Purple galaxy

 
Ännu en typ av Gradient. Rätt nöjd med den, trots att den inte riktigt blev som en riktig toning. Lacken är från IsaDora

Green gradient

 
Första gången jag använder den här tekniken, och jag är inte så nöjd med resultatet. Men vad tycker ni?
 
 

Cupcakes on my fingertops


Bästavännerna mina

 
Jag älskar verkligen er tjejer, ni är helt sjukt underbara. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att vi nu, efter fyra helt galna år tillsammans, ska skiljas åt. Fast det är klart, bara för att vi inte längre går i samma klass betyder det inte att vi inte kommer träffas. För det kan jag lova er - ni blir inte av med mig så lätt! ;)

Ville bara säga att ni är så jäkla bra tjejer!
 

Give me my summerdream back

 
ljusrosa Depend // mörkrosa Kubiss // ljusgrön Maybelline New York // mörklila Kubiss

Sommarlovseko

Hej alla fina! 
Ni har antagligen märkt att bloggen ekat tomt den senaste veckan, och jag ber om ursäkt för det. Har verkligen inte känt någon lust att blogga då min inspiration helt tagit slut. Plus att jag inte har något intressant att berätta om. 
Jobbar varje dag och sen hänger jag mest hemma och läser, kollar på film eller bakar något trevligt. 
Vädret suger just nu och det får mitt humör att bli lika tråkigt som det gråa utanför fönstret. 
 
Därför kommer jag mest lägga upp bilder på nagelstylingar, outfits, hårstylingar, smink och eventuella speciella händelser under sommaren. 
Hoppas ni har det grymt, vi hörs!
 
Fina vänner för ett tag sedan, världsbäst är ni. ♥

Purple dream

Lila och guld, vacker kombo. Ljuslila nr 41 Kubiss // Guld Gold sparkles IsaDora Wondernail // Lila med glitter nr 058 Depend // Mörklila nr 29 Kubiss // Top coat nr 080 Depend

Promlook


 
Klänningen har mamma sytt, halsbandet är från ur & penn, armbandet har jag fått från farmor & farfar och örhängena är gamla.

Graduationdress and curls in my hair


 
Det är tradition på våran skola att niorna som slutar har sin avslutning i kyrkan bara ett par hundra meter från skolan. Och det var inget undantag i år. Det blev lite uppträdanden, bland annat sjöng jag KentUtan dina andetag (som jag även sjöng på senaste musikalen).
 
Jag hade samma klänning som på konfirmationen förra året. Den är köpt på VILA.

Sommarlov!

Hej världen!
Jag lever faktiskt, även fast man inte kan tro det. Det har gått nästan en vecka utan bloggning och jag har haft mina orsaker. Jag har äntligen fått sommarlov, varit på en grym avslutningsbal, deppat, tagit spruta, börjat sommarjobba och hängt med fina vänner.
Imorgon blir det passning av lillebror, men kommer uppdatera er med lite bilder från avslutningsbalen. Den var helt grym! Saknar alla nior så otroligt mycket, därav deppet. ♥

Avslutningsbalsfacelook.

Promnails

Jag köpte ju vita lösnaglar häromdagen och nu har jag stylat dem. Ska använda dem imorgon på skolavslutningen och avslutningsbalen.
Är inte riktigt van vid lösnaglar så det känns jätteovanligt, men vill man vara fin får man lida pin, eller hur?

Fire II


Tapas

 
I fredags stod tapas på menyn, med massa smått och gott. Bland annat tortillas med ost, baconlindade musslor, grillade räkor, grillad sparris och melon inlindad i skinka och tomatdressing. Riktigt gott faktiskt!

Fire

Iphonebild på nuvarande naglarna, som jag kladdade ihop imorse. Bättre bilder kommer!

 


Fars Hatt - maten

 
Förrätt ~ sallad med parmaskinka, parmesan och vinegrätt
 
 
Varmrätt ~ Steak Sirlion med bakad potatis och örtsmör
 
 
Dessert ~ Banana split

Fars hatt - 12



 
Dessa bilder är från helgen vi spenderade på Fars Hatt för att fira farmor, supermysig helg ju!

Green fire in my night

Testade på en ny teknik igår, med vått lack i två färger och tändstickor. Jag måste säga att jag älskade resultatet, även fast jag nog nästa gång väljer två färger som är mer kontraster till varann. Dessa smalt ihop lite. Vad tycker ni?

Lite mindre att oroa sig för..

Hängde med Cilla och Nadja till centrum efter plugget idag. Cilla skulle ta två hål till i ena örat och eftersom jag ändå skulle dit hakade jag på. Fick tag på halsbandet från Ur & Penn! Det kostade dock 98:-, lite dyrare än vad jag sett på nätet..
Även lacken fick följa med hem. Blev ett himmelsblått, nagelserum, bascoat och topcoat.
Så nu är det bara BH och eventuell väska som behövs. Funderar fortfarande på om det är värt att skaffa en clutch men jag får se.. NÖJD TJEJ hursomhelst!

3 Juni

God morgon!
Jag vaknade nyss och är ensam hemma, ska snart fixa lite frukost. Är grymt sugen på pannkakor..

Hade sjukt mysigt igår på landet! Jag och pappa var där ett par timmar, och städade lite. Har fått eget rum nu, så ska fixa i ordning det lite. Men det får bli en senare fråga, vi får åka upp en helg och måla om osv.

Mitt lilla krypin! :-)


Mobilblogg - i bilen

Sitter i bilen just nu, på väg upp till landet för första gången i år. Ska upp och kolla till det lite, mys pys!
Hörs senare!