Lund över helgen

 
Idag bilar jag ner till Lund tillsammans med resten av mitt grymma lag för steg 3 i SM. Det ska bli riktigt roligt, men samtidigt förbereder jag mig mentalt för att åka ut. Vi har riktigt tufft motstånd, men då vi endast spelar för skojs skull har vi ingen större press på oss själva vilket är riktigt gött.
 
Vi ser bara fram emot att få spela massa rolig handboll tillsammans! 
 
Hur som helst, jag kommer hem imorgonkväll och kommer inte liveblogga något men har några tidsinställda till er. Hoppas ni har en fin helg! 

Visste du..?

 
Kom fram till att det var lite för länge sen jag gjorde en sådan här, och knåpade snabbt ihop en. Visste ni detta om mig? Och tycker ni den här typen av inlägg är roliga? 
 
Vill ni läsa mina tidigare sanningsinlägg? Klicka HÄR

Onsdag

från förra veckan. 
 
Jag har hyfsat nyligen kommit hem och slagit mig ner framför skrivbordet med en kopp te - redo att börja plugga! Olyckligtvis har jag legat lite på latsidan när det gäller pluggandet, det finns alldeles för många roliga serier att kolla på ju, så idag tar jag mig i kragen och genomför det här. Först måste jag bara fixa lite mer te.. 

French base

skulls and glossbones O.P.I / SPA02 white Kiss Nail Art
 
Jag ville bara visa er hur mina naglar ser ut nu. Detta kladdade jag ihop igårkväll, och jag blev faktiskt riktigt nöjd. Jag är inte särskilt förtjust i det gråa lacket egentligen, men så här och som bas funkar det absolut! Tanken är att jag ska fortsätta på den, förhoppningsvis redan ikväll. Addera lite färg för att få den lite roligare. Vad tycker ni än så länge? ♥

Måndag med te

 
Trots att natten spenderades brevid min pojk har den här dagen inte varit på topp. Det var en lättnad att få komma hem tidigt, käka middag, tjäna lite pengar genom att dammsuga och gå bort med återvinning och nu hoppa i myskläder, dricka te i nygammal kopp och mumsa i sig lite choklad med lite plugg framför sig. Det blir förhoppningsvis lite pysslande med naglarna om en stund plus lite serietittande. Det blev en helt okej måndag till slut! 

Purple Crush

NP06 Nordic Cap of Sweden / Purple Crush IsaDora Sugar Crush / 058 Depend / Jo Is In The House H&M / Svart Kiss Nail Art
 
Jag har helt glömt bort att visa den här stylingen jag gjorde förra veckan. Den är lite skev, men det noterade man inte lika lätt i verkligheten. Jag har riktigt svårt att måla raka linjer, trots den smala penseln till Kiss nagellack. 
 
Hur som helst älskar jag färgkombinationen, och allra främst IsaDoras Sugar Crush-lack. Det kan nog vara en av mina absoluta favoriter just nu. Ovan det ljuslila lacket använde jag ett glitterlack för att få lite mer texturkänsla då det inte innehåller så stort glitter. Nöjd!

Fredag

 
Iklädd pyjamas har den här fredagen spenderats klistrad framför de sista avsnitten av Teen Wolf medan jag fått något slags pysselsug och gjort julkort. Detta istället för att plugga vilket var planerna för idag. Men äsch, jag har hela helgen på mig.. 
 
Ikväll blir det pizzamys och någon bra film samt lite nagelpyssel. Vad gör ni idag? ♥

Caroline Zip Jeans

 
För ett par veckor sedan bloggade jag om gina tricots jeans Caroline Zip som jag var så himla sugen på, speciellt då det var på rea då. Efter det kollade jag i varenda butik efter de förbannade jeansen och till slut hittade jag ett par, de sista på reastången och dessutom i min storlek. Och självklart fick de följa med mig hem, och jag är så glad. De är perfekt baggy och i riktigt skönt material så jag är jäkligt nöjd!

Torsdag

 
Idag började jag dagen med en timme på rinken tillsammans med Emelie och Lisa, det vill säga skridskor även den här idrottslektionen. Det gick inte bättre idag faktiskt, haha, men det förväntade jag mig inte heller. 
 
Nu sitter jag på en filmlektion och senare väntar matematik och ikväll är det dags för handboll. Jag är så glad att den här skolveckan är över. I helgen ska jag verkligen försöka ta det lugnt. 
Hoppas att ni har en fin dag! ♥

All I need is in here

 
I söndags var jag hemma hos min vän Nadja då hon hade ett piercingparty. Jag piercade inget, men istället köpte jag ett av hennes gamla skal. Hon har fått en iPhone 5 och hennes gamla skal passar inte så jag fick köpa det här superfabulösa skalet för 20:-. Hur najs!? 

