Måndagskväll

Träffade favvisarna Vira & Julia i går när de hade en liten bloggträff & livebloppis här i Göteborg. De delade ut superfina goodiebags och jag vågade, med lite tjat från Emelie, gå fram och fråga efter bild. Vadå glad? 
 
Jag har knappt överlevt måndagen och sitter just nu och stresskriver sammanfattningar av de olika kapitlen i boken jag läst i engelskan de senaste veckorna. Hej stress! Börjar fundera på hur mycket sömn jag kommer få i natt och på hur mycket jag klär som zombie då jag antagligen kommer vara det på morgondagens mattelektion. 

Artonårspartaj

 
För tillfället sitter jag på bussen för att möta upp två fina vänner, och vi ska tillsammans iväg och fira två gamla kompisar som fyllde arton förra helgen. Det blir middag och lite partaj. Mys!
 
I morgon ska jag på läsarträff med två av mina favoritbloggerskor och på kvällen blir det match. 

Fredag

 
Äntligen fredag och helg ännu en gång. Jag har haft en ganska lugn vecka, vilket har varit superskönt. I dag har jag varit inne i stan på Filmstaden Bergakungen och kikat på ett par korta remakes av kända filmer som filmtreorna på vår skola gjort som gymnasiearbeten. Riktigt bra och välgjorda filmer faktiskt! 
 
Resten av dagen har sorgligt nog spenderats framför datorn i min säng nere i källaren, men nu ska jag hjälpa till med middagen. I kväll blir det hemgjord pizza, Let's Dance och myskväll med mami och lillebror. Resten av helgen blir fartfylld, berättar mer om det i morgon. Vad gör ni i kväll? ♥

Onsdag

 
Helt plötsligt har det gått två hela dagar och jag har glömt bort att jag lovat blogga. Det känns så ovant att göra det nu när jag varit frånvarande en hel månad. Sedan senast ni hörde av mig har jag hunnit vara ute på stan för att filma scener till min dokumentär, spelat match tillsammans med damerna i division fem, haft mördande huvudvärk och varit uppe hos småscouterna. 
 
Idag ska börja redigera dokumentären, kolla på senaste avsnitten av Glee och Twisted, övningsköra och läsa en bok till engelskan. Vad gör ni i dag? ♥

Back on track

 
Hej kåmpizar, och tack för att ni stannat trots att jag varit frånvarande i nästan precis en månad. Jag vet inte riktigt vad som hände, men helt plötligt hade jag inte ork eller kreativitet nog att blogga. Det som var om att när jag inte hade massvis av plugg som skulle göras så spenderade jag hela eftermiddagarna med serier istället och behövde inte bloggen som undanflykt från pluggandet, haha. 
 
Nu när det börjar bli ljust om dagarna börjar kreativiteten komma tillbaka och ja, nu tänkte jag ta tag i det här igen. Igår påbörjade jag en helt ny bloggdesign, men det gick inte särskilt bra så istället ska jag göra lite mindre ändringar på den jag redan har men det får vänta åtminstone till nästa helg. 
 
Hur mår ni förresten? Jag mår jättebra och är jätteglad över att ni faktiskt har kollat in här trots att det nu ekar mellan inläggen.
Jag har lite nya planer för mitt bloggande framöver och hoppas att ni kommer tycka om det! Vi hörs snart, nu ska jag återgå till mitt engelskaplugg!