Söndagslat

Gammal bild. 
 
Efter en mysig kväll och natt hos min pojke fick jag stressa upp och åka iväg till trafikskolan för att gå på handledarkurs med mamma och pappa. Så nu är den gjord och snart kan jag äntligen få börja övningsköra. 
 
Vad har hänt därefter? Ja, inte mycket. Jag har kollat färdigt på Legally Blonde som jag började titta på igår, och även uppföljaren Legally Blondes. Vi ska väl snart käka lite middag och sen tror jag det blir ännu mer filmtittande och lite pyssel. Mys. 

tolv timmar

Visst, jag skrev att jag skulle ta lång sovmorgon, men tolv timmars sömn och att vakna klockan två var väl att överdriva en smula? Jag vaknade dessutom upp till spöregn och med tjock hals, så löpturen får vänta till imorgon. Regnandet har nu övergått till endast lite mulet, jag blir inte klok på Sveriges så kallade sommarväder. Längtar utomlands. 
 
Nu ska jag städa lite på rummet och slökika lite på Legally Blonde innan jag drar upp och duschar. 
 

Myskväll

 
Fredag. I vanliga fall, det vill säga om jag inte haft lov, hade jag sagt äntligen. Det stämmer väl fortfarande egentligen, men inte lika mycket. Tacka vet jag sommarlov! 
 
Kvällen har spenderats hos mamma, med god mat och jordgubbsefterrätt. Mormor och morfar var här, så då fick vi festa till det lite. När de sedan åkt hem parkerade vi oss i soffan och kollade på Små citroner gula. Riktigt mysig och rolig faktiskt. Jag älskar den typen av filmer. 
 
Nu ska jag antagligen sätta på en till film och mysa lite själv innan jag lägger mig. Har ingenting att skynda upp till imorgon så jag ska antagligen ta sovmorgon, käka god frukost, dra ut och springa, ta en långdusch och bara ta det lugnt innan jag ska möta upp min pojke på Centralstationen. Låter som en perfekt dag! 
 

Bästa

Älsklingsboxen. 
 
Det är riktigt tråkigt väder idag, regnet öser ner. Så dagen spenderas med ett härligt maraton med bästa Harry. 

Photoshot

Smakprov från photoshoten förra sommaren.
 
Jag och bästis hade en photshot förra sommaren (!!!), och när jag hälsade på henne på Öckerö förra veckan så fick jag bilderna. Hade helt glömt bort dem, men nu fick jag dem till slut och vissa av dem är riktigt fina. Jag är ju ingen modell precis, och vissa av mina poser och ansiktsuttryck är skrattretande. 
 
Bilden ovan är en av mina favoriter, jag ser inte löjligt tillgjord ut utan ganska avslappnad. Skulle ni vilja se fler av bilderna? 
 

Måndagsmorgon

Arkivbild.
 
Jag är redan uppe och är hemma hos bror min för att passa prinsen. Det kommer hit besiktningsmän någon gång under dagen så de ville inte att Dante skulle vara ensam då, så jag ryckte in som den supersyster jag är! Jag vet inte riktigt hur länge jag blir kvar här, men jag har en hund att leka och gosa med, ett kylskåp att länsa och en iPad att utforska så jag ska nog överleva den här dagen.

Den bittra sanningen..

Jag kan nog vara världsbäst på att glömma ta kort under speciella tillfällen och events. Om det är något som är min dolda talang så är det nog det! 
 
Som i fredags; jag hade med mig kameran, den orkade jag släpa med mig ut till Sisjön, men inte tog jag en enda bild. Flera andra tog kort med sina kameror men jag tog inte ens ur min ur väskan. Så lat och duktig är jag! 

Mobilblogg - biodags!

Just nu, posar på hållplatsen.
 
Är på väg till biosalongen för att se nya Spring Breakers med ett gäng fina tjejer. Så mysigt! 
 
Jag hade förresten en väldigt rolig och trevlig midsommar igår. Jag spenderade den hos ett par kompisar till min pojke, och det var superkul!
 

Mys på Öckerö

Myser ute vid havet med bästis. 

Öckerö baby!

 
Idag ska jag iväg till Öckerö, och hem till bästis! Ni kanske minns min granne Adelina som flyttade dit förra hösten? Jag har faktiskt inte varit och hälsat på där än! Så det ska jag göra nu. 
 
Vi drar väl runt på ön, hon måste ju visa mig allt! Jag har varit där innan, men inte med henne. Ska sova där också, så det blir supermysigt! 
 

Firar mammas examen

Just nu..
 
Äntligen är mamma florist, det hon alltid velat vara! Äntligen tog hon tag i sin dröm, och jag är så stolt över henne. 
Hon tog sin examen idag, och det ska firas såklart. Det blir lite buffé till middag, och massa härliga människor kommer hit. Vi hörs imorgon! 
 

