Mobilblogg; en lat söndag

Tanken var att jag skulle ut och ta en löprunda när jag vaknade idag, men när klockan ringde vid nio imorse kände jag att jag behövde ta igen sömn från de senaste sena nätterna. Jag får dra ut imorgon istället!

Istället väntar en lugn dag med lite pillande i rummet och inte minst i min garderob. I eftermiddag ska vi dessutom på påskmiddag hos farmor och farfar.

Förövrigt så har vi problem med internet här hemma hos pappa igen! Vi kommer få hjälp med det tidigast imorgon..


Påskhare och nötcremé

Godmorgon, och glad påsk!
Vaknade upp med ett påskägg proppfullt med godis intill sängen imorse.
Har redan smakat lite på det, mums!

Har ni fått påskägg idag? Eller har ni kanske varit och letat? Berätta!


Visste du att..?


En lång fredag

Hej på er! 
Denna långfredag ska spenderas med lite historieplugg, städning och ikväll middag hos kusinerna. Förhoppningsvis hinner jag med en promenad ute i solen också. Om det blir så tar jag med kameran i jakt på vårtecken.
 
Vad ska ni hitta på idag? Berätta!♥ 

Flower lace

långärmad spetströja Gina tricot (gammal) / svarta jeans Cubus
 
Under gårdagen rockade jag min gamla spetströja för första gången på väldigt länge. Hade endast min skinnjacka med trasig dragkedja över men det gick bra ändå trots lite blåst. 
 
Vad tycker ni om tröjan? Själv tycker jag att den är superfin! 

Påsklov och leenden

Äntligen ett välbehövt påsklov! Det ska bli så härligt med lite ledighet igen! 
Jag ska dock passa på att jobba vidare med mina historiearbeten så att de blir klara så snart som möjligt! Det ska jag dock inte göra idag! 
 
Har passat på att bara ta det lugnt idag, så här efter sista skoldagen innan lovet. Har kollat runt lite på nätshopar, fotat, lekt i photoshop, käkat god middag, vilat och tidsinställt lite blogginlägg.

Fick ni också påsklov idag? Berätta! ♥
Här ovan; ett par bilder från idag!

Sista seriematchen!

Är på väg för att spela sista seriematchen för säsongen just nu! Så taggad, och jag hoppas verkligen att vi vinner idag för det har vi förtjänat efter allt hårt slit den här säsongen! ♥
 

Toothpic mani

Skulls and glossbones OPI / Violet vain IsaDora
 
Ännu en styling från ett par veckor tillbaka, då jag för första gången på månader försökte mig på den här typen av styling då man drar med tandpetare i lacket då det fortfarande är blött. 

Inte helt nöjd med resultatet, men jag antar att det mest är på grund av jag fortfarande inte är helt förtjust i det gråa lacket från OPI. 

Vad tycker ni? Berätta i en liten kommentar! 

Våffeldagen

Idag är det ingen vanlig dag (okej då, den är visst vanlig försökte vara lite rolig bara), för det är våffeldagen! 
 
Jag ska iväg och käka våfflor jag med, tillsammans med fina kompisar! ♥
 
Från förra årets våffeldag, när vi satt ute på altanen i solen! Vart är värmen Sverige? Vart?!

Har ni ätit våfflor idag? Berätta i kommentarerna! 

Be my cupcake

NP02 Nordic Cap of Sweden / Creme de la Creme IsaDora / 031 Depend / Clay H&M / 175 Depend 
 
Jag håller ju på med min nagelrehab fortfarande, så istället får jag bjuda på ( haha, bjuda på! Det är ju cupcakes! ) en styling från ett par veckor tillbaks, som jag ännu inte visat er. 
 
Har varit sugen ( haha, ännu en gång mitt geniala sätt att skämta på! ) på att göra cupcakenaglar igen! Det var så längesen! 
 
Vad tycker ni? Berätta i en liten kommentar nedan! 

Nail whitener

Häromdagen pratade jag om att mina naglar var så misskötta och missfärgade samt tipsade om lite produkter som jag är nyfiken på att testa. 
Förra veckan tog jag faktiskt tag i det och köpte IsaDoras Nail Whitener för att testa på om det funkar. 
 
Har använt endast den i drygt en vecka och jag ser lite skillnad i färgton. Ska fortsätta ett tag till för att se vart det leder. 
 
Någon som använt sig av detta lack och har några åsikter om den? Berätta för mig i en kommentar! 

Klickbar bild i menyn nu!

Efter ett bra tag tog jag äntligen tid att skriva färdigt inlägget om mig till min lilla infobild här i sidmenyn. När man inte har bättre för sig när natten är ung och man är egentligen är övertrött. 
 
