Fredag igen

Hejsan alla tålmodiga läsare!

Den senaste tiden har jag verkligen inte haft någon blogglust alls, mest för att all inspiration har varit som bortblåst och för att jag varit helt uppstressad över skolan. Inte för att vi gjort särskilt mycket, utan för att det är väldigt psykiskt jobbigt att börja på en ny skola. Har haft känslor i överflöd det senaste.  

 
För tillfället är jag på väg ner för att käka lite middag, sen tänkte jag sätta på en film och fixa mina naglar. Har inte gjort en ordentlig styling på ett tag. 
Gjorde dock en slarvig sådan i veckan, men tog bara kort på den med mobilen. 
Hoppas ni mår bra, och att ni hittar på något roligt denna fredag! 

Nödvändigheter

 
För ett bra tag sedan var jag på allum tillsammans med bästis, och då passade jag på att köpa lite nödvändiga saker som jag behövt ett bra tag.
Den vita kajalen har jag otroligt länge varit sugen på att köpa, och just den här är från Luméne. Eyelinern är från IsaDora, och är svart. Jag har faktiskt aldrig haft en flytande eyeliner, utan nästan bara använt mig av kajalpenna.
Jag var även i behov av ett nytt vitt lack, och Depends minilack är både bra och billiga! Superbra ju! 
Samtliga artiklar är köpta på Åhléns och kostade runt tvåhundra kronor tillsammans. 

23 Augusti

Hejsan! 
Det har nu gått tre dagar i nya klassen, och jag måste säga att jag trivs rätt bra i min klass - ES12c. Mina två förra klasskompisar går i a respektive b, så vi har blivit splittrade. Men det gör inte så mycket, jag har fått rätt bra kontakt med ett par tjejer i klassen! 
 
Det är hela tre Estet-media klasser på skolan, bara i ettan, med ungefär 20-30 elever i varje. Dvs ca 90 elever bara i Estet-media inriktningen i ettan! Det är rätt många, haha! 
 
bild från min instagram, eliinkarlsson, följ gärna mig där. 
 
Idag har vi hängt lite i klassrummet, redovisat en rundvandring som vi var på igår och även intervjuat varann i par. Sedan blev det lunch och lite rast innan vi fick en rejäl genomgång av våran inriktning. 
 
Imorgon står riktiga lektioner på schemat, och vi börjar antagligen med historia. 
 
Har ni börjat skolan än? 
 

Viva La Diva

 
Jag fick ett himla fint lack av bästis i present. Härlig lila färg. ♥

Dad's side

Objektiv till finfina kameran. 
 
Reflexskärm. ♥
 
UV-filter. 
 
Himla trevliga lappar. 
 
Fint lack. 
 
Som ni vet så firades jag av pappas sida av släkten, och fick en hel del fint till kameran. Jag måste erkänna att jag inte är så bra på det här med fotografi än, så har inte riktigt fått koll på objektivet. Men det ska nog bli bra till slut! ;) 

Mom's side

Himla fint grattis-kort. 


Min nya, fina kameraväska var himla nice. ♥


Finfint paket med småprylar. 


Skrubbvantar och peeling. ♥


Nagelprylar. ♥


Nagellim. ♥


Otroligt fint glitterlack. 


Strasstenar. 


Glasfil. 


Klistermärken. 

Massa trevliga sedlar. ♥
 
När jag firade min sextonårsdag, ett par dagar för tidigt, hos mamma fick jag en hel del trevliga presenter. Himla nöjd tjej! :)
 
 
 

Alldeles för många

För snart tre veckor sedan hade jag min sextonde födelsedag. Då mina föräldrar är skilda firades jag två gånger, plus då jag, på självaste dagen, firade med två fina vänner med Harry Potter-maraton.
 
Hur som helst, när jag firats har jag fått så otroligt fina presenter. Dessa nedan fick jag när jag firades hos mamma.  
 
Det kommer närbilder på både presenter jag fick när jag firades hos mamma, och hos pappa. 

Lördag 18 Augusti

Hej alla fina! 
Har varit rätt busy de senaste dagarna, och nu har jag blivit medtvingad till landet över helgen. Hela dagen har jag suttit med näsan i en bok och bara låtit timmarna passera. Lite lagom tråkigt.. 
 
Om ni är intresserade av vad som hänt så kan jag dra en snabb genomgång..
 
I onsdags, då jag senast bloggade, drog jag till Allum tillsammans med bästa vän. Vi gick runt där, jag köpte lite småprylar och en kameraväska. 
 
Även i torsdags blev det shopping, men då i stan med några andra fina bästisar. Fick två fina sena presenter också! På tal om presenter så dyker det upp bilder på dem så snart som möjligt! Har inte orkat redigera bilderna, men ska ta tag i det imorgon om jag orkar. Hursomhelst, så gick vi runt i stan ett par timmar - åt, shoppade, fikade, träffade andra vänner. 
 
I fredags var det dags för ännu en tur till stan, med grymt goa människor. Vi gick runt och kollade på folk, gjorde knappar med internskämt och åt på paprika. 
 
Har haft en sjukt mysig vecka, tack till alla som tagit en del av den!

Black n' white

Posar i föräldrarnas rum, bara för att jag kan.
svart baslinne Ullared // vita shorts Victoria Beckham //  kofta Lindex // fjäderörhänge Ur&Penn 
 
Dagens fick bli vit och svart. Piffar upp med röda converse, plus eventuellt röda läppar. Kom på att det var otroligt längesen jag visade upp en outfit. Kan bero på att bilderna aldrig blir bra med självutlösare. Ska införskaffa mig en trevlig liten fjärrutlösare, då kan det nog dyka upp fler outfits tror jag! 
 
