kvartsfinal om någon timme, innan laget drog till Frihamnen för gokart.  Efter kurvor och fart blev det iväg till Klubbstugan där vi käkade middag i form av grillade hamburgare och jordgubbsefterrätt. Ett par timmar, och några lekar, rundor av rundpingis och massor av gapskratt, senare väntade sängen. Och helst av allt hade jag velat spendera resten av dagen där. Hela kroppen protesterade när jag tvingade mig upp i morse. 
 
Men jag lever, och mår i övrigt bra. Jag lever på lyckan just nu, men när den här veckan är slut kommer jag behöva ordentligt med sömn. 

Tidig födelsedagspresent

 
I julklapp fick jag sex månader Spotify Premium, och förra veckan tog det slut. Panik, var min första tanke. Man blir så beroende av det, och det är så gött att slippa all reklam och att man kan lyssna på precis den musiken man vill när man vill. 
Så därför fick jag en tidig födelsedagspresent av pappa, himla snällt ju! Nu klarar jag mig till jul! ;)
 

@ Heden

 
Hänger på Heden, kollar på matcher i väntan på dagens sista match för våran del. Det har inte gått särskilt bra än så länge så vi kan nog förvänta oss b-slutspel. Men jag trivs som fisken i vattnet här, stämningen är så otrolig! 

Äntligen!

Äntligen är det dags igen! Bästa Partille Cup med mina fina Bjurslättstjejer. Vi nittiosexor har egentligen slagits ihop med Torslanda och har tränat med dem de senaste månaderna medan nittiosjuorna har tränat med nittioåttorna och nittioniorna, men nu ska vi spela Partille Cup tillsammans. Vi har tränat ihop den senaste veckan och jag trivs så otroligt bra med dem. Så det här ska bli riktigt roligt. 
 
Dock inte lika roligt som förra året då vi tappat massor av goa tjejer sen sist, men det ska nog gå ändå. Saknar varenda en av dem.
 

Summerdream


nr 306 Depend / nr 753 Maybelline New York / nr 720 Beetle Green IsaDora / Green & Gold Glitter Star Nail Two-Way Nail Art
 
Fixade ny styling förra veckan, och jag blev riktigt nöjd. Målade de gula kvällen innan, och gick runt jättemissnöjd då den kissgula färgen inte precis är min favorit. Men med det gröna och guldiga till blev det riktigt bra. Somrigt och fint.