Matte Squares

 
nr 39 Viva la Diva / beauty bandit H&M / nr 295 Depend / nr 54 Depend / matte topcoat H&M
 
Blev så himla inspirerad häromkvällen och satt och pysslade med de här ett par timmar. Jag älskar färgkombinationen och den matta ytan. Det ser dessutom mycket mer avancerat än vad det är. 
 

Lite planer!

 

Nya träningskläder

löpartights 150:- H&M / soc sportbh 150:- Stadium / nike sportbh 200:- Stadium
 
Jag och Emelie hängde på Allum igår, och jag passade på att använda upp nästan allt av mina presentkort som jag fick i julklapp på lite nytt till träningsgarderoben. Jag behövde verkligen både nya sportbehåar och löpartights, så det var härligt att äntligen få det köpt. Dessutom extra gött då både H&M och Stadium hade lite rea och det inte blev så mycket i kostnad. 
 

Söndag 16 Juni

Söndag ännu en gång, och återigen ingen söndagsångest. Trots att jag inte riktigt har förstått att jag har sommarlov så är det verkligen superskönt att varje dag känns som en helgdag. 
 
Idag ska jag städa på mitt rum, och antagligen rensa ut massa saker ur lådor och liknade. Det är ganska tråkigt väder ute, så det känns som ett bra projekt för dagen. Sen blir det väl massa serietittande och mys. Började kolla på The OC igårkväll, och det är lika bra som jag minns det. Så nu har jag tre och en halv säsong kvar att plöja igenom. Härligt då jag häromdagen tittade färdigt på New Girl
Nu ska jag ta tag i städandet, vi hörs senare! ♥

Landet

Mitt rum som ska pimpas rejält i sommar!
 
Blev upphämtad av pappa hos min pojke vid halv elva och drog upp till landet. Har hängt där idag och städat lite och planerat lite inför mitt sommarprojekt, det vill säga målande av rum och så vidare. Det ser jag verkligen fram emot, älskar sånt! 

Passar prinsen

Prinsen
Jag hänger just nu hos min storebror och hans flickvän och håller deras hund sällskap. Mitt sommarjobb: gå ut med lillprinsen en gång varje vardag i drygt en månad! Perfa! 
 
Ska snart dra mig hem och fixa lite lunch och senare ska jag träffa tjejerna. Och ikväll ska jag iväg till min pojke. Mysdag! 

French tips

Nordic Cap of Sweden NP06 / Depend 031
 
Testade på att måla med vanligt lack ovanför GelLacket, och än så länge funkar det bra! Fixade fransk manikyr inför skolavslutningen, och blev riktigt nöjd. Älskar verkligen nudelacket från Nordic Cap, så fin färg! 
Ska ta bort det här, antingen idag eller senare i veckan, och då får vi se hur GelLacket reagerar. 

Nu blir det att njuta!

 

Solsken och leenden

Just nu, på väg för att möta bästis.
 
Jag har överlevt helgen! Jag var bara så himla trött igår när jag kom hem så det var serier och glass som gällde för min del. 
 
Nu är jag på väg till torget för att köpa pizza och annat gott och ha en myskväll med bästis. Hörs senare! 
 

Testade på GelLack

När jag besökte storebror i måndags passade jag även på att testa hans flickväns Depend GelLack som jag skrev om för några veckor sen. 
 
Det var inte alls svårt, och jag är riktigt nöjd med resultatet. Färgen är lite knepig att fånga på färg, men den är ljus med något som man kanske skulle kunna kalla holografiskt skimmer i lila. 
Själva processen var riktigt rolig, och som sagt inte särskilt svår. Och jag, med det dåliga tålamodet jag har, gillar ju att man slipper långa torktider. 
 
Om ett par veckor ska jag tillbaka till brodern min för att ta bort det ordentligt, och därefter ska jag överväga att köpa mig ett eget set. 

Iväg!

 
Åååh, nu äntligen ska jag iväg! Har verkligen längtat, och det ska bli så mysigt och roligt att bara komma iväg och njuta av sol och härliga människor. 
 
Vi ska till Sparreviken, utanför Ljungskile, och kommer stanna där till söndageftermiddag ungefär. Gött! 
Nu ska jag packa in mig i bilen, vi hörs igen live på söndagkväll. Ha en fin helg! ♥

Jensens Bøfhus

 
Igår slutade vi tidigt, och jag och Emelie tog oss sväng in till stan för lite lunch i form av Jensens lunchbiff. Så himla god! Och det var riktigt mysigt med en pratstund.


Sol

bästa spellistan just nu / standardbilden när man solar
Idag hänger jag ute i trädgården med go musik i lurarna, en spännande bok och solsken. Och om ett tag kommer min pojke hit, mys!