Drar till Allum med bästis. Hörs! 

Nude french

Nagellack från Depend och IsaDora. Klistermärkena är från Kiss. 
 
Förra stylingen gick i nude-färger. Inget jag vanligtvis använder, men någon gång måste man ju använda de lack jag har. I bakgrunden syns min kära iPhone med ett hyfsat nytt skal från en affär på FreePort. 

Måndag 13 Augusti

Ännu en dag har gått. En dag mindre till skolan början. Jag är otroligt peppad och samtidigt nervös. Ska bli spännande. 
Har inte hänt mycket idag. Lämnat biblioteksböcker, promenerat med bästis, packat, suttit i bilkö hem till mamma, slappat. Tråkigt värre. Jag har insett att jag hatar att inte göra något. Eller att inte träffa folk. Är typ socialt beroende av folk. Så på det sättet ska det bli gött att börja plugget. Då får man ialla fall träffa människor varje dag. 
 
 
Bild från Varberg, tagen av pappa.

Steker

Ligger ute i solen idag, men tog en liten paus för lite bloggande. Vaknade sent, åt upp den kvarblivna kycklingtacosen från kvällen med tjejerna igår, la mig ute i solen och där ligger jag nu.
Ska snart in för att kolla lite handboll, final! Kommer sitta som klistrad!

 


OCH VI ÄR I FINAAAL!

Asså herregud, den här känslan är obeskrivlig! Jag är så sjukt glad, det är helt sjukt! Vi är i OS-final!
Så otroligt grymma är gubbarna! GRYMT! :D 


Fredag 11 Augusti

Hej världen!
Äntligen fredag! Fast egentligen har väl hela veckan varit en enda lång fredag. Det är knappt att man längtar till speciella dagar under lovet. Speciellt inte nu, de sista veckorna. 
 
Har inte hänt särskilt mycket i veckan. Både igår och dagen innan dess var vädret bra, och jag har suttit ute och stekt. Stack ut och sprang i värmen också, gött! 
 
 
Jag innan mitt lilla firande i söndags.

Flower power dream

 
Lack från Viva la Diva, Mavala och H&M. Klistermärkena och strasstenarna är presenter. 
 
Fick nya lack och dekorationer i födelsedagspresent, vilket inspirerade mig till denna styling. Vissa av dem är gjorda som en gradient, med en svamp som jag duttat på färgen med. Vad tycker ni? 

Viva La Diva

 
Nytt lack som jag fick i födelsedagspresent av min fina kusin. Grymt härlig färg, men man behöver dock måla två lager för att färgen ska täcka helt. Ett litet minus att det färgade naglarna väldigt mycket, då de blev gula när jag tagit bort lacket. 
 

Tisdag 7 Augusti

Det känns verkligen helt konstigt att skriva Augusti i rubriken? Har sommarlovet verkligen gått så snabbt? Det känns som det bara var ett par veckor sedan som jag sommarjobbade. Helt galet verkligen! Och idag insåg jag, att det bara är två veckor kvar tills skolan börjar. GALET!
 
Jag måste erkänna att mitt lov har varit bra, trots att vädret för det mesta sugit. Jobbet var helt okey, Partille cup likaså. Sen kompishäng och LÄGRET. ♥♥ 
 
 
 
Är ni nöjda med erat lov / semester? 

Mölle

 
Första kvällen på campingen i Mölle. Riktigt mysigt, trots att stugan var otroligt liten och det faktum att det var otroligt kallt. 
Med tanke på att det knappt fanns någon plats inuti stugan spenderade vi kvällarna utomhus - med god mat, kortspel, Yatzy och grillen som element då fleecefiltarna inte värmde tillräckligt. 

Pink birthday

 
Såhär fina och rosa var mina naglar igår. Lacken är från Depend, IsaDora, Claudia och Kubiss. 

Måndag 6 Augusti

Hejsan alla fina! 
 
Det verkar som att allt fler verkar hitta hit till min lilla blogg, massa trevligt! Välkomna! 
Något som är mindre trevligt är vädret här i Göteborg. Idag har det spöregnat stort sett hela dagen, otroligt tråkigt. Och mina kompisar är tydligen inte vattentäta så de vill inte komma hit, haha! Så idag har jag spenderat massa kvalitétstid framför teven och bara latat mig, och det var hur tråkigt som helst. 
 
Dock fixade jag ny nagelstyling, så lite kul har jag allt haft! Bilder kommer. 
Ha det bra, hörni! 
 

Somewhere, over the rainbow

 
Lack från Maybelline New York, IsaDora och Kubiss.

Silver and green gradient

 
Lacken är båda från IsaDora och heter Silver Sparkles och Beetle Green. 
 
Min nuvarande styling (som dock kommer bytas ut ikväll) är inspirerad av elevhemmet Slytherins färger och är gjord med en vanlig tvättsvamp. 

Lördag 4 Augusti

Hejsan alla fina! 
Förlåt för tystnaden de senaste dagarna. Har haft fullt upp med att leva livet, nejmen jag har inte haft något att berätta.
Fyllde ju år i torsdags, och jag firade det genom att hänga med mina fina vänner. Vi tre samlades hos mig med min Harry Potter-box, pizza, glass, cake popsen som blev över, godis och läsk. Massa mys! 
Sen blev det sleepover och igår kom kusinerna på besök. 

Hoppas ni mår bra!