Smådeppig

Det känns jättesorgligt att vi nu har visat upp sista musikalen tillsammans någonsin. Tänk att vi nu, efter fyra år tillsammans, ska skiljas åt. 
Fast på ett sätt är det otroligt skönt att börja om på nytt. 
Samtidigt, när jag tänkte på det på bussen, var jag tvungen att bita mig i läppen för att inte börja gråta, hihi! 



Nu har vi då alltså visat upp sista musikalen, Vem vill bli idol?, och det gick väl hyfsat bra. Var tvungen att hoppa in som en huvudroll första föreställningen imorse, 5 minuter innan insläpp. Fick lite smått panik, men det gick helt OK!


Egopixar'n herself på bussen.


Mys på morsdag

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Morsdagskvällen spenderades ute på altanen med familjen plus mormor och morfar. Vi grillade samt åt rabarberpaj till efterrätt. Underbart!


Off to bed

Dags för lite sömn innan en ny dag med fysikprov och musikaluppträdande. Sov sött!

Vem vill bli idol?

Nu är jag och resten av aulan och ska om 10 minuter uppträda våran sista musikal tillsammans för första gången. Det är musikalvecka hela veckan, och jag är så sjukt nervös men samtidigt peppad!
Hörs senare!


Bästis och jag, hon som lesbisk och jag som deprimerad rikemansdotter.

 


Hej jag heter Elin och jag har tråkigt


Hej, jag posar vid elementet.

Idag har jag, förutom åkt hem från Fars Hatt, åkt runt på en liten roadtrip med mamma, styvpappa, lillebror, mormor & morfar.
Det blev en trädgård med fika och sedan en sväng till Hammarkullefestivalen. Det blev massa härlig mat på altanen på kvällen också, trevligt värre!
Nu ska jag hoppa i säng, för jag har huvudvärk. Hörs imorgon, då är det dags för generalrepetion innan veckans musikaluppträdande.

Fars hatt

I veckan fyller världens bästa farmor hela 75 år, vilket vi självklart skulle fira med en härlig middag på Fars Hatt i Kungälv.
Vi kom dit igår eftermiddag och stannade över natten. Mysigt värre!
Har endast två mobilbilder att bjuda på än så länge, de enda bilderna på hur jag såg ut. Lite slarviga bilder så där.
Resten av bilderna dyker upp senare i veckan.

Jag körde på naturlig sminkning med bas och mascara, lite halvlockigt hår uppsatt med ett spänne i nacken. Några enkla silversmycken med strasstenar fick pigga upp favoritklänningen från Indiska och skorna är lånade av Micki.


Vita lösnaglar

Äntligen fick jag köpt vita lösnaglar! Har varit så nära att köpa hur många gånger som helst, men häromdagen gjorde jag det.
Ska fixa någon extra cool styling med dem, så får vi se ifall det är något jag kommer fortsätta med. Jag stylar ju vanligtvis bara mina egna naglar, men det ska bli roligt att testa lösnaglar nu.

Nejmen titta, jag lever!

Jag förstår inte vad som hände med bloggningen.. Helt plötsligt fanns det ingen ork. Hur som helst har jag inte haft något att skriva om ändå. Har bara pluggat, solat.. Pluggat lite mer. Ja, det är väl min vecka så här långt. Har haft två prov som jag roat med mig att plugga till. Finns roligare saker att göra, men nu kan jag ägna mig åt att tänka den roliga tanken att det är inga mer prov i nian - TJOHO!


Hur som helst, idag var det lång dag i plugget. Med fysikprov som sista lektion. Sen blev det hem för lite käk och uppfräschning innan jag drog iväg för att köpa en liten present till en speciell kvinna. Denna kvinna ska inte få present för att det är hennes födelsedag, och det är massor av andra kvinnor som firas då. Någon som vet?





Silversparkling black

svart Claudia nailpolish // silver sparkles IsaDora wondernail // silverglitter Lovie // matt topcoat H&M


Shoppinglös

från weheartit
Idag har jag hängt i stan med två fina vänner. Letade efter avslutningsfestklänning till en av dem, men hittade ingen. Det blev standardmackorna för min del till lunch, medan de fetade sig med Mc. Inget trevligt fick följa med mig hem, orkade inte prova kläder eller någonting idag. Det är så mycket folk i stan under helgen så det är kaos överallt!
Annars har jag inte gjort så mycket. Städat lite på rummet, lyssnat go musik, läst, käkat middag och kollat på Systrar i jeans - andra sommaren.