Texten är inte den bästa, men nu vet alla nya läsare ialla fall lite mer om mig. Och gamla också kanske? ;)
 
 

22 Mars

God morgon!
Det är en trött Elin som fixar i ordning sig för veckans sista skoldag idag. Det blev en sen kväll igår på grund av träning samt småpluggande av matte inför dagens prov.
 
Senare i eftermiddag ska jag möta upp ett gäng kompisar för lite bowling och mat, myspys! Har inte träffat några av dem på väldigt länge så det ska bli trevligt! ♥

Nu ska jag iväg till bussen, vi hörs!  
 

Inget internet

Hej på er!
Det är otroligt skönt med helg nu, trots att jag endast varit i skolan tre dagar nu i veckan!

Jag hade dock tänkt ta tag i lite plugg nu i helgen, men de planerna gick upp i rök då vårt internet inte vill fungera som det ska. Därför kommer bloggningen vara lite sisådär den närmsta tiden.

Ska försöka blogga lite under skoltid under veckan, men sen kan det bli lite svårt hemma om det inte blir från mobilen!
Hoppas ni stannar kvar här ändå, så fort internetet fungerar hör jag av mig! :)


14 Mars

God morgon! 
Är på väg till skolan för tillfället, är lite småpepp att träffa mina fina klasskompisar igen, efter två dagar ledigt så här mitt i veckan! Är trots allt väldigt nöjd med min galna klass! ;)

Har medialektioner hela dagen, sen blir det hem för lite mat, plugg och packning innan jag ska iväg för att spela match! 
Hoppas ni får en fin torsdag! ♥


Onsdag

Ännu en seg dag idag. Vaknade tidigare än igår, men har inte gjort mycket nytta idag heller! Ska plugga lite, och senare idag ska jag på utvecklingssamtal. Funderar även på att dra ut och springa lite, eller möjligtvis powerwalka! 
 
Hoppas ni får en fin dag! ♥
 

Ledig

Är "ledig" idag och imorgon pga att lärarna är upptagna med utvecklingssamtal, och dagen har idag spenderats med lång sovmorgon, lite plugg och en hel del tevetittande. 
 
Vad har ni gjort idag? ♥
 
 

Måndagskväll

Det är en småtrött Elin som skriver här i kväll. Jag kom i säng hyfsat tidigt igår, sov gott och länge och hade en lugn dag i skolan, men när jag kom försvann all min energi. 
Jag har stort sett bara legat i min säng hela dagen, sen jag kom hem från fikastunden med tjejerna. Har målat naglarna och lyssnat på musik och bara tagit det lugnt. Himla härligt ibland! 
 
Nu tänkte jag fixa lite te och lägga mig och läsa lite, men tänkte somna hyfsat tidigt ikväll. Godnatt! ♥
Jag idag, smått sliten och trött, efter flera timmars häng i sängen. 
 
PS. Nästa del av min Årsresumé kommer upp imorgon bitti! Har ni missat första delen finns den HÄR. DS.

Nya rummet!

Mitt nya rum är lite större än det förra, med en liten garderob i väggen. Nästan som en walk in-closet, en väldigt liten sådan! 
Jag kommer bjuda på fler bilder när det är klart i rummet, men så länge får ni bilder från igår när mitt gamla rum tömts och det nya var på väg att fyllas! Så himla nöjd! 
 

Söndagskväll

Hej på er! 
Bloggen har ekat tom här i helgen på grund av flytten, men nu börjar det likna något i nya huset! Har dock flytt hem till mamma nu, och även här är det lite kaos med renovering av köket. 
Kvällen ska spenderas med lite film, te och nagelmålande. 
 
Vad gör ni ikväll? ♥

Fredagsmys

Sista natten i mitt gamla barndomshus nu inatt. Den ska spenderas på bästa sätt med en fin film och lite nagellacksmålning. 
 
Jag har hängt i vårat nya hus i flera timmar idag, och sen blev det myskväll med pizza och pappa! ;)
 

Hejdå barndomshem!


6 Mars

Onsdag idag, och helgen närmar sig allt snabbare. Bara två dagar kvar tills vi flyttar! Vi slutade skolan tidigt och då drog jag hem för att börja packa lite. Har även kollat på film och lagat mat, men tänkte dra ut på en kort promenad nu. 
 
Jag idag, himla cool i svart och vinrött. 

5 mars

Hej på er! 
Dåligt med uppdatering här nu för tiden, är lite ur gängorna för tillfället. Nu är jag smått stressad, och ska snart dra iväg till bussen och spela match. Senare ska jag ta tag i packning. Vi flyttar ju på fredag! AAAAH! 

Äntligen fredag!

Nu tar jag helg efter den här kaosveckan. Ska iväg och köpa lite resegodis nu och sen drar jag iväg tillsammans med ett gäng kompisar. 
 
Hörs på söndag! 
 
eliinkarlsson @ instagram