Kärleken till varm choklad

 
Efter en mysig kväll med choklad, frukt och film samt sleepover hos Emelie med Lisa började vi morgonen med frukost och sedan iväg till Emelies vän för att intervjua honom för ett skolprojekt. Nu har jag myst ner mig framför tredje säsongen av HIMYM och varm choklad. Bästa uppfinningen någonsin ju! Gjorde hela min dag! ♥

Ordinary french

NP04 Nordic Cap of Sweden / tip white IsaDora
 
Trots att jag vanligtvis föredrar färgglada och lite roligare stylingar så kan vanlig, hederlig fransk manikyr vara så jäkla fräscht. Funkar jämt och ser alltid bra ut. 
Dock råkade jag välja fel nyans till basen, jag föredrar den ljusare, kallare nyansen som jag bland annat använt här till fransk manikyr då jag tycker den passar bättre till min hy som är lätt åt det gula hållet. 

Butterfly

624 baby blue / 724 creme de la creme / 615 Bardot Pink / 633 Violet Vain / 603 Tip White 
 
Här är stylingen jag visade lite i morse. Alla nagellack är från IsaDora då det är deras tävling jag är med i. Om ni inte har röstat redan skulle jag uppskatta om ni ville göra det, HÄR

Hjälp mig vinna!

Idag öppnar IsaDora röstningen i deras senaste tävling, och jag deltar med stylingen ovan (fler bilder kommer upp här på bloggen senare idag). I priset ingår hela deras senaste kollektion Shine Bright, och jag är så nyfiken på alla produkter som verkar helt grymma! Nu behöver jag eran hjälp för att kunna vinna då jag har riktigt hård konkurrens, och jag vill verkligen vinna! 
 
Om ni vill rösta på mig, vilket jag hoppas att ni vill, så gör ni det HÄR! Tack på förhand! ♥

I'm blue

nr 624 baby blue IsaDora / turqouise H&M / nr 140 cobolt blue MaxFactor / NP08 Nordic Cap of Sweden
 
Förra helgen fixade jag till en väldigt blå nagelstyling. Nästan lite för blå. Jag hann tröttna till nästa dag, men det berodde nog mest på att jag inte var särskilt nöjd med den då den kändes både tråkig och "b".
 
Trots det tycker jag faktiskt om färgkombinationen, och jag är glad att jag inte adderade ännu ett blått lack utan istället valde den mer gröna färgen. 
 

halvår

Jag är lyckligast i världen idag, går runt här hemma med ett stort leende på läpparna konstant och väntar på att det ska bli eftermiddag då jag ska in till stan för att möta upp pojken min som har planerat något mystiskt. I ett helt halvår har han varit min nu, och jag är så glad! Finaste Erik! ♥
 
Till dess ska jag duscha, plugga lite och förhoppningsvis kika på några avsnitt av Teen Wolf. Vad gör ni idag? ♥

Skridskor

Från när vi åkte skridskor förra året. 
 
Idag har vi åkt skridskor på idrotten, och det gick ungefär som vanligt - ganska stelt och osäkert. Men trots det 
tvingar man alltid ut sig på isen i rädsla av att ramla. För det är ju faktiskt väldigt roligt! ♥

Onsdag

Stel idag. 
 
Jag har precis slagit mig ner i shacksalen i skolan i väntan på att grupp ett ska redovisa sin bok. Sedan är det vår tur. Jag är så glad att vi slipper redovisa i full klass. Ikväll väntar lite plugg, och massa avsnitt av How I Met Your Mother. Vad gör ni idag? ♥ 

Nytt från Frölunda Torg

vit bh Lindex 149:- / svart topp New Yorker 79:- / blå t-shirt Lindex 100:- (rea)
 
Måndagen under höstlovet var jag iväg med mami på Frölunda Torg för lite shopping och lunch, och jag kom faktiskt hem med flera fina saker. Favoriten är den svarta tishan från New Yorker då den verkligen är jag och gör mig alldeles glad. 
 
Den blåa tröjan hade jag ju tipsat om tidigare här, och jag köpte den i storlek L för att jag ville ha den lite oversize. Jag älskar den! Behån däremot är jag lite besviken på, och egentligen får jag väl skylla mig själv som inte provade den innan men kupan är lite skum längst upp och känns för liten. Synd, för den är väldigt fin i sin enkelhet annars.  

Pluggtisdag

 
Än så länge har min lediga tisdag gått åt till att skriva en grovskiss av en bokrecension om Skattkammarön. Ska gå över till lite engelska nu, och läsa om recensionen sen i jakt på förbättringar. Hade även tänkt åka förbi Erik en snabbis för att hämta mina jeans som jag glömde där sist, och ikväll blir det handbollsmatch mot Torslanda HK. Vad gör ni idag? ♥

Måndagskväll

Jag imorse. 
 