Dip dye

Titta vad roligt man kan ha med gammal färgspray som man sprayade slingor med när man var liten!
Gjorde blå dip dye igår, med karamellfärg. Både jag och mamma hade teorin om att det skulle hålla efter en dusch, bara att färgen blev lite ljusare - men tji fick vi! Det försvann så fort det nuddade vattnet, och efter ett par sekunder var hela badkaret blått!
Istället blev det rosa dip dye, och trots att jag gjorde det själv utomhus (utan att se var jag sprayade) så blev jag rätt nöjd! Kan lätt tänka mig denna färgen som dip dye i sommar!

Cykla

Den här dagen har gått alldeles för snabbt. Det känns som att jag inte fått något gjort alls. Visst, städningen blev av, och jag har även hunnit läsa ut en bok. Resten av dagen har ägnats åt datorn och lite brottning med lilleman.
Nu ska jag ner och cykla en stund, sen blir det en snabbdusch.
Efter det vill jag helst slänga mig i sängen och bara mysa. Vi får se hur det blir..


Min kusin roade sig med att fota med min kamera när hon var här sist. ♥

Att städa sitt rum

Nu ska jag ta tag i städningen. Får nästan panik när det är stökigt. Men det är så jobbigt att ta tag i det. Och sen hittar man massor av saker man inte sett på länge som man börjar pilla på. Hehe. Speciellt om det är storstädning. Nu är det mest småplock som ska städas bort. Sånt man använt senaste veckan. Då blir det inte lika jobbigt. Men fortfarande så otroligt tråkigt.

Golden yellow

Depend x3 // Mavala // H&M // IsaDora
Älskar kombon gul-guld, speciellt med glitter. Så det blev en styling som jag verkligen blev fäst vid. Dessutom tyckte jag om att det gula är matt och guldet blankt, det blev en fin brytning.
Vad tycker ni?

Njuter

Äntligen långhelg igen. Ska dock spenderas med en del plugg, men ska försöka ta det lugnt och bara chilla också.
Planerade att städa rummet idag, men min kropp protesterade och då gick hjärnan med på det. Så istället har jag hängt framför datorn, teven och en gammal bok.
Härligt ändå!

I väntan på bussen

Kom hyfsat tidigt till hållplatsen och roade mig med att fota insidan av kuren. Åh, så roligt! ^^

Nu sitter jag och väntar på nästa buss, som kommer alldeles snart. Taggar för sista nationella i nian, matte c. Jag är jättenervös, för jag måste visa framfötterna nu så att läraren ser att jag faktiskt kan nå VG.

 


Glitter and graffiti

Bas - Depend // Glitter - Lovie // Graffiti - IsaDora Wondernail // Tippar - IsaDora Wondernail // Blankt topcoat - Depend // Matt topcoat - H&M

Efter mina prickiga naglar dök inspirationen upp igen, vilket resulterade i de här. Vad tycker ni?

Those fridaynights

Äntligen fredag! Känns himla härligt, trots att vädret är obeskrivligt kasst. Igår regnade som sjutton, och blåste gjorde det med. Idag verkar det som att det blir detsamma.
Weheartit

Polkadots

image descriptionimage descriptionimage description
Beauty bandit / H&M Toulouse / Mavala
Avskaft lack är väl inte precis det finaste som finns, men den senaste veckan har fantasin försvunnit. Men efter en vecka med endast lila naglar piggade jag till dem lite med rosa prickar, inför besöket från kusinerna i helgen.

Vad tycker ni?

Sovmorgon och minnesförlust

Jag glömmer varenda tisdag att jag har sovmorgon en timme. Okej, det är mindre än en timma men det är ändå sovmorgon och jag glömmer bort det jämt!
Samma sak idag, så nu har jag legat kvar i sängen och läst bloggar hela morgonen. Nu ska jag dra ner och käka lite frukost!

image descriptionimage description

 

Hemgjord burgare till middag igår.


Trysil part V - Hemväg

image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage description
image description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
Vägar och berg, snö och om möjligt ännu mer träd.

Trysil part IIII - Paus i snön

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Sorbetbacke, tunga ben och många pauser.