Pics of today

Några iPhonebilder från idag. ♥

 sovande nadja på bussen / egopixarn på väg till bussen / sushi till lunch / träna!


hår


Min älskling

Sitter just nu och spelar lite gitarr. Kom hem för ett tag sedan och har hunnit dricka te och mysa till det lite i mitt rum. Hänger i sängen med min fina gitarr och försöker mig på massa låtar med mina pojkar från one direction, men det går inte så jättebra.. Det är svårt att slå orginalen liksom! ;)
 
Vad gör ni ikväll? 

jag och min älskling just nu. (svar: ja, jag är forever alone som har en gitarr som älskling.)

24 November

Hej hallå!
Ligger utslagen i sängen och vill bara lägga mig och kolla på film hela kvällen, samtidigt som jag vill iväg och träffa mina fina bästisar. Det blev en sen natt, tidig uppstigning och match idag.
Tänkte nog släpa mig iväg och träffa tjejerna ändå, efter att jag käkat lite och så. 
 
senaste gången vi träffades allihop. ♥

23 November

Godmorgon! 
Jag är ledig idag, så tog sovmorgon, långdusch och gofrulle! Ska nu ta tag i städning av rummet och packning till sleepover. 
Ska iväg till stan om ett par timmar och träffa upp två fina klasskompisar, Emma och Emelie. Vi ska ha myskväll med film hos Emelie. ♥
 
Hoppas ni har en mysig dag! 
 
leka i photobooth =  

Tisdag & kaos

Hej hallå! 
Nu har jag kollat på Breaking Dawn part II! Jag gjorde det igår, tillsammans med ett gäng på sju, fina tjejer.
Det blev en sen kväll och en tidig morgon idag. Jag mådde inte så bra när jag vaknade, och plus det hade jag ett stort munsår - inte kul! Därefter väntade en muntlig redovisning, som jag inte riktigt var redo för. Själva redovisningen var skriven, men jag hade inte övat någonting på det. Inte så bra... Hatar redovisningar ungefär lika mycket som jag hatar utvecklingssamtal. Och självklart hade jag utvecklingssamtal idag... 
 
Kände för att skriva av mig lite, den här dagen suger. Hoppas eran är bättre, puss!
bild från min instagram; eliinkarlsson
 

Keep on smiling!

 
Ännu ett par av de örhängen jag gjorde häromveckan. Dessa fick dock bli "Välkommen hem-present" till min fina klasskompis Emelie. Jag har ett par liknande som jag använde i skolan, och då bad hon om sådana och inte kan jag väl säga nej till det!? :) 
Dessa är gjorda av cernitlera, och både den och krokarna är köpta på Panduro. 

Cupcake earrings

 
Medan jag jobbade på mitt hemliga för några veckor sedan passade jag på att göra örhängen med söta motiv. De är gjorda av både cernit- och fimolera. Leran plus de båda krokarna är köpta på Panduro. 

Har du koll..?


Materiell kärlek

500 kr fattigare men ett par dösnygga boots rikare! Drog ända till Skene idag efter skolan tillsammans med mami och bror. Där stack vi in på en butik som hette Viskor, där jag hittade dessa gobitar! Perfekt ju, mina gamla boots från DinSko börjar ju ge upp nu. Gillar ni? 


Bloggelibloggpaus

Galet att jag inte bloggat på sisådär en vecka. Jag har verkligen haft fullt upp med plugg och annat, och inga roliga bilder att bjuda på. Det ska vi allt ändra!
 
Just ikväll ska jag ta det lugnt, men har massa saker jag vill pyssla med! Jag vill färdigställa mitt hemliga projekt, redigera bilder + blogga, pärla pärlplattor, göra smycken, pyssla med cernitlera, leka i photoshop, göra en galen/fin sminkning. 
Jag ska nog tänka ut något, sätta på en film och mysa med lite popcorn.
Hoppas ni får en mysig fredagskväll!
 
just nu - ganska uttråkad och otroligt mätt

Hår - före och efter

förlåt för så dåliga bilder, var stressad hehe.
Var ju och klippte mig för ett par dagar sedan, och alldeles innan jag var tvungen att åka kom jag på att det hade varit roligt med före- och efterbilder. Men jag hade ingen som kunde fota, så det fick bli en dålig spegelbild. Likaså när jag skulle ta efterbilden. 
Man ser skillnaden ialla fall. Jag är otroligt nöjd fortfarande, men vad tycker ni? ♥

Nu är det klippt!

Är nyhemkommen från frisören med flera centimeter avkapade. Det blev faktiskt himla fint och det är alldeles lätt och lent, hihi! Det var första gången på ungefär ett år som jag klippte mig, och det var otroligt skönt att bli av med de slitna topparna. 
 
Blev två snabba bilder i camen, men det kommer antagligen upp lite smådåliga före- & efterbilder senare. 
cambilder.

5 November

Hej hallå, och god morgon! 
Sitter i uppehållsrummet i skolan nu och hänger med goa klasskompisar efter en lika vidrig skollunch som vanligt. Äntligen tillbaka eller vadå? ;) 
Slutar tidigt och tänkte dra hem och plugga lite, och sedan baka för jag och några kompisar ska ha mys- och pysselkväll ikväll. 
 
jag för ett tag sedan...

3 november

Godmorgon! 
Lördag idag, och snart är det dags för skola igen. Ska försöka njuta av de här dagarna till fullo. Idag ska jag till exempel fortsätta på mitt hemliga projekt och kanske åka till Allum tillsammans med mamma. 
Ska även fortsätta att läsa en deckare som jag har som uppgift att läsa i svenskan och möjligtvis göra en ny nagelstyling. 
 
Vad ska ni göra idag? ♥
 
jag för ett tag sedan. 

2 november

Hej halloj! 
Har precis spenderat flera timmar framför teven och datorn i väntan på X-Factor och mina pojkar i One Direction. Blev en hel del tårar och skakningar när de dök upp i rutan alltså, hehe. 
 
Medan jag kollat på live sändningar från backstage och själva programmet har jag påbörjat en mindre hemligt projekt. Det har inte så mycket med bloggen att göra, utan är mest en hemlighet att dölja för några av mina bästa vänner. 
Jag vet att några av dem läser min blogg och därför kan jag inte avslöja något här, men bilden nedan är en liiiiiiiiiiiiiiiiiten ledtråd. 
 

Nervös

Min animation är nu klar och inskickad till min lärare, så vi får hoppas att den blir godkänd. 
 
Den har varit klar ett bra tag nu, så satte mig och försökte mig på en ny design till bloggen. Och jag har gjort en testblogg där jag suttit och pillat med koder osv och jag är nöjd som tusan! Tänkte sätta mig och föra över koderna till denna bloggen, men jag är supernervös att det inte ska bli bra.
Ska kolla ifall det är lite annat roligt som ska in i mallen först! Kanske dyker det upp en ny design senare idag. 
 
nya headern.

1 November

Åh, ångest! Det är redan november! Det betyder att jag måste ta tag i idéer till julklappar & fars dag snart! Jag har ingen aning vad jag ska ge folk, inga idéer överhuvudtaget! Äh, det blir väl bra ändå! Det blir väl antagligen kaosshopping in i det sista som vanligt, haha! 
 
Hur som helst, idag är det plugg som står på schemat. Har en animation som ska vara klar på tisdag, och min är långt ifrån klar, då den verkligen inte ser bra ut.... Måste tänka om lite. 
 
Nu vet ni vart ni har mig resten av dagen, hörs senare! 
 
hihi, Freddy Fisk! ♥