Måndag och en helt ok dag. Jag har varit ganska trött idag dock, men annars har det mesta varit acceptabelt. Det blir ju inte sämre av det faktum att jag är schemafri imorgon då det är utvecklingssamtal hela dagen. Jag ska dock anstränga mig med en del skolarbeten ändå, men det blir förhoppningsvis lite kikande på Teen Wolf också plus en match på kvällen. Vad har ni gjort idag? ♥

Favoriten

silver sparkles IsaDora 69:-
 
Märkte med sorg att ett av mina absoluta favoritlack silver sparkles nästan var slut för ett par veckor sedan, och redan nästa gång jag var i stan köpte jag på mig ett nytt. Det är så jäkla klockrent, perfekt silvernyans med smått silverglitter i. Funkar till stort sett allt, och jag älskar det! 
Den dagen IsaDora slutar med det här, kommer jag gråta blod. 
 
Vilket är ditt favoritlack? ♥

Älskade Bjurslätt

Gammal bild.
 
Idag taggar vi säsongens andra match. Nervöst. Jag vet inte ifall jag berättat det, men inför denna säsongen bestämde vi oss för att satsa mer på ett skojlag utan så mycket press. Vi har fått tillbaka massa tjejer som inte spelat handboll på flera år, samt tjejer från andra lag så den här hösten har vi fokuserat på att få oss så samspelta som möjligt. Och idag är det vår andra säsongsmatch som gäller, mot Heid, och jag är sjukt taggad! ♥

Matte army

in the army IsaDora / silver sparkles IsaDora / matte topcoat H&M
 
En av mina senaste stylingar, med matt grön botten och guldtippar. Jag är mer en silvermänniska, men jag älskar verkligen guld till mörkt grönt. Vad tycker ni? ♥

Lördag

Arkivbild. 
 
Segheten har härjat i min kropp ända sen i morse, och jag antar att den kommer fortsätta hela dagen så jag har inga mer planer än att åka iväg till Erik i eftermiddag. 
 
I går var jag och mamma iväg på stan en stund, och jag passade på att köpa en farsdagspresent som jag ska slå in strax. Kvällen spenderades med räkmiddag och sen lite tevetittande tillsammans. Mysigt värre! ♥

Silvery grey

 
skulls and glossbones O.P.I / matte top coat H&M / silver sparkles IsaDora
 
En styling jag gjorde förra veckan, och som jag faktiskt blev riktigt nöjd med. Har gjort liknade varianter tidigare, här och här. Det som är så positivt med den här är att den är så lätt att göra, och resultatet blir riktigt häftigt med både den matta ytan och glittret. 
 

Vart tog orken vägen?

 
Det ekar tomt här nästan varenda dag nu och bloggtorkan är väl egentligen ett faktum. Jag har material till att blogga, men varken ork eller lust. Så här efter lovet har jag ingen ordentlig ork till något alls, hänger mest i skolan och kollar på serier eller pluggar efter skolan. 
 
Ska ta tag i det här under helgen hade jag tänkt. Antagligen beror det mest på att jag har lite för mycket att göra, så jag ska försöka ta det lite lugnt. Men vi får se, det kanske bara vänder helt plötsligt. Ha det fint så länge! ♥

Familjetrippen (We're the Millers)

I fredags var jag ju på bio tillsammans med min bror och pappa, och då såg vi Familjetrippen (orginaltitel; We're the Millers). 
 
Filmen handlar om knarklangaren David Clark, som efter att ha blivit rånad får problem med sin chef Brad Gurdlinger. Brad skickar då iväg David till Brasilien för att hämta hem flera ton marijuana. David inser snart att han måste ha en bättre förklädnad än sitt vanliga jag; en vanlig familj på semester drar nog klart mindre uppmärksamhet till sig. Han letar nu rätt på en fru, sin strippande granne Rose, en son, den idiotiska artonåringen Kenny och en dotter, den förrymda tonåringen Casey. 
 
Det är en riktigt rolig film, som har min typ av humör, och är på gränsen till för mycket. Jag skrattade hur mycket som helst, och trots att den var ganska förutsägbar, så rekommenderar jag den definitivt till dem som älskar typiska amerikanska komedier. 

We're the millers


Fredag

Tagen för ett par veckor sen.
 
Idag är jag uppe med tuppen. Vilket tyvärr är lite jobbigt då jag igår satt uppe alldeles för sent. Det kommer hit sotare idag, och det är ingen hemma så jag fick uppdraget att öppna för dem. 
 
Så nu ska jag ta tag i lite frukost och sen kanske sätta mig och läsa lite eller spela sims (vilket var anledningen till att jag satt uppe så sent hehe). Senare idag ska jag in till Göteborgs Wok för lunch med pappa och storebror, och därefter blir det bowling och bio. Mys! Vad ska ni göra idag? ♥